Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2008 9:59:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 27.5.2008 10:10:27
|
|
|
|
gajka
|
Kje pa sta jo dala delat? A s stoli vred? Kakšna pa je bila približna cena? Glede prta me ne skrbi preveč, bo pa kaka šivilja še svoje pokasirala.
|
|
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 27.5.2008 10:13:34
|
|
|
|
Kaliope
|
samo dodajam mnenje enega starega tesarja: najboljše je, če ima miza "noge" po sredini, ker tako za njo spraviš še več ljudi, če je treba, v vsakem primeru pa ljudje veliko lažje sedijo, kot če se tiščijo ob stranicah ...
|
|
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 27.5.2008 11:03:48
|
|
|
|
gajka
|
Mogoče je že prednost v nogah v sredini, ampak časi so se že precej nazaj zamenjali in meni nikakor ne potegnejo. Stari mizarji tudi forsirajo vratca na kuhinjskih pultih, pa jih že nekaj časa pri novejših kuhinjah zaradi nepraktičnosti ni za zasledit. Sicer pa so kuhinjske noge čisto na vogali približno tako moteče kot noge v sredini, kjer ne moreš iztegniti nog. Vsak ima pač svoj okus.
|
|
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 29.5.2008 7:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ful hudo mizo za 8 ljudi tako kvadratno sem vidla v harvi normanu. ne vem če majo še raztstavljeno. je bla pa z nogo na sredi - bele barve, na vrh pa šipa. fuuulll je bla huda res!
|
|
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 29.5.2008 8:06:02
|
|
|
|
Marogica
|
Ja, meni se tudi zdi, da sem jih v Harveyu videla. Pa mislim, da jih ima po novem Ikea. Nisem pa sigurna. Bom malo tja "pokukala". Drugače pa mi je ful všeč. Najbolj všeč
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 29.5.2008 8:10:09
|
|
|
|
Marogica
|
SEm našla eno 110x110, to je za 4 osebe. Torej, pri Ikei nič pametnega.. Razen, da kupiš posebej noge(ki jih imaj x-vrst) in po meri urezano ploščo. To bi bila varianta pri Ikei.
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 29.5.2008 8:22:34
|
|
|
|
3T
|
Svetujem ti, da se obrneš na kvalitetnega mizarja, ker miza mora biti konstrukcijsko kar močna, s to nogo na sredini je po moje kar problem....stabilnost mize Je pa res, da ti lahko tudi dober mizar naredi mizo po želji za isto ceno kot jo dobiš v Harveyu ( ki je serijske proizvodnje ), potem pa moraš še iskati posebej stole, razen če niso v kpl oziroma se odločiš za neke nevtralne ( inox, usnje,... ), tako kot sem rekla, mizar ti naredi mizo in stole v istem odtenku in materialu, lahko pa tudi v istem stilu kot že imaš recimo ostalo pohištvo v jedilnici. lp
< Sporočilo je popravil 3T -- 29.5.2008 8:23:44 >
|
|
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 29.5.2008 8:58:01
|
|
|
|
robinzon
|
Gajka, najmanjši problem je prt obšiti, problem je najti blago širine 2m, pa da ti je povrhu vsega še všeč.
|
|
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 29.5.2008 9:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo zdaj kupili jedilnico in sem opazila kvadratne mize od Calligarisa. Calligaris sigurno najdeš sigurno v večjih trgovinah s pohištvom. V Murski Soboti v Il Ambienti imajo razstavljeno belo z osmimi rdečimi stoli.
< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 29.5.2008 9:09:21 >
|
|
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 29.5.2008 10:43:09
|
|
|
|
gajka
|
Hvala za ideje!
|
|
|
|
RE: Kvadratna miza za jedilnico 8.3.2011 8:36:20
|
|
|
|
nananaja
|
noge na vogalih so smotane samo, kadar imaš zraven klop.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?