Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Pa res Sibil si me ti brisala, pa nisi nič za štose, noooo. Ja res no. Pa dva dni nazaj sem imela šnelkurs iz treh italijanskih besed...in zdaj idealna prilika, idealna....ti pa tkole
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, dejte no, italijansko pa ja vsak zastopi. Ravno prejšni teden me tiče en Italijan, ki ni znal ne angleško, ne nemško, jaz pa od italijanščine znam samo io no parla italiano (ne govorim italijansko), potem pa se zmeni po telefonu . In sva se zmenila čez 20 minut na bencinski v našem kraju. In se tudi našla . Bo pa Sibil prevedla, a ne, ko bomo šinfali anonimne uporabnice na italijanski RR .
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, dejte no, italijansko pa ja vsak zastopi. Ti si tud iz kažina ušla
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Eh, dejte no, italijansko pa ja vsak zastopi. Ti si tud iz kažina ušla Prevod, prosim .
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Eh, dejte no, italijansko pa ja vsak zastopi. Ti si tud iz kažina ušla Prevod, prosim . Kažin, najbolj uporabna beseda iz italijanskega vokabularja.
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pa še vedno ne vem, kaj misliš . Pri nas kažin pomeni zmedo, kaos, kaj pa pri tebi?
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas kažin pomeni zmedo, kaos, kaj pa pri tebi? To in vse ostalo v vsaj sto odtenkih.... . ma pri taljanih je vedno kažin....tko da ne moreš falit
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pismo, zdaj si me pa čisto zmedla . Moram iti gledat v slovar.
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Pismo, zdaj si me pa čisto zmedla . En mičkn kažin mi je pa uspel, a ne... ?
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Presneto, pa že tako moji možgani ne slovijo ravno po urejenosti, potem se pa še ti na mene spraviš
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Presneto, pa že tako moji možgani ne slovijo ravno po urejenosti, potem se pa še ti na mene spraviš Ne tako osebno jemat . samo okrog kažina se trudim...
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:52:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Presneto, pa že tako moji možgani ne slovijo ravno po urejenosti, potem se pa še ti na mene spraviš Ne tako osebno jemat . samo okrog kažina se trudim... Saj ni tako osebno, no, samo ti si ena redkih tu gor, ki jih upoštevam, potem pa tako
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 20:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Presneto, pa že tako moji možgani ne slovijo ravno po urejenosti, potem se pa še ti na mene spraviš Ne tako osebno jemat . samo okrog kažina se trudim... Saj ni tako osebno, no, samo ti si ena redkih tu gor, ki jih upoštevam, potem pa tako Pol pa vidis, da je vse en sam kažin. Bordel bordel
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 4.6.2008 6:58:40
|
|
|
|
srki
|
Va fankulo
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 4.6.2008 8:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Va fankulo Pejd si usta umit
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 4.6.2008 8:35:29
|
|
|
|
srki
|
A, pol je to to, kar mislim, ene kletvica, a ne? Mah, kdo se bo še umival, sem že Volgi povedala, kdaj sem se nazadnje .
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 4.6.2008 8:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
O srki, a ti tudi znaš italijansko . Zdaj pa že lahko gremo na italijanski RR razglabljat, da se bo povečalo ševilo uporabnikov . Kako naslovimo temo? Tašče? Zmaji?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?