Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Power juicer ali expres? 13.6.2008 20:19:36
|
|
|
|
robinzon
|
Tisto mrežico na centrifugi se najlažje očisti tako, da se jo da pod curek vode z zunanje strani, tam, kjer je čista. Jaz kar s ščetko podrgnem po zunanji strani, potem pa še z notranje in je čista 1,2,3.
|
|
|
|
RE: Power juicer ali expres? 13.6.2008 21:04:31
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Me zanima kakšen okus da por, pa paprika ipd.? Jaz sem samo enkrat dala por notri in ti moram priznat, da smo skoraj . Ogabno Pa dam velikokrat zelenjavo med sadje, ampak vedno izpade dober sok. Ampak por je pa res ogaben. Bljak, še danes mi gre na , ko se spomnim. Sem mislila takrat, da me bo mož kar na , sploh potem, ko sem ga prisilila, da je spil en kozarec . Če sem se že jaz nadrsala, je moral še on piti tisto
|
|
|
|
RE: Power juicer ali expres? 14.6.2008 16:13:06
|
|
|
|
Rubin.
|
Sem mislila takrat, da me bo mož kar na , sploh potem, ko sem ga prisilila, da je spil en kozarec . Če sem se že jaz nadrsala, je moral še on piti tisto Hahahaha, sem se nasmejala. Mojega ne bi prepričala v to, pa če mu zagrozim z ločitvijo. Spije samo tisti sok, kateremu je prisostoval pri izdelavi , pa bog ne daj da je kakšna zelenjava zraven. Po moje so kumarice fajn, jih vsi hvalijo da so tako osvežilne, sem jih pa pozabila danes kupit.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.