|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi znaki nosečnosti?
19.2.2005 0:02:03   
borovnička
Drage srečke nosečke! :bravo::bravo::bravo:

Mal me daje nespečnost, pol pa kar tu gor visim;).

Dajte mi prosim povedat katere znake ste najprej opazile, ko ste zanosile? Vem, da ima vsaka drugačne občutke, znake in izkušnje in ravno zato vas sprašujem to.

Sama še čakam na svoj zakladek in nisem še med vami :nosecka:, testa pa še ne upam it delat:zmeden:, da ne bo pol spet razočaranja kot že tolkrat:(.

Pa še to me zanima.. če je mogoče katera krvavela na začetku nosečnosti oz. imela tisto :hudicek: tečko rdečko pa bila kljub temu srečka :nosecka:?

Drugače pa želim lep preostanek nočke, zjutraj pa veliiiiko sončka!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi znaki nosečnosti?
19.2.2005 0:16:37   
borovnička
joj zana... midva sva nehala "pazit" od lanskega avgusta.;) In pol tale moja psiha..:zmeden: vmes sem bla že ne vem kolkrat prepričana, da zdej pa sem noseča, pa na konc nič.:( tako, da sem zdej nehala kupovat teste, ker sem bla že čist obsedena.. nenormalno.

Sicer imam G začetek marca, kar bo kmalu, pa bom vidla kaj mi bo ona rekla. Pa je možno, da imaš na začetku še kar M, pa si kljub temu noseča?

Joj sem smotka, sej vem:zmeden: ampak si ne morem pomagat. Brezupen primer :)-:)-:)-

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi znaki nosečnosti?
19.2.2005 0:56:02   
borovnička
Ma a veš, da tud jest premišljujem, da bi se odpravla k eni šlogarci.:bravo: Mogoče bom pol vsaj mal manj odmislila na to, ker se bom pač zanašala na nek način na njene besede oz. me bo vsaj mal potolažla.:zmeden: Torej, priporočaš kako šlogarco? :sloncek:

Kolk pa imaš starega prvega pikca? Al je pikica?

No tole glede tečke rdečke si me kar mal potolažilo (mal upanja vlila). Ne znam si pa pojasnit bolečin v spodnjem delu trebuha.:zmeden: Niso jajčniki, ker to bolečino še kako dobro poznam. Sicer to niso tako močne bolečine... bolj rahle so, ampak glih tolk, da jih čutim.:zmeden:

hmmm... mal sem čudna :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi znaki nosečnosti?
19.2.2005 19:17:22   
Bana
Moji so bili nekako takole: prsi so se mi kar vidno povečale, boleti so me začele ob straneh (pri rokah), pa tudi slabost me je začela kar hitro dajati. Mogoče se ti bo zdelo neumno (tudi jaz sem mislila tako), a ko boš noseča boš takoj vedela. Takšen občutek dobiš, da enostavno ne boš dvomila. Jaz sem vedela, čeprav menstruacija še ni zaostajala in sem vnapraj naredila test.
Aja, pa zelo žejna sem postala.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi znaki nosečnosti?
19.2.2005 19:47:02   
urskakr
Ja, tudi jaz sem skozi full zejna, tako kot je napisala Bana. Prsi=> bolijoooo ob straneh, menjavam razpolozenje, pocutje=> vedno obcutek slabosti, ampak se ni tako hudo. Me pa strasno napenja . In kdaj sem zanosila? Se sama ne morem verjeti da v prvem poskusu. Nehala sem jesti KT, s partnerjem sva se dogovorila da bova zacela delat na otrocicku nekje maja, pa me je presenetil in spustil v mene 30.1, 9.2 mi je test pokazal pozitivno, saj ne morem verjet. Ko najmanj pricakujes.....:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvi znaki nosečnosti?
19.2.2005 20:12:50   
borovnička
ja, to mi je pa že kolegica rekla, da ko zanosiš, preprosto veš, ker tako čutiš. Kolegica je rekla, da ko je zanosila, še preden je šla sploh test delat, je vedla, da je :nosecka:.

