Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 3.6.2008 14:22:50
|
|
|
|
Paštetka
|
jaz. * da imaš prost dan, ko gredo deca 1. dan v šolo in tudi vrtec se mi zdi * * uf. zdaj si me pa dobila Smo dobili knjižico, kjer piše vse o ugodnostih, ker sem pa že skoraj 3 leta doma, sem jih malo pozabila. bom vprašala moža
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 3.6.2008 14:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Smo dobili knjižico, kjer piše vse o ugodnostih, ker sem pa že skoraj 3 leta doma, sem jih malo pozabila. ok, sej je že v redu, smo razbrali bistvo ugodnosti
|
|
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 3.6.2008 14:34:56
|
|
|
|
jakaracman
|
Pa to mamo tudi mi, pa nimamo certifikata, da smo družini prijazno podjetje.Po moje mora biti še kaj drugega.Ali pa smo vseeno.Sodelavka je imela v tujini izobraževanje, pa raznorazna šolanja, nato tri otroke pa odhod na drugo delovno mesto, kjer so jo z veseljem sprejeli, glede na to da smo že vsa izobraževanja mi krili.
|
|
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 3.6.2008 14:40:43
|
|
|
|
lemavrica
|
Stric Google najde tole http://www.certifikatdpp.si/o-certifikatu/
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 3.6.2008 14:55:35
|
|
|
|
abi
|
Npr:- - izredni plačan dopust ( menjava šole, prvi šolski dan, uvajanje v vrtec - flexibilni delavnik) - flexibilni dnevni odmori: max. 4 ure za raznovrstne družnske obvezosti - strokovna skupina za usklajevanje družbe in zaposlenih . . . .
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 3.6.2008 15:21:03
|
|
|
|
puncica
|
mene pa zanima kako ima lahko mercator takle certifikat
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 3.6.2008 15:28:50
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica mene pa zanima kako ima lahko mercator takle certifikat A bejž, no, a res ga ima al kako Mogoče ta naziv velja upravo - Družini prijazna uprava Merkator
|
|
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 3.6.2008 16:01:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: puncica mene pa zanima kako ima lahko mercator takle certifikat A bejž, no, a res ga ima al kako Mogoče ta naziv velja upravo - Družini prijazna uprava Merkator Po moje tudi.
|
|
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 3.6.2008 17:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: puncica mene pa zanima kako ima lahko mercator takle certifikat A bejž, no, a res ga ima al kako Mogoče ta naziv velja upravo - Družini prijazna uprava Merkator Vprasaj pri naslednjem placilu na blagajni, kaj jim to pomeni... . .........ce zelis ekstra skoncentriran pogled
|
|
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 4.6.2008 7:43:44
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka zakaj pa ne? ker sem preveč delavk-prodajalk slišala kako jih obravnavajo zato.
|
|
RE: Certifikat Družini prijazno podjetje 4.6.2008 7:50:55
|
|
|
|
Raho
|
Zato, ker so na začetku talali te certifikate ko slive
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?