|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČHT
28.5.2008 11:49:23   
Lana25
Za vse, ki ste opravile četverni hormonski test, kako dolgo se čaka na izvid?

Meni so ga naredili 28. 4. pa še kar ni izvidov. Saj vem, da so bili med tem časom prvomajski prazniki, pa da morda zaradi tega dalj časa traja, sam to čakanje me že pošteno ubija. Sem mislila, da po treh tednih bo že kaj, pa nič. Se bojim, da so spet kaj "zaštrikal", ker sem ravno takšne sreče, da se pri meni vedno kaj zakomplicira.

Malo me tolaži to, da bi me najbrž poklicali, če bi bilo kaj narobe, ali pa tudi ne?

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČHT
28.5.2008 12:00:38   
Barbara33
Pozdravljena Lana,

sama sicer nimam izkušenj, a tole je absolutno predolgo - toliko niti na AC izvide ne čakaš, kot sem razbrala. Jaz bi jih na tvojem mestu vsekakor zagnjavila (beri: poklicala) in to kar danes (pa ne pusti se odgnati, če ti bodo rekli, da bo - naj povejo kdaj bo - sem pa prepričana, da bi že morali biti rezultati).

Želim ti in sem tudi prepričana, da bo rezultat super - pa naj ti še oni to čimprej povejo, saj je res grozno tole čakanje.

Drži se in srečno,
Barbara

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2008 12:08:22   
Barbara33
Aha, pa še to Lana - jaz bi morala imeti ČHT, napisali so mi sicer v knjižico THT (trojni), vendar so mi rekli, da je to sedaj ista preiskava.

Rezultate dobiš v roku 1 tedna do 10 dni - jaz sem bila 14. 5. in sem jih že dobila, tako, da kar poklliči.

Barbara

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2008 12:35:06   
kristinaj
jaz sem lani delala ČHT in dobila v 14 dneh rezultat, leto sem delala pa dvojnega in dobila v enem tednu...

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2008 18:37:47   
vianne
Jaz sem delala ČHT 23.04. in do danes (28.05.)ko sem imela pregled pri svojem g. nisem dobila izvidov domov. Le če so izvidi slabi te obvestijo drugače jih pošljejo k tvojemu g.
Če jih do sedaj nisi dobila ne se sekirat. Sigurno je vse O.K.. Kar sprosti se in uživaj nosečnost. Te pa čisto razumem saj sem bila tudi sama na trnih ker ti nihče ne zna razložiti kako te stvari potekajo in potem samo čakaš na izvide doma in nisi nikoli prav pomirjen.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2008 22:46:44   
Lana25
Ja, saj to je, da nisi miren, še posebej, ker so mi rekli, da jih bom dobila domov.

Sem pa danes klicala k moji G. Seveda sem komaj s šestim klicem dobila pravo osebo. Je ta sestra potem poklicala v LJ pa so rekli, da so izvide poslali pred dvema tednoma. Jaz jih domov nisem dobila, problem pa je tudi, da mi tega testa ni delala moja G, ker je bila na dopusto, ampak en drug G, zdaj pa sestra ni vedla, če je dobil izvide ta zdravnik in zakaj jih ni še poslal moji G.

Torej sem plačala 70e za to, da mam še eno skrb več, to kje se je izgubil izvid.

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2008 10:03:26   
vianne
Ja tile testi so zelo dragi... pa veš sem sama pri sebi študirala, bi bila pripravljena dati tudi dva eura več za znamko, da bi le dobila izvide domov ne da imaš potem s tem še skrbi.

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!