|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim en...
18.2.2005 16:24:33   
lapuh
hello!

Punce, naj vas nekaj vprašam. Čez 3 tedne mi poteče služba:(. Bila sem namreč zaposlena za eno leto. Medtem sva se z dragim odločla, da narediva :duda:.Takrat sem se odločla, da bom vztrajala, ne glede na to, ali bom del. mesto obdržala ali ne.Ampak zdaj sem pred grozno dilemo, ali naj vztrajava pri :duda:,ali si naj rajši iščem službo ali ne.:zmeden:Na otročku bi vsekakor vztrajala, ni pa seveda fer, če pridem v drugo službo in potem kar takoj zanosim. Ne vem no!!!! kaj naj storim!!!????Kaj pa če zanosim medtem ko sem na borzi??:(

Punce, res upam da mi boste dale kak nasvet, kako naprej.

Hvala:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rabim en...
18.2.2005 16:49:42   
Anonimen
Hm, odločitev je težka. Vendar če si otročka zelo želita, služba lahko malce počaka. :zmeden2:

(odgovor članu lapuh)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   rabim en...
18.2.2005 16:51:33   
mujcek
če ti to kaj pomaga: jaz ravno končujem študij, pa sem se odločila za :duda:. To pa zato, ker ne vem kdaj bom dobila službo, če bi jo dobila čez npr. 1 leto, potem takoj ne moreš na porodniško, potem pa leta tečejo; če pa hočeš imeti npr. najmanj 2 :duda: potem pa veš...

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rabim en...
18.2.2005 17:06:39   
gojska

Meni se zdi tako, da lahko vse svari lažje načrtuješ kot svojo:duda:
Če vama bo uspelo je prav vseno ali boš v, med, ali brez službe. Te stvari se vedno uredijo.
Baje nosečnicam stoji angel ob strani.
In tudi tebi bo.
Ne odlašajta zaradi takih banalnosti.

Srečno :rozica:

goja

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rabim en...
18.2.2005 20:15:57   
biba77
Jaz tudi mislim, da ne bi odlagala zanositve. Sem prav zastopila, da ze skoraj eno leto delata na :duda:, al sta mislila zdaj zaceti?
In kot je napisala Goja69 - vse ostalo je lazje splanirati, kot zanositev. Verjemi...

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rabim en...
18.2.2005 20:22:33   
Skye
hmmm...očitno sem edina tukaj, ki pa razmišlja malo drugače.....100 ljudi 100 čudi;)

Jaz pa če bi bila prezposelna se ne bi odločila za :duda:
saj nočem biti odvisna od nikogar, kar bi v tem primeru bila. In tudi otroku ne bi mogla nuditi, vsega kar si zasluži. Ja saj vem glavna je ljubezen, ampak od ljubezni se ne da živeti:(

Pa ne me narobe razumeti, nisem materalist, sam pač hočem svojemu otroku omogočiti določen življenski standard.

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rabim en...
18.2.2005 21:04:31   
baguSka
Tud jst razmišljam kot Skye. Tud midva sva že delala na otročičku in ker imam trenutno v službi veliko krizo, sem se odločila da malo počakava. Nočem da je moj edini ki nosi domou denar, nočem da dela dvojno še namesto mene in hočem ga imet ob sebi ko bo dojenček, sej bo potreboval oba.
Gledati moraš na to kaj bi se zgodilo v primeru, če tudi tvoj slučajno zgubi službo, ali imata taki družini, ki bi vama bili pripravljeni oz. bi bili sposobni kaj nudit in pomagat.
Ker v mojem primeru nebi imela starševske pomoči in ker pač nočem da bi bil moj fant preobremenjen s službo, saj sva se le skupi odločila za dojenčka, bova pač malo počakala.
Sicer moj malo jamra, da bi pa on vseeno dojenčka in da bova že kako, sem jaz tista ki nočem. Kot je rekla Skye, nisem oseba, ki bi hotela živeti na račun ostalih. Sem pač človek, ki rada pristavi kos pogače.