Meni je pa slabo kadar pomislim na to (ne da bi mi res blo). :zmeden:. Prsi so se mi sicer povečale, ampak to je verjetno zato, ker sem se tolk zredila.:ups: Mam pa glavobole in vsake tolk čutim tako bolj rahlo, topo bolečino v spodnjem delu trebuha.:zmeden:

No, malo bom še počakala, pol pa po test.:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvi znaki nosečnosti?
19.2.2005 21:17:45   
Made
Tudi jaz sem takoj vedela, da sem noseča... Začelo pa se je s špikanjem v spodnjem delu trebuha, kasneje pa so se pridružile še bolečine v prsih- podobno kot pri menstruaciji, samo malo bolj boleče... In nekako sem res vedela...
Ampak to ni merilo. Poznam take, ki do 3 meseca sploh vedele niso, da so nosece, ko so pa izvedele, pa se tudi niso nič drugače počutile...:)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvi znaki nosečnosti?
19.2.2005 21:32:56   
Meceno
Sem :nosecka: , v 18tednu in 4dni ,nama je uspelo v drugo, samo moram povedati , da je bil oktobra moj buši tako napet , samo od semenčic , sva kar vsaki dan , tako da ko sem šla na sprehod je za mano teklo :)-:)-:)-
Imela sem :hudicek:ponavadi na 22.dni , oktobra pa sem 29.dan kupila test in je bil negativen ,drugi dan pa kdo drug kot :hudicek: na vidiku .
V glavnem , potem sem protestirala da lahk sicer seksama vsaki dan , samo prosim ne pa vsak dan vame , ker vam povem ,nisem dohajala :zmeden:

Za konec še to , da očitno so lahko bušiji napeti prve dni , tedne od spermijev , lahko od hrane ali
pa ste preprosto :nosecka:, sama pa nisem tudi malo čitila, slutila , sam je potem test opravil svoje :bravo::bravo:

Pa ne veliko študirat na :nosecka: , pa stran od coprnic !!!!!

Lp :sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvi znaki nosečnosti?
20.2.2005 0:11:04   
borovnička
:)-:)-:)- meceno, ja poznam to. Tud meni se je že vlilo na po nogah, ko sem hodila po ulici. :ups: Ni čudno da nič noter ne ostane. Midva ta problemček rešujeva z brisačko, ker to res kar teče pa teče:)-:)-

No, jest bom počakala na 7 marec, ko imam obisk pri G in bom videla kaj mi bo povedala. :miska::miska::miska:

Lep pozdravček tudi tebi. :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prvi znaki nosečnosti?
20.2.2005 19:14:13   
Bana
Punce ne se sekirat. Pa tudi matrat se ni treba vsak dan, da vam kaplja po nogah. Razen če ste seveda v zagonu in pri volji. Dovolj je enkrat ko kličejo po združitvi. Ha, Ha. Verjamem da bo vsem uspelo. Saj je tudi moji prijateljici, ki naj bi imela zanič jajčnik, njen fant pa zelo zresetirane spermije. Sedaj je v 7 tednu, pa tudi sama ne ve kako (No ja, že ve!)Tako da kar mirno, saj bo prišel čas za vse. Se pa čim manj sekirajte in mislite na to.Uživajte ko imate še čas. Mene daje slabost 24/7 in bom naslednjič temeljito premislila, saj se počutim GGGRROOOOOZZNNOOOO. Če ne drugega vam zavidam dobro počutje. Želim pa, da bi tudi vse vas čimprej začela mučiti nosečniška slabost(s tem ne mislim biti zlobna!!)!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prvi znaki nosečnosti?
20.2.2005 19:54:35   
buča
Kovinski okus v ustih...jaz sem samo to čutila,oz.okusila,drugih znakov ni bilo,ker sem pri zdravniku naredila nos.test z urinom,pa je pokazal negativno,v bistvu pa sem bila noseča.Mi je mami potem kupila Intim test,in jaz prisegam nanj.Še sedaj se pozna plus in ga imam pospravljenega.:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prvi znaki nosečnosti?
21.2.2005 8:13:52   
cuma
vem, da ste vsega tega navajene in da je skoraj vsaka dala to skozi, ampak: a je možno, da se ti v par dneh tako povečajo dojke, da te vsi modrci tiščijo? poleg tega sem pa še zelo suha in ker sem še malo shujšala bi se morale kvečjemu zmanjšati :zmeden:
človek je nagnjen k temu, da vidi kar bi rad videl...samo, da tudi moj fant vidi velike spremembe v obliki in velikosti:bravo: Če to ni znak nosečnosti, pa upam, da bo vsaj dolgotrajen - saj mi je ta push up efekt zelo všeč!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prvi znaki nosečnosti?
21.2.2005 8:17:47   
CIPRESA
HAHAHA, Cuma tale tvoja izjava na koncu ( push up efekt) pa je šala dneva.

Tudi meni so se povečale lahko rečem čez noč. ker prej nisem imela velikih, sem čez noč opazla kako me vse tišči v istih moderčkih - tko da kar pot pod noge in v shoping.

Pa lep dan CIPRESA

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?