|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razlaga izvida
30.5.2008 9:34:22   
majekzmajek
Če mi lahko pomagate - kaj pomeni
PROLAKTIN 53,1
FSH 2,7
KREATININ 63

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razlaga izvida
30.5.2008 10:46:16   
majekzmajek
Ali pa če mi lahko vsaj povesta na koga naj se obrnem ali kam naj pogledam.

(odgovor članu majekzmajek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2008 10:57:34   
pikovit
joj mejek sem zdele iskala kot nora,pa nisem našla.Sem pa ravno včeraj te razlage izvidov gledala.Sem prav jezna.Se bom potrudila in ti probala najt.Mogoče bi ti pa G znal razložit

Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2008 11:00:32   
majekzmajek
Hvala Pikovit. Sem tudi jaz iskala, pa nič konkretnega našla. Termin pri ginekologinji je še daleč...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2008 11:04:44   
pikovit
Zdej sem se spomnila še ene varjante.Daj napiši Pušenjaku vse to,pa ti bo odgovoril.Jaz grem pa še naprej počekirat.Matr sem jezna,ker ne vem,kje sem včeraj to gledalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2008 11:07:12   
Anonimen
Za prolaktin vem da je od- 1,9 do 25

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2008 12:41:12   
jazzz27
jap prolaktin imaš kar visok.....moj je bil 47,5....no saj meni je Reš rekel, da ga naj dam šeenkrat preverit.

da pa ni to taka panika....lahko da je to bilo samo trenutno, tako da brez skrbi....verjetno ga boš morala dati šeenkrat.

če je pa konstantno tak, potem pa to zna biti problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2008 13:13:44   
majekzmajek
Hvala! Bomo videli kaj bo rekel dr. Reš.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2008 13:23:03   
Abra
Če si pri Rešu, si najbrž preiskave delala v adrialabu? Na izvidu imaš tudi referenčne vrednosti in vidiš, kaj je ok in kaj ni.
Si delala test 3. dan ciklusa?
FSH je malo nizek, če se prav spomnim bi moral bit za to fazo od 3,5 do 6 idelaen, še vedno dober do 10, do 15 pa povišan. Tu gre za jajčno rezervo, torej nižji je več jajčec imaš na zalogi. Me pa ta pod 3 malo bega.
Prolaktin je povišan, ni pa panike za preplah, da je lahko kje kaj narobe. Lahko, da si bla samo živčna, to je namreč tudi stresni hormon in se lahko že ob pogledu na iglo (če ti to predstavlja tak strah) dvigne. To se potem kontrolira na 20 min in vidi, če je stanje res tako.
Za kreatinin ti pa ne znam pomagat. Kot sem rekla, najbrž imaš zraven referenčne vrednosti in tam preveri. 3. dan ciklusa je folikularna faza.
Kot je Pikovit napisala, bo pa pred Rešem najboljši naslov Pušenjak. Tuki smo sami laiki.

Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2008 10:57:41   
majekzmajek
Hvala vsem za odgovore. Test sem delala v Celju, drugače sem pa jutri naročena, pa bomo vidl.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2008 15:44:34   
Rakica_80
Majekzmajek......tvoj prolaktin je visok, FSH mislim da je normalno in tudi kreatin je normalen, vsaj tako mislim, ker imam zdej svoje izvide pred sabo pa gledam, več pa ti nebi znala pomagat.
Za prolaktin se pa boš morala zdravit z tabletami.....jaz sem morala piti tablete Bromergon.

Pa srečno!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu imaš pa Link, da si prebereš kaj o Prolaktinu:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2241217&mpage=1&key=

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 2.6.2008 15:49:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?