Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:04:44
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jst pa stuširam rit. Da diši, ko poserješ vsako temo.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:05:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jst pa stuširam rit. Da diši, ko poserješ vsako temo. Zara? Zara pa ja ne.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:06:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jst pa stuširam rit. Da diši, ko poserješ vsako temo. Zara? Zara pa ja ne. Aja, ona pa ni taka.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:08:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ne, ona res ni taka. ona je rožca med plevelom
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:13:18
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ne, ona res ni taka. ona je rožca med plevelom Pa tako zelo sem iskala besede, hvala ti plevelka.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:14:10
|
|
|
|
rija
|
a boste toplo vodo ponovno odkrile
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:14:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a boste toplo vodo ponovno odkrile ne, rija, me samo ostanke pobiramo. tornado je šel že mimo.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:15:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ne, ona res ni taka. ona je rožca med plevelom Pa tako zelo sem iskala besede, hvala ti plevelka.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:16:22
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: rija a boste toplo vodo ponovno odkrile ne, rija, me samo ostanke pobiramo. tornado je šel že mimo. pa kak pri vragu jaz vedno vse zamudim
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?