|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dozirate lefaxin sirup?
18.2.2005 15:47:12   
Scubi
Zdravo, punce!

Naš mali je zdaj 6 tednov star, malo več spi kot prej in končno se je zredil (odkar mu dodajam adaptirano mleko), ker je končno sit. Ima pa zdaj redno krče od 5-8 zjutraj in od 5-8 popoldne. Ker ga močno zvija, sem se odločila za lefaksin, ostale zeliščne kapljice ne pomagajo. Zanima me, kako ste ga dozirale: koliko kapljic in kdaj?

Hvala za pomoč! LP vsem!:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.2.2005 16:04:08   
dory
Jaz sem ga res minimalno,saj z nobeno kemijo ni dobro pretiravat...dajala sem pa po dve kapljici na dudo zjutraj in dve zvecer...nikoli spric kot pise v navodilih..pa je stanje vseeno ublazilo..

Moja prijateljica je spricala lefaxin ko nora...v parih dneh je bla flasa prazna...in tamal brez njega ni mogel vec zivet:zmeden:

(odgovor članu Scubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2005 19:02:25   
Anonimen
Jaz imam Lefaksin na brizgalko in ji dam po novem samo, ko ji dajem AD3 in železo in sicer dvakrat špricnem! Bom pa probala v naslednjih dneh čisto odstaviti in bomo videli kako bo!

Bojana

(odgovor članu Scubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2005 20:40:58   
JASNA D
Pri pravih krčih kolikah (ki sta jih imela na žalost oba) 2 šprici, takoj ko so se kolike začele. Kadar sem predolgo čakalo, tudi večja količina ni pomagala. Sedaj Ivana redkokdaj dobi še kako šprico ali malo na dudico, ker kolik hvala bogu ni več, samo kakšno občasno zvijanje.... Imamo poa različne izkušnje, ampak kar jih jaz poznam - tiste, ki pravijo, da lefaxin ne pomaga - ravno zato ne pomagajo, ker decajo po eno malo "pikico" na dudo. NO, stvar vsakega otročka in mame..... Nobeden od mojih pa ni odvisen od lefaxina. Eno flaško sem imela za približno 4 tedne.

LP, Jasna

(odgovor članu Scubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2005 20:41:51   
JASNA D
Se opravičujem za vse tipkarske napake...

(odgovor članu Scubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

V katerem poskusu?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?

Prvič (54%)

Drugič (10%)

Tretjič (7%)

Četrtič (4%)

Petič (1%)

Več kot Petič (24%)

Število vseh glasov: 484

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!