Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D 19.2.2005 21:32:37
|
|
|
|
dory
|
Oleovit...nedonosencki najvec dve kapljici,drugace samo po ena :)
|
|
|
|
AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D 19.2.2005 21:37:48
|
|
|
|
NIN@
|
A imajo tudi te kapljice kake stranske učinke? Mislim na krče? lp
|
|
|
|
AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D 19.2.2005 21:39:00
|
|
|
|
dory
|
Pri nas so le te vplivale dobro..po unih plivit smo mel krce se hujse :)
|
|
|
|
AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D 19.2.2005 21:41:34
|
|
|
|
NIN@
|
Pravijo da najbolj blage bi naj bile Nemške tabletke Fluretten d! Jz bom kr s temi poskusla če bo pa hudo bomo pa prešaltali. Bom sestrični naročila naj mi jih dol prnese. Hvala Teja:sloncek: lp
|
|
|
|
AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D 19.2.2005 21:48:50
|
|
|
|
Zea
|
Mi smo tudi slisali, da AD3 kaplice zvijajo, pa jih nasa punca ze 2 meseca cisto dobro prenasa! Baje je problem tudi, da se krci pojavijo ravno v obdobju, ko zacnes dajati kapljice (pri enem mesecu). Mi smo jih uvedli postopoma - v stirinajstih dneh do 7 kapljic dnevno. Zaceli smo z eno na dan. Nekateri jih teh sedem tudi razporedijo cez cel dan, da ni prehudo naenkrat, vendar mi jih damo kar naenkrat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kaj je pri m_m novega?m_mpripravlja se ohcet (
35%)
pakiramo za selitev (
11%)
prihaja nov član (
41%)
ata odpotuje za 6m (
6%)
moram na operacijo (
6%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!