Tudi sama nisem materialist, ampak pr nama je pač tko, da samo od ene mejhne plače si pa ne želim z otročkom z dneva v dan rint in fehtat..;)

Odločitev je pa seveda tvoja, saj se sama najbolj poznaš!:rozica:

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rabim en...
18.2.2005 21:32:41   
Pia73
Jaz sem si neizmerno želela :duda: pa sem ga imela, ko sem imela vse pošlihtano. Pa ne samo službo, tudi prenovljeno stanovanje, končano šolo, poroko,...

Vsak zase ve,... jaz brezposelna ne bi razmišljala o tem,... Je pa res, da sem vse doštudirala ob delu, da bi se le lahko čimprej osamosvojila lahko imela tudi :duda::duda:

LP Pia73

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   rabim en...
19.2.2005 9:33:37   
lapuh
Punce pozdravljene!:)

Javljam se malce pozneje, ker prej nisem imela dostopa do rač. Sem pa danes prebrala vaša mnenja in nasvete. Seveda je res, da vsak ima pač vsak svoje poglede na to, ampak zdaj sem še v večji r.:zmeden:
Fuull si želim otročička. Stara bom 26 let in če bom odlašala, ne vem kdaj ga bom dobila:duda:. Trudiva se ene pol leta, s tem, da sem prej jemala KT, zato odštejemo 3 mesece. Ni nama še ratalo. Kaj pa če se kaj zalomi in se bova morala trudit tudi do nekaj let?:zmeden: Človek nikoli ne ve. Sploh pa pri takih stvareh, ki jih planira, ponavadi gre kaj narobe.:(
Sama sem mislila počakat s službo. Fant sicer ima službo, pa tudi jaz lahko grem fotru pomagat, ker je s.p. Vedno mi je pripravljen priskočit na pomoč, medtem, ko ga pa ne preveč rada prosim. Najraje sem sama zase.

Pa tudi to je, da je razlog zakaj mi ne podaljša, ker se je malo ustrašla, da bom zanosla.Rekla mi je namreč, da bom zdaj začela ustvarjat družino in tko naprej!! Halooo!!!:grrr: Pol se pa čudjo da ni otrok!!

V glavnem, mislim, da z enim otrokom nekak lažje dobiš službo, kot pa če si star 26 in brez otrok, ker vsak ve, da si v najboljših letih, da si ustvariš družino.

Ful nakladam, ampak moram se nekomu spovedat! In mi je že lažje pri duši ker vem, da ste prave prijateljice in pomagate z iskrenimi naveti.

Čao:)

Lavra

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   rabim en...
19.2.2005 13:44:29   
Nyah*
Draga Lavra!

Z dojenckom ni za cakat, pa ce se se tako bojis za sluzbo.:sloncek: Jaz sem namrec cakala, sem mislila, da moram biti zaposlena vsaj eno leto, da bo potem kul ce zasnosim!:zmeden: Pa sem cakala in cakala, moz je bil ze cisto zalosten, ker je hotel :duda: (on ima namrec redno sluzbo, bi lahko prezivela), jaz pa sem hotela pocakat.:grrr:

Nakar se odlociva, pa mi G. rece, da ne slo tako lahko z :nosecka:, da zna trajat,...:((, zdaj pa se po glavi tepem, ker nisva ze prej poskusala :duda:naredit! Zdaj poskusava ze pol leta pa nic:(.
Poleg tega, ironija a ne, me sef pred vsemi vporasa, kdaj kaj mislim zanosit, da je ze cas, da otroke rabimo,...:hudicek: jaz idiot pa sem ravno zaradi njega in sluzbe cakala! Pa sem mu le rekla, da upam da kmalu in ce je vredu zaradi sluzbe, je pa rekel, da itak je vedel, da sem mlada in bom umes zanosila,...:bravo::bravo: za takega sefa ane!

Tako da, verjemi, :nosecka: in :duda: na moreta nic slabega prinesti, sluzbe pa ze se bodo!

