|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 19:17:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniške lušte...
29.5.2008 19:22:26   
lindy
ja ponavadi pravijo, da izginejo, pr men ne more nč izgint, ker se mi lušta vse po vrsti, glih tako kot pred nosečnostjo!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2008 20:01:51   
Majuska
meni v prvi polovici sladko ni pasalo ... zdaj pa vsen notr prenesem user posted image

na srečo imam lušte tudi po sveži zelenjavi in sadju user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2008 20:41:24   
Paštetka
kakšne 3 mesece po porodu sem imela še večje lušte in sem se še zredila zraven. Potem pa vse manj, tako, da zdaj po 10. mesecih, me prime samo še pred PMS-omuser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2008 21:08:33   
Naja30
Te lušte so drugačne kot ponavadi. Vsaj pri meni. Jaz sem vedno norec na sladkarije, ampak v nos. se mi je tako luštalo, da sem MORALA jesti.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2008 6:52:38   
srki
Meni se sladko, predvsem čokolada, lušta že od vedno, sedaj pa še nekoliko več. Bi si želela, da to za vedno izgineuser posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2008 8:36:02   
urši*
Ko sem bla prvič noseča se mi je dobesedno luštalo vsega in sem tudi vse pojedla!Zdej v drugo bi pa sam sladkarije, sladoled, čokolado,sadje mi tud full paše, ampak ko se spravim zravn pojem res kr kako kilo grozdja al pa kr kak ananasuser posted image ! Mah bo že.
Aja, me je po prvi nosečnosti minlo, sem se lepo držala, shujšala... Zdej bo treba pač spet!

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2008 10:25:40   
Virtualna
Upam, da te nosecniske luste izginejo, ker pri meni je user posted image user posted image user posted image ...
namrec, od kar sem noseca, mi pase z zlico jesti kavno usedlino, vrjemite, da ko imamo obiske, komaj cakam "da se poberejo" in da pojem vso usedlino iz posode user posted image user posted image user posted image  ne vem zakaj ravno to, a mi pase za znoret user posted image user posted image user posted image  upam, da mine po koncani user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2008 10:35:56   
mika
namrec, od kar sem noseca, mi pase z zlico jesti kavno usedlino, vrjemite, da ko imamo obiske, komaj cakam "da se poberejo" in da pojem vso usedlino iz posode ne vem zakaj ravno to, a mi pase za znoret upam, da mine po koncani

user posted image user posted image user posted image user posted image  kam so pa tebe hromoni zanesliuser posted image ....

men se je sladko, predvsem čokolada, luštalo že pred nosečnostjo, v nosečnosti itak vse sladko, po porodu pa je želja  počaaaaaaasi izvenela.

v nosečnosti sem  zelo intenzivno vse okusila, sladko je bilo tako dobro, da sem zraven uživala, tako kot tisti, ki se napravljajo  v reklamahuser posted image  

< Sporočilo je popravil mika -- 30.5.2008 10:38:34 >

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2008 11:59:00   
clara23
Joj, js bi pa samo sladkarije jedla..non stop..(sem v 28. tednu)..me je moj na zadnjem pregledu zašpecal ginekologinji in me je kar malo nadrla da ne smem toliko sladkarij, sladoleda in tortic pojestuser posted image . Ampak jaz sem tako žalostna če nič od tega ne dobim..pa tečna..je pa zanimivo da pred nosečnostjo nisem marala zelenjave, zdaj mi pa full paše korenčekuser posted image .

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2008 12:22:30   
maja24
Moji lušti so sladkarije ampak so itak že od prej sam da so trenutno v hujši oblikiuser posted image user posted image user posted image .
Poznam pa eno ki je jedla kislo zelje s sladoledom zravnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2008 12:34:20   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Upam, da te nosecniske luste izginejo, ker pri meni je user posted image user posted image user posted image ...
namrec, od kar sem noseca, mi pase z zlico jesti kavno usedlino, vrjemite, da ko imamo obiske, komaj cakam "da se poberejo" in da pojem vso usedlino iz posode user posted image user posted image user posted image  ne vem zakaj ravno to, a mi pase za znoret user posted image user posted image user posted image  upam, da mine po koncani user posted image

Ojej, pa to je tako zanič, pa ti ta zoc nič ne škodi?

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2008 13:08:17   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2008 15:06:23   
Virtualna
Ja itak da pred nosecnostjo tega nisem pocela user posted image  a zdaj si res ne znam in nemorem pomagati, enostavno obozujem kavno vsedlino...pase mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2008 15:31:35   
Naja30
Ja, nekaterim user posted image  se luštajo včasih prav čudne stvari. Npr. kredo jest user posted image  Ali pa kot ti kavno usedlino. user posted image
Ja upam, da bo minilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
30.5.2008 19:37:09   
srki
U, kredo, uno za po tabli pisatuser posted image . To pa so ekstremi, nimaš kaj.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2008 14:36:51   
clara23
ojoj..kavno usedlinouser posted image user posted image user posted image ??!! Dobra si..user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?