Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nekaj čudnega med krvavitvijo 26.5.2008 20:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Telo se čisti. Pa mogoče imaš kakšno vnetje. Kaj misliš z neoplojenim jajčecem mi pa ni jasno
|
|
|
|
RE: nekaj čudnega med krvavitvijo 26.5.2008 20:53:25
|
|
|
|
divans1
|
Maternična sluznica se pač čisti, pa mogoče maš res malo vnetja zraven. Ni to nič hudega. Ko bo konec, pa spet v nove boje!!!
|
|
|
|
RE: nekaj čudnega med krvavitvijo 26.5.2008 21:28:46
|
|
|
|
LunaLuna
|
Oplojeno jajčece sigurno ni bilo. Jajčece je menda res vidno s prostim očesom, ampak je vseeko tako prekleto majhno, da nikakor ne bi moglo zgledati kot kepica strnjene sluzi. Tako kot so že punce pred mano rekle, se verjetno telo čisti.
|
|
|
|
RE: nekaj čudnega med krvavitvijo 26.5.2008 21:32:47
|
|
|
|
ninchi9
|
Hvala vam, čudno se mi je samo zdelo, ker se mi je to pojavilo prvič v življenju. Lp, Ninchi
|
|
|
|
RE: nekaj čudnega med krvavitvijo 27.5.2008 0:50:41
|
|
|
|
ninchi9
|
Ojla punce. Sem doktorja Pušenjaka vprašala, pa je rekel, da gre za bakterijsko vaginozo, torej za okužbo nožnice. Neprijeten vonj je namreč bil prisoten tudi pred menzo. Zdaj pa se čisti. Tako da ni oplojeno jajčece. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: nekaj čudnega med krvavitvijo 14.6.2008 18:35:08
|
|
|
|
ninchi9
|
No, da razložim, za kaj se je v resnici šlo. Zaradi neznosnih bolečin sem šla h ginekologu, nakar je ugotovil, da imam na levem jajčniku 2 cisti (ena je bila 1cm x 1cm, druga pa 5x4 cm). Bila sem tudi hospitalizirana. Ugotovili so, da gre za hemoragično cisto (vodno), ki se izloči ob menstruaciji (ko poči, če ne poči, ti menstruacija lahko izostane ali pa zamuja). In smo ugotovili, da sem jih imela že prej, ker imam jajčnik precej cistično spremenjen. Tisto rjavo je torej bil razpadli miom. Se mi je zdelo čudno, ker krvni strdki izgledajo čisto drugače. Ugotovili pa so tudi, da je desni jajčnik policističen. In smo ugotovili tudi vzrok,zakaj ne morem zanosit ( že po skoraj 1 letu). Tako, da mi bodo morali naredit laparoskopijo in ščistit. Sem se pa odločila, da bom zaenkrat malo počakala, ker me je vse skupaj malo iz tira vrglo, pa še diplomska naloga me čaka. Preveč stresa v glavnem. Vam vsem pa želim, da čimprej zagledati magični . LP, Ninchi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?