|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek iz nožnice
28.5.2008 18:48:11   
watershine
dons se mi je iz nožnice (niti ne pocedilo ampak) ulilo... sem v 4. m (če je to mogoče pomembno).
vem da je to značilno za nosečnice ampak: ponavadi so hlačke umazane (pač bolj bele) in vem kakšen vonj je, poleg tega da ponavadi čutim ko gre ta zadeva vn...
danes pa: nisem čutla nič! vonj je nekoliko bolj blag (ali je možno da je bolj blag vonj ker sem popila 2krat več vode kot ponavadi), hlačke so bile pa take kot bi jih v vodo pomočil-čiste (mislim za videt ni blo ničesar), no poleg hlačk so bile premočene še pajkice (hvala bogu da sem mela dolgo tuniko ker je izgledalo kot da sm se polulala user posted image )

zdej me pa zanima: kaj mislte o tem... je kej narobe, nej grem k ginekologinji al nej počakam če se bo še kaj podobnega zgodilo...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek iz nožnice
28.5.2008 18:50:37   
Lunca1
Jaz bi se šla na tvojem mestu za vsak slučaj pokazat k G, da bi bila pomirjena in ne bi potem do naslednjega pregleda premlevala ali je bil izcedek ali je bila voda.

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 20:54:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2008 21:34:44   
Naja30
Jaz bi se tudi šla pokazat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2008 21:42:21   
Splet.Ka
Jaz grem vedno, ko se mi zdi kaj nenavadno, do G. Nekajkrat bi bilo lahko zelo narobe, če bi odlašala. Včasih pa me samo pomirijo, da je ok.

Tako da ja, jaz bi se šla pokazat.

Srečno!

Cvetim...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2008 21:49:16   
Anonimen
jaz pa sploh nebi čakala do jutri in bi bila že na urgenci, razen če se nisi polulala, je to lahko voda in če je se zdej otroku slabo godi??

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2008 22:02:46   
arabela*
Nočem te strašit,ampak kar najhitreje pojdi do gin. Lahko,da ti plodovnica odteka,glede na to,koliko je bilo pa ni vredu za user posted image
Pa srečnouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2008 22:14:41   
Anonimen
Tudi jaz te nočem strašiti, ampak ko se je meni to zgodilo, sem imela tako vnetje, da sem mogla it v 7. mesecu rodit.... dete ni preživelo user posted image

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2008 15:21:35   
watershine
no še preden sem šla k ginekologinji sem se posvetovala z taščo in mojo mamo... izkazalo se je da sem pretiravala... da ni bilo tako zelo mokro use kot se je meni zdelo... so rekle da je čisto premalo da bi bila voda... tko da mi je najvrjetneje malo ušlo (rekle so da se je najbrž otrok tako obrnil da mi je pritisnil na mehur, ki pa je bil res poven)
še nikoli nism mela tok mokrih hlačk pa sm se malo ustrašla ampak so rekle da zdej bo bolj kot ne skos tako samo jst sm malo pretiravala user posted image ko so vidle moje pajkice so se začele smejat (da to ni nič user posted image ) hehe

hvala useenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2008 15:30:26   
*talcy*
OJLA... ravno včeraj so nam v šoli za starše povedali da voda odteka tud v majhni curkih ali pa v večji količini ...tudi več dni ...  ne vem jaz bi šla do G..mal pogledat ... sicer tud jaz opazujem da imam na hlačkah že 3 tedne kar fleke take mokre ma to je zato ker se tko potim ... pa morm bit skoz pod vodo user posted image  .... no ti pa le razmisli kaj boš naredila

Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2008 17:17:14   
watershine
bom bom... hwala za use nasvete... glede na to da je blo danes use kot ponavadi in da se počutim ful dobro ne bom takoj letela k ginekologinji, v primeru da se mi kaj podovnega ponovi pa takoj letim gor.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2008 18:21:53   
Maja T.
jaz bi vseeno šla, nič te ne stane, boš videla, boljši občutek boš imela...

Kaj pa če je vseeno kaj narobe, da si kasneje ne bi očitala,

srečno user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2008 13:09:02   
*Junona*
Jaz bi tudi šla, ker sem bolj panične narave in ne bi zdržala biti v nevednosti.

