Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Seznam stvari za na dopust 27.5.2008 12:21:43
|
|
|
|
majcci
|
Jaz drugače še nimam otrok, ampak imamo 5-letno punčko, ki je sestra od mojega. Odvisno je ali greste v apartma ali v hotel. Ko je bila naša stara 8 mesecev, smo šli prvič na morje. Ker smo šli v penzion - imeli smo vse tri obroke, smo zraven nesli le kozmetiko, oblačila,... Za malo pa seveda plenice, igrače,... Jedla je drugače zraven nas, vendar smo za vsak slučaj nesli še mleko, čokolino in takšne stvari.
|
|
|
|
RE: Seznam stvari za na dopust 27.5.2008 12:58:07
|
|
|
|
kristinaj
|
naša je imela 1,5m ko sem šla prvič za 14 dni in potem sem šla še ko je imela 3m za cela 2m. zgledalo je takole, da sem vse njene stvari vzela iz previjalne mize in spokala v en ogromen kovček, prenosno posteljico in jogi ter moj kovček in čevlje je partner že teden dni prej dol peljal, likalno desko in likalnik sem dol kupila, zdravila in kozmetiko dala v kozmetični kovček in to je bilo to.... moje gate sem pobasala v najlon vrečko in jih s seboj vzela.... ti greš za 10 dni.... a imaš možnost pranja? če nimaš, vzemi tako, da ima cca 1 majčko, hlače za dva dni...
|
|
|
|
RE: Seznam stvari za na dopust 28.5.2008 21:10:31
|
|
|
|
ThinkPink
|
Jaz imam napisam seznam za 10 dni za morje, ti lahko pošljem na e-mail.
|
|
|
|
RE: Seznam stvari za na dopust 4.6.2008 21:47:39
|
|
|
|
tajtaja
|
Jaz pakiram zase in za pet otrok, pa običajno nimam seznama. Hodimo v hotel, tako da hrane ne rabim, razen ko so bili dojenčki, kakšen grelec vode, ... Ampak to so že izkušnje .Bos sigurno letos kaj pomembnega pozabla doma, ko se zdaj tak hvalim .
|
|
RE: Seznam stvari za na dopust 4.6.2008 21:48:01
|
|
|
|
tajtaja
|
Bos bom
|
|
RE: Seznam stvari za na dopust 5.6.2008 19:29:09
|
|
|
|
malamanja
|
V hotel ali apartma s 6 mesečnim dojenčkom????? Jaz bi namreč raje šla v hotel, sam ne vem kako bom s pripravljanjem mleka za tamalo pa s pranjem in sterilizacijo stekleničk. Doma jih pač samo prekuhamo, nimamo sterilizatorja. Pa ga nebi kupovala samo za to priložnost.
|
|
RE: Seznam stvari za na dopust 10.6.2008 21:23:23
|
|
|
|
PIAF
|
Malamanja, en koharček mali zraven vzamete, tako smo mi tudi in sem segrevala mleko za grisolino in podobne kašice. tako lahko tudi flaške prekuhaš. Noben nič ni rekel. Mi smo še imeli v sobi skozi priklopljeno hladilno torbo, da sem imela kašice in sadje za tamalega mrzle. In seveda pijačko za naju.
|
|
|
|
RE: Seznam stvari za na dopust 10.6.2008 21:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko česa vzamete s sabo? Čim manj vsega... . Oblek pol premalo...kar na koncu izpade ravno prav . Nekaj igrac. Hrano in zdravil za en dober dan, mogoce se manj. Odvisno kam grem. Povsod so trgovine in lekarne, kamor hodim z majhnim otrokom, tako da se s kupom prtljage sploh ne obremenjujem. Ce kaj pozabim, pac kupim. Pa uredi zdravstveno zavarovanje. To je MUST.
|
|
|
|
RE: Seznam stvari za na dopust 11.6.2008 14:07:42
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamanja V hotel ali apartma s 6 mesečnim dojenčkom????? Jaz bi namreč raje šla v hotel, sam ne vem kako bom s pripravljanjem mleka za tamalo pa s pranjem in sterilizacijo stekleničk. Doma jih pač samo prekuhamo, nimamo sterilizatorja. Pa ga nebi kupovala samo za to priložnost. Problem je samo v naših glavah in logistiki. Mi smo šli na potovanje (v lastni režiji z avtom, apartma + hotel) po Provansi, ko je imela naša Nika 7 mesecev! Kakšen steriliziator, lepo prosim. Vrela voda iz pipe (ali iz grelnika, ki ga itak potrebuješ za pripravo mleka), cet in ščetka. Pa sem vsak večer fino oprala v hotelski kopalnici in pika. Res je, da imaš s sabo malo več krame, ampak vse se da, če je volja in prava organiziranost. Problem je samo v tem, da nekateri preveč komplicirajo. Govorim na splošno, da ne bo zamere. Kot rečeno, če si bolj na ziher, greš v apartma, kjer si pač sam kuhaš in rihtaš, če pa hočeš še ti kaj uživat, greš v hotel in si ne delaš problemov s pripravo hrane zase. Na splošno pa so povsod po hotelih zelo prijazni in kooperativni, ko vidijo, da imaš dojenčka. Posteljico ti pripravijo, grelnik tudi dobiš v vsakem malce boljšem hotelu, hrano ali pijačo ti pogrejejo v mikrovalovki... res ni panike. Lep dopust vsem in čim manj komplicirat!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?