|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Radovednost
18.2.2005 12:47:52   
Kris
Punce, ali ste se in kako soočale z vprašanji kot ali planirata :duda: in kdaj? Znova in znova.

Ne vem, ampak me to malo jezi. Ne želim pa veliko otem govorit, ne sploh.

Kako se soočate? Naju npr. največ njegovi starši to sprašujejo. Kdaj bodo dobili vnučka in podobno. Zadnjič so celo rekli (malo v hecu), da nama bodo prepovedali vstop v hišo, dokler ne :nosecka:.

Pa kaj mislita, da si midva tega ne želiva. To ni čisto enostavno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Radovednost
18.2.2005 12:56:59   
biba77
Ko bo cas za to.
Ko bom noseca, se tak ne bom mogla skrit, ne?
Najina stvar.
Smo narocli, zdaj pa cakamo, da potrdijo posiljko.
.
.
.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Radovednost
18.2.2005 13:00:18   
Kris
Malo se izogibam tja hodit, ker me taka vprašanja malo vznemirijo.
Saj jim rečeva, da ko bo bo.
Ampak niso edini. Tudi drugi sprašujejo.

Saj je normalno, da si močno želiva otroka, ampak ne gre. če bi lahko na to kako vplivala bi, pa žal temu ni tako.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Radovednost
18.2.2005 13:04:07   
biba77
Ves, jaz si pri sebi pravim, da jim mora vsak moj odgovor bit dovolj, saj si :duda: ne zelijo bolj kot midva sama. In, ce se jaz nocem o tem pogovarjat, bodo to pac morali sprejeti. In zaenkrat tudi so.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Radovednost
18.2.2005 13:05:18   
lucika
saj bi jim povedla, da delava, pa bi bilo se hije verjetno. da bi vsak mesec sprasevali, kaj je klaj, zakaj ,ni, kolkkrat sta:sloncek:, bla bla. ojej. boljs da sma tiho, pa se samo nasmejima.
ker verjetno njih isto sprasujejo, kdaj bojo vnuki.... pa ker ne znajo bit tiho, bi cela vas in mesto vedeli, da nama ne gre. pol bi se pa od drugih poslusala.

ne, sma raj tiho, pa bo vsaj minimalno presenecenje, ko nama bo ratalo. upam.

skupaj sma vec kot osem let. ko sva bila skupaj dva meseca, si tasca za novo leto ni zelela nic drugega kot vnukeca. zdaj ko sem mela rojstni dan, sem ze rok dobila!!!!!!! zeli mi vse bla bla bla, pa do novega leta, da bom povedla da sem noseca! ne vem, ce ji je moj kaj rekel da delama, ampak to je pa visek! no, vsaj vem, da bojo ful ful veseli, ko bo. to je tud veliko vredno.

lp

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Radovednost
18.2.2005 13:07:07   
Kris
Vem, lepo si napisala.

Hudo je to, mogoče sem pa jaz preveč občutljiva.

otroka si zelo želiva, po drugi strani pa iz dneva v dan sama taka vprašanja. Kaj ni dovolj, da se boriva za :duda:, ne ,še očitke in taka lahko rečem provokativna vprašanja morava prenašat

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Radovednost
18.2.2005 13:07:38   
tinkamiška
Midva sva bila bonbandirana s temi vprašanji od sorodnikov, po poroki, ker pač vsi mislijo, da se poročiš, ko je :duda: na poti:zmeden:. Takrat sva sicer že razmišljala o :duda:, vendar sama še nisem bila čisto odločena.

Ker moj trebuh ni nič rasel so se vprašanja sorodnikov umirila, so pa začeli razni firbci namigovati kdaj bo kaj. Če človeka ne poznam najbolje se mu samo bedasto nasmejim in je ponavadi njemu nerodno.

Če pa so to moji prijatelji, jim vedno znova zatrjujem, da ko bo čas bodo že zvedli.

Domači sedaj vejo, da se trudiva, ker sem bila v bolnici in bi bilo res brezveze, da jim nebi povedala.

Te pa razumem, da te taka vprašanja begajo, ampak mislim, da gre to pač zraven in se ne smeš preveč obremenjevati z njimi:rozica:

LP,
Tinka

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Radovednost
18.2.2005 13:14:22   
dadica
POzdravček!
Odvisno od tega kako se z njimi razumeš,midva sva delal na otroku več kot dve leti,skupaj sva prav tako 8 let in sledila so ista vprašanja,pa sem nekaj časa poslušala potem pa sem se odločila da jim poveva v čem je problem,odziv je bil kar dober,sedaj ne sprašujeta več ampak čakata na novice!Vedo tudi moji starši in obe svakinji.Včasih je dobro če se komu zaupaš, da ko si na tleh ti lahko pomagajo!
Punce moje mneje je da če imaš problem z zanositvijo,to ni sramota,ne rabimo se tega sramovat,verjetno nas je več takih kot tistih zdravih!
Mogoče ti bo tašča potem tudi kaj pomagala,saj je vseeno žanska in mati hkrati in ve kaj pomenijo otroci!
To je samo moja izkušnja,ampak je vse odvisno od posameznika!

