Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (189. nadaljevanje) 19.2.2005 15:40:23
|
|
|
|
borovnička
|
Anitka, bom povedala ji ja, čeprav me že zdej zvija ko sam pomislim. Pa ti imaš samo izcedek al je med izcedkom še kaj drugega? Ker jest opažam, da imam tudi take neke čudne svaljke v barvi izcedka. Kot, da se nekaj ven lušči. :zmeden: Kolk časa pa ponavad traja od prvega obiska ambulante za neplodnost pa do zanositve? Sej vem, butkano vprašanje, ampak vsaj okvirno. Vem tud, da pri vsaki ženski drugače...
|
|
|
|
ZA NAS (189. nadaljevanje) 19.2.2005 15:42:43
|
|
|
|
borovnička
|
Mater pa moški:grrr:. Mogoče se grdo sliši, ampak mogoče je pa boljše tako. Boš pa zdej spoznala pravega :love: in boste vsi trije srečni. K sreči imaš krasno in ljubečo družino, da ti je stala ob strani in ti pomagajo čuvati tvoj zakladek.:bravo::bravo::bravo: Pri meni žal ne bo tako :(.
|
|
|
|
ZA NAS (189. nadaljevanje) 19.2.2005 15:51:48
|
|
|
|
borovnička
|
Moje drage nove prijateljice:sloncek:, ker nisem bla še nič pridna:zmeden: in midva z mojim :love: še nisva imela kosila, grem zdajle nekaj skuhat pa se potem spet beremo:bravo:! pozdravček vsem!
|
|
|
|
ZA NAS (189. nadaljevanje) 19.2.2005 17:28:33
|
|
|
|
Anitka
|
Borovnička naj te ni nič strah, ti G kar vse lepo povej, saj je tam zato, da ti pomaga in svetuje kolikor lahko, potem pa če ne rata kako leto pa prosiš, da ti naredi kake preiskave. Tudi pri mojem izcedku vmes opažam neke vrste "grude", ki so temno rdeče barve. Ja kot, da bi se kje kaj luščilo. Ja od prvega obiska ambulante pa do zanositve pa res traja različno dolgo. Nekaterim uspe že takoj po porvem razgovoru, nekaterim pa tudi dosti pozneje. Odvisno od težav in od vsake posameznice in pa seveda tudi njenega partnerja. Jaz sem bila npr. v četrtek prvič tam. Sem pa imela že prej HSG in razne laboratorijske preiskave. Zdaj "čakam" na M in potem nekje okrog 10.3. grem na UZ v MB. Potem bom spet "čakala" na M in če do takrat ne rata grem v aprilu na THL ali laparoskopijo. Torej kot sem že rekla morda nama uspe že sedaj, morda bova pa še malce počakala.:zmeden2::zmeden2: Se pustiva presenetiti. Tako punce z moje strani bo to za danes najverjetneje vse. Grem zvečer na eno praznovanje RD, jutri pa mogoče na smučanje. Bomo videli kako dolgo bomo feštali:)- Lepo se imejte in se beremo, Anitka:metulj: (še 9-10 dni do nepričakovane M) P.S. Saj se še spomnite teh zapisov v oklepajih, a ne?;)
|
|
|
|
ZA NAS (189. nadaljevanje) 19.2.2005 19:12:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla drage prijateljice!!! Da se vam tudi jaz spet po dolgem času jvim,kajti imam sedaj časa res na pretek. Vasala sem črevesni virus in včeraj sem iz službe morala domov,ker sem tako bruhala in takoj k zdravnici.Dale mi je injekcijo proti bolečinsm,če sem slučajno :nosecka: mi ne bi morala nič škoditi,ker je izbrala tako kombinacijo,ki bi bla prav tako da se nič ne sekiram,drugače imam zelo vel9ike bolečine v trebuhu,...Cel teden do četrtka bom v bolniški v četrtek popoldan moram nazaj da vidimo stanje in v petek spet ne grem delat,ker sem že prosila v službi,ker greva z mojim dragim na zadnji razgopvor pred najino inseminacijo.Se pravi razgovor in nekja dni za tem bi morala dobit nepričakovano :hudicek: in potem tam nekje okrog 18.marca prvič na inseminacijo,ki upam,da je ne bo treba bova sedaj malo več :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,ker sem doma in sem meč časom O,če pa bo potrebna pa naj :hudicek: kar hitro pride in anj inseminacija res rata v prvo,da končno ugledam težko pričakovano :modri::modri: in svojo :duda:,šanse imava dobre in to res dobre vsaj tako je rekla nama zdravnuca,ker sem jaz zdrava. Zato se vam javljam sem v bolniški in časa imam veliko in tudi dnevi mi bodo s tem hitro minili,ker sem še v bolniški tako že težko čakam če bi hodila v službo bi mi še prej minilo sedaj pa se bo sigurno vleklo kot eno celo leto. Drugače pa marca začneva z renovacijo stanovanja okna,balkon in seveda nova kopalnica vsa oprema