|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška kolesa Kobo
20.2.2005 8:55:25   
Primoza
Zanima me, če ima kdo izkušnje z otrokimi kolesi z internetne strani

http://www.enakupi.com/zaotroke/otroska-kolesa02.html

Proizvajalec je verjetno Kobo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otroška kolesa Kobo
21.2.2005 21:08:50   
Bajska
Mi smo hoteli našemu malčku kupiti tricikl pri E-nakupi. Po 20 dneh so se končno javili, da izbranega tricikla nimajo in ponudili drugega, češ da je ta tudi cenejši. Nam ponujeni tricikl ni bil všeč, pa tudi jaz sem bila že jezna, ker mislim, da se tako ne posluje, zato smo se odločili, da storniramo celotno zadevo. Ko sem kasneje hodila po trgovinah kupit tricikl, sem ugotovila, da se po spletu navkljub pomanjkanju časa morda le ne splača kupovati, ker v trgovinah najdeš enake artikle po nižjih cenah. Tako sem enak tricikl našla med drugim tudi v Intesparu za cca 4000 SIT ceneje. Takšna je naša izkušnja!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otroška kolesa Kobo
8.3.2005 19:32:40   
Primoza
Ja tole o tej trgovini bo kar držalo. Jaz sem obupal nad "odzivnostjo".

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otroška kolesa Kobo
11.3.2005 19:43:16   
Primoza
Popravek, kolo smo dobili v dobrem stanju in je na prvi pogled precej boljše kvalitete s primerljivimi cenami (17000) po trgovinah.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?