|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Reakcija na cepljenje - bruhanje?
28.5.2008 11:43:26   
puncica
A je možno da bi bila reakcija na cepljenje bruhanje.

Tamal je bil včeraj cepljen (obvezno cepljenje pri 1,5 letu). Cel dan je bil razposajen, nobenih problemov, tud noga mu ni nič otekla, ponoč mi je pa bruhal. Pa zjutraj še enkrat ko je popil čaj in potem ko je šel v vrtec še dvakrat, zdej pa ne vem al mu čaj ne bi pasal al je možna reakcija na cepljenje, čeprav mi je čudn, ker je drugače čist normaln, nobene vročine ali otekline, ma nič, tud je normalno.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Reakcija na cepljenje - bruhanje?
28.5.2008 11:50:30   
BarbaraE
A si zdravnika kaj klicala? Jaz bi sigurno to najprej naredila. Sicer dvomim, da bi bilo bruhanje reakcija, nisem pa zihr. Pokliči zdravnico, pa boš takoj pomirjena.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 11:53:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2008 11:53:29   
Volga
po moje nič od tega, ne cepljenje, ne čaj. Mu že kaj ni pasalo.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2008 12:04:00   
Paštetka
Mislim,d a ti tega nobena ne more ziher zatrditi. Bi mogla kar zdravnika vprašati.

Se pa neverjetno strinjam z Volgo, da verjetno od nič od tega. Po moje bi reakcijo na cepljenje dobil še isti dan in ne na drugega.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2008 12:35:53   
kristinaj
jaz bi p poklicala, ker bruhanje lih ne spada med stranske učinke.... mogoče je staknil kakšno virozo....

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 13:03:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2008 10:21:27   
puncica
Ja no, sej vem da me obsojate da sem dala tamalga v vrtec ampak ne vem zakaj ne bi šel, če mu ni nič bilo user posted image , bil je normalno razpoložen, normalno je jedel, nič ga ni bolel, ni imel vročine a ma čisto nič, smo pa itak naročil da naj pokličejo če se bo kej čudn obnašal in če bi še bruhal, pa je blo vse ok.

Itak da bi me svakinja (je njegova vzgojiteljica) takoj poklicala če bi bilo kej čudnega, tako da potem je bil čist normaln, ni več bruhal, normalno se igral in jedel, tako da po moje mu res tale čaj ni pasal al pa mogoče ga je še vožnja mal zdelala kar ni prvič. Včasih se tu mač naceja s čajem.

Hvala vseeno za nasvete.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2008 13:19:59   
blak
Tudi jaz nevem, če je pri našem šlo za reakcijo ali kaj...
V glavnem tisti dan, ko je bil cepljen, je bil čist normalen, se lepo igral, lepo spal. Naslednji dan pa je imel malce vročine, skoz spal in ko se je zbudil iz popoldanskega spanca (kar 4 ure!), je bruhal. Božec se je tako ustrašil, saj v življenju še ni bruhal. Isti popoldan se je stanje normaliziralo, tudi jedel je, le dajala sem mu lažjo hrano.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?