je že naročena le ploščice dobiva tam nekje okrog 2.03-3.03. marca naročene so v Španiji in se jim pravi španski mozaik so bele in modre barve in velika ploščica na njej pa vsak mali del zalepljen goir tako kot v savnah in še masažna kad tako,da je keramičar rekel,da bo fantastična kopalnica in da oimava res dber okus.Joj hvala bogu da še bodo delali kajti na tak način bom imela malo časa mislit na najino :duda: in insemoinacijo ali bo ratalo ali ne,... In potem še malo in pride spet julij in z njim odprava na morje in upam,da bomo letos res šli že vsaj trije tja kaj šele domov bomo se potrudili in na veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.Sedaj p res se morava potrudit da v novo stanovanje čimprej proide najina :duda:,ker babica že težko čaka da bo kaj pazila in razvajala pa jaz pravim pa ne preveč. Tako drage prijateljice to bi bilo ankratko želim vam čimprej vsem,da bi ugledale naše zelo,zelo željene :duda: ne bom rekla poimensko da koga ne izpustim in ne bi bla katera užaljena sahj tudi mene poimensklo ne imenujete nič in se kar sama zraven dam ko kaj takege pišete kajti res nas je dosti da bi se lahko vse imenovale. LP še lepšši večer,javite se mi kaj in predvsem ne pozabite name v petek, in držitre za naju z mojim zlatim možekom velikanske pesti za naju in za najino :duda::duda::duda:. Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
ZA NAS (189. nadaljevanje) 19.2.2005 19:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajoj Mojca pa prav ob najbolj neprimernem času te je bolezen zgrabila..:((Sicer je boljše,da nikoli se ne zboli:( Saj veš,da bomo vse na trnih čakale kaj nam boš sporočila po petku in držale bomo pesti brez skrbi:miska::miska::miska: Prav lepo je včasih poklepetati z vami,dan mine malo drugače v prijetni družbi ob klepetu,včasih hudo resnem včasih pa tudi tako mimo usekamo:)-:)-da se razvedrimo:bravo:Pa pojamramo lahko,ker so nas doma že vsi siti;)Ja lepo je razvedrilo,pokramlajt z novimi prijatelji razširit svoja obzorja na vse strani. Zdaj pa dost nakladanja:)- En pozdrav iz :morje:
|
|
|
|
ZA NAS (189. nadaljevanje) 19.2.2005 21:13:14
|
|
|
|
Palčica
|
Punce pozdravljene tudi z moje strani. Se Vam kdaj naredi,da dneva enostavno ne morete narediti zase,pa če se še tako trudite.Se Vam kdaj naredi,da ste ob koncu slednjega tako besne,da Vam gre že prav na smeh... Čudno,čudno se tole dogaja na moji strani neba. Se ne morem čist točen odločit...A sem zoprna pa si želim trdit obratno,ali pa bi se od vsega najraje :kava: pred tem pa dodobra nakrohotala. Kaj pa vem.Vem samo to da počasi nič več ne vem. Bi se morala naročiti na laparoskopijo,pa me čakajo najbolj zaposleni meseci v celem letu od katerih je odvisen moj nadaljni študij. Bi bila rada malo prosta,pa je to zadnja misel,ki bi si jo upala privoščit. Bi rada vsaj za trenutek dopovedala ljudem,da rabim nekaj časa in prostora zase,pa zato njihove težave še niso nepomembne in jaz ne egoist. Bi rada dan,ko bi si lahko privoščila ugasnjen telefon,brez skrbi da v lokalu brez mene ne morejo ali,da bo se bo tisti trenutek,ko ga ugasnem nekaj pokvarilo ali kaj grdega zgodilo. In bi rada,da bi našla kompromis sama s sabo in nehala razmišljati,da ne zmorem več in da bi bilo pametno dejavnost dat nazaj. Po drugi strani pa bi bila super ženska.Pa razumi če moreš. Mislim,da je čas,da se uščipnem v rit,neham morit,grem spat in do jutra najdem optimizem za naprej. Totalno zmešana Palčica
|
|
|
|
ZA NAS (189. nadaljevanje) 19.2.2005 21:31:09
|
|
|
|
Pia73
|
Pozdravljen drage moje,........ Anitka moje stare cunje so varno skrite v temnem kotu omare, ker mi že dolgo niso več prav,....... Sicer pa vidim, da je naša Palčica :( ,.. Ojojojoj,..ne vem kaj bi ti rekla,. Si pa definitivno preobremenjena in tole ti očitno zelo škodi,. Kaj naj ti rečem Palčica druga kot, da boš mogla ustavit konje in se zazret vase,...pazi da ne boš tega naredila, ko bo prepozno,.... Jaz verjamem, da si ti tega sposobna,.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?