Srečnouser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2008 14:00:14   
watershine
ampak ve pa znate v najbol oprimističnem človeku skor ustvart dvome... kaj a ste ve pol za vsako malenkost pri ginekologuuser posted image

nene jst sm prepričana da je use uredu, jst se dobr počutm in stanje je tako kot prej, use je normalno in sploh ne bom zganjala panike. res ne vem zakaj ste use tko črnoglede da takoj mislite da bo kaj narobe...

tko da ne grem nič gor do naslednjega pregleda :) sploh ni porebe :)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2008 14:07:22   
Anonimen
wateshine - tudi meni se je dogajalo podobno, sicer bolj v poznejših mesecih. Vedno, ko sem prišla z WCja mi je ven pritekla prozorna tekočina. Vedno sem imela mokre hlačke, kljub temu, da sem se res dobro obrisala in vse. Je pa bilo čisto vodeno - kot voda. To sem omenila G na naslednjem pregledu in me je pogledala, kako je s plodovnico, ampak je bilo vse ok, plodovnice je bilo celo malo več (tako mi je razložila). Tako, da v mojem primeru ni šlo za odtekanje plodovnice in verjetno tudi v tvojem ne gre. Potem sem se navadila, da ko sem prišla z WC-ja, sem malo počakala, potem pa sem se še enkrat obrisala, pa je bilo OK - stvar rešena. 

Neposredna povezava do sporočila: 15
31.5.2008 16:05:21   
watershine
ja sej pri meni je bilo pa to samo enkrat tako da se sploh ni za sekirat, sploh pa kot sm rekla sem samo pretiravala... hlačke niti niso bile tako grozno mokre kot se je meni zdelo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.5.2008 20:03:40   
*Junona*
Watershine, nismo črnoglede, ampak veliko nas ima več kot eno zelo negativno izkušnjo in takrat pač težko ostaneš miren. Čeprav je bolje ostati miren kot pa paničariti, ampak preprosto ne gre.

Lepo, da si ok, naj tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
1.6.2008 15:46:18   
watershine
ja na to nism pomisnla... soryuser posted image

njabrž bi bla sama ista če bi imela kako slabo iskušnjo...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.6.2008 23:07:32   
*Junona*
Hvalabogu je nimaš, ti samo uživaj v user posted image , pridem kmalu za tabo(upam)user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2008 18:12:22   
watershine
hvala :D
jst tut zate upam da ns bo še veeeeč user posted image

(bo mela država še večje probleme z vrtci) user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.6.2008 21:17:00   
Eillish
Jaz sem imela med nosečnostjo večkrat tako mokre hlačke (kot ti opisuješ), pa mi je ginekologinja vedno predpisala kakšne vaginete za vnetja, vendar ni bilo nikoli nič bolje. Potem mi je predlagala preiskavo za streptokokB, ki bi tudi lahko povzročal tak izcedek, in izkazalo se je, da je res prisoten. Mogoče je podobno pri tebi?

Neposredna povezava do sporočila: 21
2.6.2008 21:46:47   
sarcy21
A so ti potem predpisali antiibiotike za ta steptokokB? oz. kako ste ga zdravili?

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Eillish)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.6.2008 22:13:29   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: watershine

ampak ve pa znate v najbol oprimističnem človeku skor ustvart dvome... kaj a ste ve pol za vsako malenkost pri ginekologuuser posted image

Kot je že ena napisala, ko je kakšna slaba izkušnja za tabo, si pač malo bolj paničen.
Če se zdaj dobro počutiš in ne teče več tako, ne skrbi, je šlo verjetno samo za izcedek. Jaz sem ga v nos. imela ves čas tako obilnega kot ti. Če se ponovi, pa se pojdi pokazat. Ker če je vnetje, ga je treba zdravit.

Neposredna povezava do sporočila: 23
3.6.2008 20:59:10   
Eillish
Ja, predpisali so mi antibiotike, dvakrat med nosečnostjo, potem pa so mi jih dali še med porodom. Streptokok B lahko vpliva na prezgodnji porod oz. splav, med porodom pa lahko okuži novorojenčka in ta okužba je lahko precej nevarna.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?