emaa
|
moja mama je zvedla, da delava na tem lani po ss, pa moja družina. Svakinji sem povedala kak mesec kasneje in hkrati zvedla, da delata tudi onadva na tem. Tašči pa dolgo nisem povedala, dokler me ni vsak dan trikrat klicala in morila s svojimi problemi, pa sem svojmu rekla, naj ji pove, da bo dala mir, ker se še z njo ne morem ukvarjat. Malo je boljše, ampak ženska ne razume, probleme s poldnostjo primerja na splošno s problemi, halo, tema. Moja mami, ki je imela pet otrok brez problema (ko planiraš kateri mesec ga boš imel), pa veliko bolj razume in me je še sama silila, naj grem k zdrvanikom in zatežim, ker se bom potem bolje počutila. V službe ve še sodelavka, pa nekateri prijatelji, ker mi ni hudo to povedat. Njegova žlahta ne ve, mene ne sprašujejo nič, ker sem že od takrat ko sva začela hoditi pokazala, da ne maram vtikanja v svojo zasebnost, morijo pa zato njega in to skoz, včasih ga ma, da bi jim kako tako rekel, ker za vse pa to ni kar tko. Dost za danes, ne bom vseh zamorila, petek je sonce sije, šefa sem se za par dni rešila, jupi
|