|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 12:14:23   
CIPRESA
Danes sem morala spet dati zjutraj urin - pač kot na vsake toliko dni - pa so izvidi pokazali, da je nekaj narobe z KATONI :zmeden2:, ko sem vprašala ginekologinjo, je samo rekla, če kaj bruham, pa da moram večkrat na dan jest, pa če sem imela kakšen izcedek, ko sem rekla da ne, pa ni nič vedela povedat.
Ni me ne pregledala, ne nič GROZA
Če je imela katera od vas te težave z katoni v urinu, naj napiše kako je bilo.
:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 12:25:46   
Meceno
A si mogoče narobe razumela in so mogoče Katijoni ?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 12:29:29   
bikica30
ketoni!
razpadni produkti nevemčesa že, mislim da sladkorja :ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 12:32:39   
bikica30
ja, preverila, razpadni produkti ogljikovih hidratov, značilni pri sladkorni bolezni, ampak če ti G ni nič rekla že ni nič hudega.
Upam, da te nisem prestrašila...ziher ni kej hudega :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 12:54:09   
CIPRESA
Ginekologinja mi je samo rekla, da so ti lahko povišani, oz. pozitivni le če bruham. takoj sem jo vprašala, če je možno da imam nosečniško sladkorno, pa mi je rekla da sladkorju (glukoze nimam povišanega), tko da nevem kaj bi lahko bilo.
Tej ginekologinji pa itak ne zaupam prav nič

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 14:09:21   
CIPRESA
Kdo je to in kam to vprašam? :ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 14:10:30   
CIPRESA
Pa še eno vprašanje ali se glukoza oz. sladkor vidi tudi v urinu? Ker namreč krvi nisem dala. :zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 14:11:21   
fricka
Na forumu www.med.over.net greš na levi strani na ženske bolezni, na tej strani zbereš ginekologija in porodništvo, potem spet na levi poiščeš forume.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 14:48:19   
PBJ
Cipresa, to se zgodi takrat, če bruhaš, ali hujšaš, da ti v bistvu otrok črpa iz rezerv...nekako tako je meni povedala moja G.... Če nimaš apetita pazi predvem na to, da boš dovolj tekočine dobila v sebe, kakšne sadne sokove ipd.

Lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 17:54:34   
CIPRESA
PBJ ali si sigurna da to nima veze z sladkorno boleznijo?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 18:37:17   
CIPRESA
Pa še nekaj jaz imam povišane oz. pozitivne ali si jih imela ti tudi?
Meni to ni logično, če bi imela znižane bi bilo lahko posledica bruhanja oz. da premalo jem???? PRAVA ZNANOST!!:zmeden2:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 18:57:29   
PBJ
Ali je to povezano tudi s sladkorno boleznijo, ne vem.:zmeden: Res je najbolje, da vprašaš dr. Pušenjaka na sosednjem forumu.
Pri vsakem pregledu, preverjajo prisotnost le-teh v urinu.(Meni vsaj - test pa naredi G kar v ordinaciji) Jaz sem do 16. tedna precej hujšala, zaradi slabosti in slabega apetita.Pa mi je G po testu zmeraj rekla, da mi iz rezerv otrok ne črpa, da je voda čista.
To je moja laična razlaga, ki ti ne bo kaj dosti pomagala.
Imaš pa res čudno G, da te zastraši, potem pa nič konkretnega ne pove. Jaz ti svetujem,da jo čim več sprašuješ...drugače ni nič.

Lp in vprašaj dr. Pušenjaka.
Pa še eno:rozica:ti pošiljam. Vse bo OK.:)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nekaj narobe z urinom
18.2.2005 19:07:39   
CIPRESA
Ja sem ga že vprašala in mi še ni odgovoril, sem pa videla, da je imelo kar nekaj žensk že te simptome in da je to lahko posledica bruhanja, hujšanja ali diabetes.
Torej možno je vse.

Zaenkrat ti hvala PBJ :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?