LP DADICA

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Radovednost
18.2.2005 13:27:50   
gaja*
Hej!
Men se zdi, da sploh, če se poročiš, vsi podivjajo s vprašanji, kdaj bo pa :duda:? Nama se to zdaj pred poroko neprestano dogaja, čeprav sva skupaj že skoraj 9 let... ;)
Sama nikoli ne sprašujem parov, kdaj bojo naredili :duda:, ker jim ne vidim v glavo in ne vem, če že delajo :sloncek: na tem....

Včasih zna tako vprašanje prav zabolet :((:((
Dajmo se s tem ne obremenjevat, čeprav me včasih prav krvavo zadane...

LP; :muca:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Radovednost
18.2.2005 13:38:53   
Mijavček
Oj!

Tudi midva sva zdaj, ko mene aprila čaka laparo in ko imam potrjeno diagnozo: primarna sterilnost (a se ne sliš to ful grozn?!), no zdaj sva začela kar po pravici govorit, prej pa sva eno leto govorila, da morva najprej stanovanje do konca zrihtat, pa bla bla bla. Moja izkušnja je, da ti ful odleže, ko poveš, da pač ne gre in da tko in tko je. Moji doma so sicer ful smotkani včasih, ampak tukaj so se pa dobro izkazali. vi so mi ful v oporo.
Po mojem lahko poveš doma in najboljšim prijateljicam, seveda je to verjetno različno od človeka do človeka, pač zbereš ljudi, ki so ti blizu in za katere veš, da jim lahko zaupaš in potem ti kar malo odleže.
vsaj meni je, d anisem imela še tega nad glavo, kdaj pa kako bom povedala.

Srečno !

Mijavček:muca:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Radovednost
18.2.2005 13:42:55   
Kris
Vem,
kaj ni potem še bolj zoprno. Ja kako ne rata? Sta probala to....?

Ne vem, tako sem tiho ali pa rečem ko bo pa bo, čeprav me to zelo boli.
Ne vem, ampak zdi se mi, da je tega prej bilo bolj malo ali skoraj nič.

Vem, da je tašča zelo hitro zanosila in pa moja mama tudi - brez problema.
Kaj je pa pri nama narobe, pa samo Bog ve. Ko bi mi vsaj namignil.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Radovednost
18.2.2005 13:53:43   
Mijavček
Ja, Kris, včasih kakšno vprašanje čudno izpade, sam ne jim zamerit, ker oni res ne morjo vedet, kako je nam hudo. moja mami je tud enkrat ponesreč spustila ven en komentar: jah, otroke je treba met ko si mlad.
me je fejst zabolel, ampak nima smisla se ozirat na to.
Men je bilo v splošnem res lažje, ko sem povedala in nisem več držala vsega v sebi.
Zdaj vsaj razumejo zakaj sem kdaj tečna pa nataknjena, pa zakaj včasih po 14 dni skupaj niti ne pokličem domov...

LP
Mijavček :muca:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Radovednost
18.2.2005 14:02:51   
Skye
"Otroke je treba imeti ko si mlad"...uh kolikokrat sem že slišala ta stavek in še vedno se mi dlake postavijo pokonci ko ga slišim.

V današnjem času je to skoraj nemogoče....vsaj zame ne........pač sem si v življenju postavila določene cilje, ki sem jih želela uresničiti preden se odločim za tako veliki korak in za te cilje sem potrebovala določen čas. In ker čas teče neprekinjeno, se je pač izšlo, da sem komaj zdaj pri 28 lahko začnela delati na :duda:

Če je za koga to prepozno je to njegova stvar....jaz samo vem da šele zdaj sem tako daleč, da lahko svojemu otroku nudim vse najboljše in to je tisti, kar šteje.

Moj skromno mnenje.

Skye

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Radovednost
18.2.2005 14:03:47   
Nyah*
Oj, pri meni pa mami in sestra vesta, ker sma si pa ful blizu in me razumeta, me tolazita, vendar ves cas cutim tisti, uf, kdaj bo ze :duda:! Sestra bi bla rada teta, ...
vendar pa tasci8), bognedaj, ne bom povedala, razen ce mi res potrdijo, jooooj, upam da nikoli, da otroka ne morem imeti in pika:((. Takole pa se oba le nasmejiva:)-, ko vprasa, kdaj bo kaj,..., pa je pocas ze kar nehala teziti!
vendar pa je tudi meni prekipelo za novo leto, ko je rekla, da upa, da mi drugo leto zaradi trebuha ne bo mogla normalno cestitat! Clovek bi jo kar pritisnil res!!!:(:(

Ampak, jaz upam in vem da bo :duda:, mogoce :nosecka: ne bom tako kmalu ampak enkrat bom:bravo::bravo:.

