|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči?
2.6.2008 9:35:35   
evica23
Pozdravljene,za vas imam eno vprašanje.
Okoli 26.5. sem imela O in takrat sva veselouser posted image . V nedeljo zjutraj pa sem imela močne krče v spodnjem delu trebuha, ponoči pa v križu. V prvi nosečnosti nisem imela nobenih podobnih znakov, tako da nevem kaj bi to lahko pomenilo. Ali je katera od vas občutila kaj podobnega?
Lep pozdrav in v juniju čim večuser posted image user posted image !!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krči?
2.6.2008 10:22:25   
~Biba~
Evica počakaj na test in videla boš.
Drugače, pa ja...nekatere bolečine v križu in krče povezujejo tudi z znaki nosečnosti...nekaterim pa pač telo nagaja...so le čist navadne bolečine v križu, kot jih imajo tudi moškiuser posted image

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2008 10:26:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: evica23

Pozdravljene,za vas imam eno vprašanje.
Okoli 26.5. sem imela O in takrat sva veselouser posted image . V nedeljo zjutraj pa sem imela močne krče v spodnjem delu trebuha, ponoči pa v križu. V prvi nosečnosti nisem imela nobenih podobnih znakov, tako da nevem kaj bi to lahko pomenilo. Ali je katera od vas občutila kaj podobnega?
Lep pozdrav in v juniju čim večuser posted image user posted image !!!!!!!!

jaz nikoli nisem imela krčev, ne bolečin v križu. nakar sem dobila te znake in sem rekla da sem ziher noseča, ker teh znakov nisem sploh poznala, pa tudi veselo sva delala na otroku. nakar sem dobila M in bolečine so ponehale, ciklus pa se mi je popolnoma zmešal, nekoč točno na 28 dni, zdaj pa cela zmešnjava odkar me je križ bolel za znoret.
jaz vseeno držim pesti pri tebi da je to znak za user posted image , počakaj do izostanka.

(odgovor članu evica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2008 14:40:58   
srki
Ne, česa podobnega nisem občutila.

Potrpi še malo, nato naredi test.

< Sporočilo je popravil srki -- 2.6.2008 14:42:51 >

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2008 0:32:02   
sladka_seka
OJ
JA JZ MAM REDNE KRCE V SPODNEM DELU TREBUHA(samo nism se noseca,no povedan po resnici ne vem se) PRED PARIMI DNEVI SVA Z MOJIM ZECELA DELAT NAuser posted image  AMPAK KRCE SM MELA ZE PREJ.....
MENE NA VSAKO TOLIKO CASA ZGRABI IN TO ZELO BOLI DA VCASIH NE MOREM NA NOGAH STATI
ZMERAJ SI GOVORIM DA BOM SLA ZDRAVNIKU PA NIKOLI. PREJSEN MESEC K SM MELA M ME JE PA SE V KRIZU ZABOLELO.
TKO DA VRJAM DA VEM KAKO TI JE K MAM ISTI PROBLEM PAPA LP

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?