srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Mogoče maš napade panike. Sam pol bi tud dihala težko. Čutiš k da bi ti kdo sedel na prsnem košu in nikakor ne moreš do sape pridt. Kar se pa stresa tiče......mogoč sploh veš ne da si pod stresom Evo, to se je meni nekaj časa dogajalo, kakšen mesec, dva nazaj. Samo ne vsak dan. Kot bi me kdo za vrat tiščal, kot da mi sape zmanjkuje, utrip pa sem čutila na vseh delih telesa. Sem šla k zdravniku, ker sem si rekla, klinc, sem noseča, kaj če je kaj, pa tolk, da se mi ni začel v faco snejat. Vendar, ker je imel pri sebi neko praktikantko, mi je izmereil setoracijo, pritisk, celo na EKG me je dal, vendar vse normalno. Razlagala sem mu, da se to ne dogaja vsak dan, da traja včasih 15 minut, včasih se še ponovi. Pol sem pa nekako ugotovila, da me po čokoladi začne takole dajat. Drugače pa mi je žena od strica tudi rekla, je farmacevtka, da možno, da so to napadi panike, ki pridejo kar tako, nevede in nehote. Bi rekla ja, ker res ni to v situaciji, v kateri bi bila prestrašena, zbegana. Ah, čudno vse to. Aja, zamima je omenila ščitnoco, mi je dr. rekel, da je s ščitnico videti vse OK, me je samo tako, na meter in pol pogledal. No, saj počasi se to umirja, zdaj že nekaj časa nisem tega doživela. Po mojem pa da res še ne rabim kake strokovne pomoči. Glede na to, da sem noseča, mi je med. sestra rekla tudi, da lahko otrok kam pritiska. Skratka, vsi me malo čudno gledajo, ko za to povej, vključno z mojim decom vred.
< Sporočilo je popravil srki -- 3.6.2008 7:44:44 >
|