To ja vajina, najina,... stvar ane, mir naj nam dajo!
Res pa nismo sami krivi da ne gre zato nam glede tega nima kaj biti hudo!

Da bi vse cimprej zaprle drugim usta s :modri::roza:,

Nyah!:metulj::sloncek:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Radovednost
18.2.2005 14:16:54   
Mijavček
Oj Nyah,

se čist strinjam, še sploh pa boli, ko to slišiš od svoje mame, ki točno ve, kakšna je bila situacija, ko sem bila "mlada".
Sploh ne razumem, kako lahko kdorkoli izusti kaj takega; študiraš do recimo 24-tega, čakaš, da bo fant doštudiral še 1 leto, potem te fant zapusti. 1 leto iščeš novega. zdaj si že 26-letnica. Seveda se moraš s ta novim najprej spozanti, zašiveti skupaj in evo, pa si 28. Pa to je še zlo ugoden scenarij, če mene vprašaš.
Jaz sem npr. po faxu hotela še magisterij vpisat, pa ga ravno zato nisem, ker sem si čimprej želela družino in sem čakala, da bo moj bivši dosptudiral in se zrajtal poročit z mano. No namesto tega sva šla narazen, zdaj pa sem brez magisterija in brez otrok.

in k slišim komentarje v smislu: ženska nja opravi svoje do tega in tega leta, no človeški neumnosti pač ni meja.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Radovednost
18.2.2005 14:18:03   
Mijavček
Ups, tale post zgoraj se je nanašal na skye...

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Radovednost
18.2.2005 14:20:33   
Kris
Joj Mijavček,

kako žalostno je to. To zelo boli.
Po eni strani, pa še dobro da s prvim nisi imela otrok. Lahko bi te pustil samo z otrokom. Nikoli ne veš.

Lahko si še tako močna oseba, da bi dobro funkcionirala sama z otrokom, je težko. Dobro je imeti nekoga ob sebi, s kaetrim se razmeš in z njim imeti otroke in družino.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Radovednost
18.2.2005 15:04:16   
Mijavček
Se popolnoma strinjam !

ravno zato mi grejo pa te izjave še tok bolj na živce. ja otroke maš mlad, ampak z napalnim... kaj pa pol?

Lep vikend vsem bejbikam, lepo se mejte !

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Radovednost
18.2.2005 15:06:13   
Mijavček
napalnim=napačnim

danes mi pa tipke ne grejo preveč...

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Radovednost
18.2.2005 16:36:52   
emaa
moja mama je zvedla, da delava na tem lani po ss, pa moja družina. Svakinji sem povedala kak mesec kasneje in hkrati zvedla, da delata tudi onadva na tem.
Tašči pa dolgo nisem povedala, dokler me ni vsak dan trikrat klicala in morila s svojimi problemi, pa sem svojmu rekla, naj ji pove, da bo dala mir, ker se še z njo ne morem ukvarjat. Malo je boljše, ampak ženska ne razume, probleme s poldnostjo primerja na splošno s problemi, halo, tema. Moja mami, ki je imela pet otrok brez problema (ko planiraš kateri mesec ga boš imel), pa veliko bolj razume in me je še sama silila, naj grem k zdrvanikom in zatežim, ker se bom potem bolje počutila. V službe ve še sodelavka, pa nekateri prijatelji, ker mi ni hudo to povedat.
Njegova žlahta ne ve, mene ne sprašujejo nič, ker sem že od takrat ko sva začela hoditi pokazala, da ne maram vtikanja v svojo zasebnost, morijo pa zato njega in to skoz, včasih ga ma, da bi jim kako tako rekel, ker za vse pa to ni kar tko.
Dost za danes, ne bom vseh zamorila, petek je sonce sije, šefa sem se za par dni rešila, jupi

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Radovednost
18.2.2005 18:32:37   
Pikipoki
Tudi jaz sem že enkrat na tem forumu vprašala, kaj pravzaprav odgovorite na vprašanja.

Meni je predvsem težko in mi je prav hudo, čeprav je zadnje čase nekako bolje. Vedo najini starši in brat z družino, vedo tudi najini najbližji prijatelji iz službe... Ostali so še vedno radovedni, ker verjetno ne čutijo, kako boli ... Ker čakava in se trudiva ... In upava.

Pravih odgovorov na ta vprašanja verjetno ni ... POskušaš zdržati in verjeti, da bo ...
To počnem jaz. Pa gre. Nekako.

LP

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?