Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 9:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Foto Asja, DM recimo.
|
|
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 9:43:26
|
|
|
|
Detece
|
Sem že našla, hvala. Foto tabor ima, Maribor.
|
|
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 9:47:05
|
|
|
|
Raho
|
Digifot. Po mojem mnenju ima najboljšo kakovost razvitih slik. Sem dala razvijati že pri DMju, Pošti Slovenije, Foto Tabor, pa sem z Digifotovimi fotografijami najbolj zadovoljna
|
|
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 11:16:30
|
|
|
|
bibolina
|
jaz pa vedno pošljem v DT na Dolenjski cesti.. ful dobra kvaliteta slik in ful ugodne cene. za 10x15 npr 0,09 EUR.
|
|
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 12:07:09
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibolina jaz pa vedno pošljem v DT na Dolenjski cesti.. ful dobra kvaliteta slik in ful ugodne cene. za 10x15 npr 0,09 EUR. ISTO.
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 12:11:53
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: bibolina jaz pa vedno pošljem v DT na Dolenjski cesti.. ful dobra kvaliteta slik in ful ugodne cene. za 10x15 npr 0,09 EUR. ISTO. Mi tudi samo tja pošiljamo.
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 12:42:55
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem pa kakšen mesec nazaj prvič dala preko neta v trgovino comshop razviti. Sem zelo zadovoljna, ker so glede na ceno najcenejši, kvaliteta pa je super! Ti pa pošljejo na dom ali pa greš v kakšno izmed trgovin iskat.
|
|
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 13:48:50
|
|
|
|
bodoča
|
Ravno danes sem dobila nazaj fotke, ki sem jih dala razvit preko hoferja, sem zadovoljna s kvaliteto in s ceno, edino s hitrostjo malo manj. Všeč mi je tudi, da dobiš fotke po pšti domov, ker pri večini teh, kjer lahko daš preko interneta razvit, moraš pol it osebno iskat.
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 14:05:49
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
DT foto ti tudi pošlje domov.
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 14:15:16
|
|
|
|
Naja30
|
Mislim, da imajo vsi, ki delajo preko neta možnost, da se odločiš ali hočeš, da ti pošljejo ali da prideš sam iskat. Ko sem iskala najboljšo možno varianto, nisem naletela na možnost, da prideš samo iskat.
|
|
|
|
RE: naročilo fotk preko neta 2.6.2008 14:22:01
|
|
|
|
bodoča
|
No, pol pa sem jaz tak srečkovič, da sem se odločala med štirimi in so trije ponudniki imeli na voljo samo osebni prevzem . Pa saj ni važno, glavno, da imam zdaj slike doma.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?