Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ne ratati obseden z zanositvijo? 30.6.2008 11:47:13
|
|
|
|
*tajda*
|
Pojdita na eno potovanje, po možnosti kam daleč, se odklopita, žurajta in uživajta v dvoje. Meni bi to trenutno zeloo pasalo
|
|
|
|
RE: Kako ne ratati obseden z zanositvijo? 10.7.2008 20:50:10
|
|
|
|
m_m
|
Jaz te tudi razumem. V prvo je blo čisto neplanirano, tak da nisem nikoli niti pomislila, kaj prestajate, če ne rata. No, v drugo pa tut pri nas ni šlo tko gladko. Vsak mesec si bolj zagrenjen. Na začetku sem se še tolažla, da mogoče pa še ni čisto čas za drugega, potem pa že razmišljaš, kaj če ga sploh ne bo Jaz sem naštudirala vse od hrane, pogostosti "telovadbe" in dneve O. Ratalo je pa po merjenju bazalne temperature, ko je bil dan O res razkrit. Probaj pa čim manj na dojenčka študirat, pa ne se zadrževat blizu vrtcev ali kjer se igrajo otroci. Je še bolj hudo. Sam takrat kot zakleto prav vsako nosečnico vidiš. Velik sreče
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: Kako ne ratati obseden z zanositvijo? 10.7.2008 20:52:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Te bo minilo. No vsaj mene je. Ker ne moreš samo zato živet. Ker se ti zblede. Življenje ponuja še tolk več kot sam čakanje na plus . Saj bo jap, preprosto pride dan, ko te mine ...
|
|
|
|
RE: Kako ne ratati obseden z zanositvijo? 14.7.2008 14:00:35
|
|
|
|
Inti_07
|
nejkag,...pozdravljena,..tale tvoja zgodba me je pa zelo ganila res,...si morda razmišljala se v drugi smeri in sicer da bi sla na bioterapijo? Bioterapevti ti lahko pomagajo na različne načine. Ravno pred enim tednom sem brala v reviji Obrazi, članek o bioenergetiku v Celju, ki ima že več uspešnih terapij za seboj, predvsem z dekleti ki niso mogle zanositi? Jst bi morda še prednio bi poskusila z umetno opl. poskusila se to alternativo, zdaj je samo se vprasanje kako močno verjames v to? Če ćeliš ti lahko sporočim njegovo kontaktno številko. lp
|
|
|
|
RE: Kako ne ratati obseden z zanositvijo? 16.7.2008 17:57:59
|
|
|
|
drašika
|
Ojoj, ko to berem dobim kar solze v oči. Ne morem verjeti kolko nas je ki vsaki mesec čakamo: bo ali ne bo? In potem šok - ne bo. Mene tudi to vsaki mesec potre, zaj je šele tretji mesec odkar poskušava pa mi je že ful hudo. Ko pa berem da eni po enem letu ne uspejo pa me kar v prsih zaboli. Dekleta in žene jaz držim pesti za vse nas. Enkrat nam bo uspelo, ko bo usoda tako hotela. Med čakanjam pa kar pridno in kar se da z užitkom
|
|
|
|
RE: Kako ne ratati obseden z zanositvijo? 18.7.2008 19:38:34
|
|
|
|
*Marty*
|
lepo, da vidim, da razumete, da je pri težavi z zanositvijo "kriva# tudi psiha, kajti ko sem to omenila na enmu postu so se mi vsi po vrsti smejali in me imeli za neuko. samo to sem hotela povedati
|
|
|
|
RE: Kako ne ratati obseden z zanositvijo? 18.7.2008 20:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Marty* lepo, da vidim, da razumete, da je pri težavi z zanositvijo "kriva# tudi psiha, kajti ko sem to omenila na enmu postu so se mi vsi po vrsti smejali in me imeli za neuko. samo to sem hotela povedati Oprostite, ker smetim, ampak na drugi temi si rekla, da je kriva samo psiha in tu je bistvena razlika.
|
|
|
|
RE: Kako ne ratati obseden z zanositvijo? 19.7.2008 0:18:26
|
|
|
|
Želvi
|
Prav hudo mi je bilo, ko sem prebrala post, ker verjetno ne glede na to kam želiš usmeriti misli, te enostavno bežijo k dojenčku. Midva bova s prihodnjim mesecem pričela delati na mali pikici in sploh nočem razmišljati koliko časa bo trajalo, da jo bova spočela, ker vem, da si bom s tem še otežila zadevo, ker tako kot pravijo dekleta pred mano, psiha verjetno res precej primore k temu, da se zadeva dalj časa ne prime. Čeprav vem da je težko kljub vsemu poskusi čim več časa preživeti na način, ki te najbolj razveseli in sprosti (romantični trenutki z dragim, kavica s prijateljicami, šport...)in morda ko bodo tvoje misli najmanj obremenjene in boš pomirjena te bo razveselil +, ki ti bo sporočil, da se v tebi razvija malo bitje. Iskreno ti želim, da bo ta rezultat prišel kar se da hitro.
< Sporočilo je popravil Želvi -- 19.7.2008 0:20:57 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?