|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D
19.2.2005 21:31:04   
NIN@
Kaj ve od tega navedenega predlagate proti rahitisu???
Mi smo dans bili v Avstiji pa nabavli Oleovit d ker baje naše kapljice "zvijajo" . Prejšni teden sem pa izHrvaške dobila D3. Kaj ve svetujete iz izskušenj in kako Oliovit dozirat ( piše 2-3 kapljice dnevno)

lp
nin@
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.2.2005 21:32:37   
dory
Oleovit...nedonosencki najvec dve kapljici,drugace samo po ena :)

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2005 21:37:48   
NIN@
A imajo tudi te kapljice kake stranske učinke?
Mislim na krče?

lp

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2005 21:39:00   
dory
Pri nas so le te vplivale dobro..po unih plivit smo mel krce se hujse :)

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2005 21:41:34   
NIN@
Pravijo da najbolj blage bi naj bile Nemške tabletke Fluretten d! Jz bom kr s temi poskusla če bo pa hudo bomo pa prešaltali. Bom sestrični naročila naj mi jih dol prnese.

Hvala Teja:sloncek:

lp

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2005 21:48:50   
Zea
Mi smo tudi slisali, da AD3 kaplice zvijajo, pa jih nasa punca ze 2 meseca cisto dobro prenasa! Baje je problem tudi, da se krci pojavijo ravno v obdobju, ko zacnes dajati kapljice (pri enem mesecu). Mi smo jih uvedli postopoma - v stirinajstih dneh do 7 kapljic dnevno. Zaceli smo z eno na dan. Nekateri jih teh sedem tudi razporedijo cez cel dan, da ni prehudo naenkrat, vendar mi jih damo kar naenkrat.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2005 8:48:40   
BUČKO
:bravo:Mi imamo kaplice D3 pa mu dajem po 3 kaplice zjutraj pri prvem obroku pa doslej ni bilo težav:sloncek:,smo jih pa pri enem meseču začeli z eno kaplico,naslednji teden dve potem pa po tri.Stranskih učinkov pa ni bilo,sem pa slišala da so AD3 bolj hud.:racka:

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Kaj je pri m_m novega?
m_m

pripravlja se ohcet (35%)

pakiramo za selitev (11%)

prihaja nov član (41%)

ata odpotuje za 6m (6%)

moram na operacijo (6%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!