Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: epilator / depilator 24.5.2009 9:30:44
|
|
|
|
punci
|
jaz imam depilator star ene 4 leta ampak če si res hočem vse pobrit u nulo od kolen navzdol mi vzame ziher pol ure, zgleda da imam bolj švohnega. Te pa si rajši kar z depilacijsko namažem, počakam 10 min in obrišem pa je vse gladko. Pe depilaciji z depilatorjem mi zdrži do 1 tedna pol pa že vse raste nazaj, z depilacijsko kremo pa 2 dni, pol pa že pikam
|
|
|
|
RE: epilator / depilator 30.3.2010 15:03:32
|
|
|
|
slutnja
|
no kako pa je pol z bikini predelom.. a si tud epilirate.. ciljam samo na tisto puljenje dlak.. pa kok boli, sama sem enkrat probala z weet voskom pa je bla kopalnica vsa od voska.. moje noge tega niso prenasale da bi pa probala se na bikini predelu bi pa pomoje res umrla od bolecin,,.. tko da sem na britvici, sam sem ze navelicana da moram res vsak dan al pa dva se brit... tko da prosim sporocite kako je z epilatorjem in bilini predelom?? hvala
|
|
RE: epilator / depilator 30.3.2010 21:42:12
|
|
|
|
Orchis
|
Joj jst še po nogah ne zdržim z epilatorji Sem tudi na britvicah skoraj vsak dan
|
|
|
|
RE: epilator / depilator 19.4.2010 13:25:46
|
|
|
|
dana
|
No jaz sem se potem le opogumila in kupila epilator. Na začetku je bolelo ko , zdaj pa je dlak čedalje manj in tudi boli ne več toliko. Mam pa kar za 3 tedne mir. Si pa cele noge epiliram, čeprav zdaj ko sem že večkrat to naredila, dlak od kolen navzgor skoraj ni več. Bikini predel si pa tudi, pa moram reči da me po nogah bolj boli kot pa na tem predelu. Pa nimam nobenih mozoljev po tem, se pa vedno namažem s hladilno kremo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?