Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 12:38:03
|
|
|
|
caillou
|
Naša punca si zelo želi posteljnino Winx in glede na to, da jo v naših gornjesavskih trgovinah nimajo niti v eni, bi imela eno zelo veliko prošnjo. Lepo prosim, če pogledate v vaših trgovinah (Interspar, Tuš,..) če jo imajo in mi to sopročite. Glede na to, da se recimo v kakšen res zelo oddaljen kraj ne bi vozili, bi prosila, če se mi lahko javite na Zs, da se dogovorimo o zadevi. Hvala in lp, caillou.
< Sporočilo je popravil caillou -- 29.5.2008 12:39:19 >
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 12:38:41
|
|
|
|
ZARA
|
Kaj je to zaena posteljnina, Kajla?
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 12:39:27
|
|
|
|
Volga
|
Interšpara v Nm nimamo, bom pa pogledala v Tušu. Pa še ena taka štacuna obstaja, ne vem, kako se ji reče, tam imajo tudi posteljnino, morda bi tam kaj bilo. Bom pogledala, pa ti javim. K si glih ti
|
|
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 12:41:14
|
|
|
|
caillou
|
WINX-ICE Emo so čist ubrisale. Kako ne bodo, če so pa pametne, lepe in z zdravimi karakterji.
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 12:41:56
|
|
|
|
caillou
|
Res vse lepo lepo prosim in se vam že vnaprej vsem prav lepo zahvaljujem.
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 12:43:40
|
|
|
|
ZARA
|
Ajaaaaa, sem mislila, da je to spet neka "zdravilna" posteljnina novega veka.
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 12:49:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ajaaaaa, sem mislila, da je to spet neka "zdravilna" posteljnina novega veka. Zemlja kliče Zaro halo??? A ne poznaš Winxic?
|
|
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 12:50:01
|
|
|
|
Andre
|
Tu imaš internetno stran z otroškimi posteljinami vseh vrst, mogoče imajo tudi to, ki jo iščeš. Pa imajo kar nekaj trgovin po Sloveniji, mogoče jo pa lahko celo naročiš. Preveri. Pa še akcijo imajo www.creatina.si Pozdrav, Andre
|
|
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 13:00:16
|
|
|
|
caillou
|
Hvala Andre . Sem jim poslala mail, ker jih na njihovi spletni strani nisem zasledila. Če je še nimajo, jo bodo pa verjetno v kratkem imeli, ker je tole res boom.
< Sporočilo je popravil caillou -- 29.5.2008 13:01:17 >
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 14:03:37
|
|
|
|
Janya
|
Meni se zdi da sem jo videla v Veletekstilu v City parku lj. Probaj poklicati in preveri.
|
|
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 15:15:52
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ajaaaaa, sem mislila, da je to spet neka "zdravilna" posteljnina novega veka. Zemlja kliče Zaro halo??? A ne poznaš Winxic? Ne, mi smo kmetki.
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 29.5.2008 15:51:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ajaaaaa, sem mislila, da je to spet neka "zdravilna" posteljnina novega veka. Zemlja kliče Zaro halo??? A ne poznaš Winxic? Ne, mi smo kmetki. Ja, iz tam, kjer je bog rekel lahko noč.
|
|
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 31.5.2008 15:41:55
|
|
|
|
gamini
|
Cailloou, mi smo jo naročili prek e-bay pred nekaj dnevi, danes pa smo jo že dobili. Cena za 2 kompleta (2 prevleki za blazino+2 prevleki za kovter) skupaj s poštnino je 38 EUR. Se že pere v PS, da bo zvečer na posteljah , lp
|
|
|
|
RE: Velika prošnja in sicer posteljnina Winx 31.5.2008 18:50:23
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou WINX-ICE Emo so čist ubrisale. Kako ne bodo, če so pa pametne, lepe in z zdravimi karakterji. Se strinjam, samo za moj okus malce preveč anoreksične.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?