Da bi se prav odlocila ,

Nyah:metulj:

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   rabim en...
20.2.2005 9:01:26   
SU
Tudi jaz mislim, da ni za čakat predolgo z :duda:. Moje mnenje je, da če si nekaj zelo želiš, da ti potem sigurno uspe nekako uredit stvari, da je kar najbolje (načelo "feng šui"). Vidiš, saj si že sama našla v prejšnjem postu eno izmed rešitev, če slučajno zanosiš... Sama imam 3 kolegice, ki so čakale in čakale in postavile pred :duda: ogromno reči, zdaj ko bi pa imele pa ne gre... ne vem...Jaz bi, na tvojem mestu, delala na :duda: in potem reševala sprotne probleme (služba, denar, ...). LP

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   rabim en...
20.2.2005 11:40:37   
lucika
lapuh, jaz sem zdaj ze 28. po faksu sem imela sluzbo za dve leti in pol. bi vmes zanosila, bi imela porodnisko in vse. neee, jaz bom pocakala, nocem jih zaj*, ker zato so me vzeli, da bi delala. sefica mi je skoz govorila, da ko ena pride nazaj, lahko jaz grem, da tolko mi bojo podaljsali. neeee, jaz delam. in potem sem bila doma eno leto. v tistem casu, ko se nisem rabla na nabenga ozirat, takrat se je pa vecja zelja pokazala. malo sma se pocakala, ce bo hitro kaka sluzba, pa ni blo nic. ok, fiksno sva se odlocla, zdaj pa naredima, pa bo kaj bo, bo ze slo. nimava veliko, skoraj nic, ne zivima pa slabo, ker se znajdema, bo ze. veliko jih ima vec od naju, pa ne vejo kako in kaj s tem, pa niso zato nic na boljsem... no, septembra sma bila fiksna, da naredima bebiko. eto, zdaj je konec februarja, jaz sem dobila delo preko javnih del, zanosit mi se ni uspelo....pa sem spet na istem. moj izredno razvit cut za odgovornost mi pravi, bodi pridna in delaj, kaj ce te vzamejo po javnih delih za stalno...pa se prebudim, pa ugotovim, da tud ce me, takrat bom 29, pa rodila pri 30. zivljenje je samo eno. namesto da bi ziveli in uzivali, se sekiramo za to, kolk bo kaka firma mela prihodka, pa kolk bojo z nami zgubli, pa kolk bi mi zgubli, pa....eh, najboljs bi blo vse pozabit.

ko mam slab dan, premlevam in se smilim sama sebi ker je tak sistem. jaz pa dober clovek ,ki noce nobenga zajebat.

ko mam dober dan, sem spet vsa srecna s svojimi plani.

za druge imam najboljse nasvete. zanosi in se hitro spravi na bolnisko, ce se da. ti menda ne morjo prekinit pogodbe, ce si na bolniski.

polno tem je o odgovornosti, ko mi gre kar na jok zraven. nismo vsi bogati. nimamo vsi starsev, ki nam kupijo, ali pomagajo kupit stanovanje. eni smo taki, ki nikol v zivljenju ne bomo zasluzili toliko kot drugi, pa ce smo pridni ali leni. eni lahko dajo na stran na mesec trikrat toliko, kot drugi zasluzimo... pa dobro. kot se jaz ne smem s takimi primerjat, se tud drugi naj ne bi z mano. pa bi blo najlepse. se mi zdi, da ene kar malo boli, ko vidijo, da tud onim, ki imajo petkrat manj, gre lepo v zivljenju.

drzim pesti, da se bos lahko odlocla, da bo prav. ne za vse, za vse ne bo nikoli, za tebe in tvoje zelje.

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   rabim en...
20.2.2005 11:45:06   
lucika
eh, slab plan. sem imela v glavi, da delas se tri mesece, ne tedne. mislim pa ,da ce imas nadomestilo, da se ti to steje isto kot da bi delala. pozanimaj se.

drugace pa....poslusaj srce.

jaz gledam sebe: ce ne bi cakala do 28, ampak bi naredla po srcu, ko se je zacelo, recimo pri 22....bi verjetno imela vec otrok, sluzbo in hiso. tak sem pa zdaj na stopnji, kot bi lahko bila pri 22. ok, ne smem zanemarit, da sem se mela vmes norrroooo dobro.bla bla ze bluzim.
lp

(odgovor članu lapuh)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?