Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako dozirate lefaxin sirup? 18.2.2005 16:04:08
|
|
|
|
dory
|
Jaz sem ga res minimalno,saj z nobeno kemijo ni dobro pretiravat...dajala sem pa po dve kapljici na dudo zjutraj in dve zvecer...nikoli spric kot pise v navodilih..pa je stanje vseeno ublazilo.. Moja prijateljica je spricala lefaxin ko nora...v parih dneh je bla flasa prazna...in tamal brez njega ni mogel vec zivet:zmeden:
|
|
|
|
Kako dozirate lefaxin sirup? 18.2.2005 19:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam Lefaksin na brizgalko in ji dam po novem samo, ko ji dajem AD3 in železo in sicer dvakrat špricnem! Bom pa probala v naslednjih dneh čisto odstaviti in bomo videli kako bo! Bojana
|
|
|
|
Kako dozirate lefaxin sirup? 18.2.2005 20:40:58
|
|
|
|
JASNA D
|
Pri pravih krčih kolikah (ki sta jih imela na žalost oba) 2 šprici, takoj ko so se kolike začele. Kadar sem predolgo čakalo, tudi večja količina ni pomagala. Sedaj Ivana redkokdaj dobi še kako šprico ali malo na dudico, ker kolik hvala bogu ni več, samo kakšno občasno zvijanje.... Imamo poa različne izkušnje, ampak kar jih jaz poznam - tiste, ki pravijo, da lefaxin ne pomaga - ravno zato ne pomagajo, ker decajo po eno malo "pikico" na dudo. NO, stvar vsakega otročka in mame..... Nobeden od mojih pa ni odvisen od lefaxina. Eno flaško sem imela za približno 4 tedne. LP, Jasna
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
V katerem poskusu?MatejčikaV katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?Prvič (
54%)
Drugič (
10%)
Tretjič (
7%)
Četrtič (
4%)
Petič (
1%)
Več kot Petič (
24%)
Število vseh glasov: 484Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!