|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se splača po nakup v avstrijo
18.2.2005 9:51:53   
katyya
hay

ker še nikoli nisem kupovala v avstriji me
zanima če se mi splača iti po nakup pleničk, vlažilnih robčkov pampers, oblačil,...

lp

:zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.2.2005 10:16:10   
malika
Cene so npr. v H&M iste tukaj pri nas in v A., pleničke so tam dražje-ampak boljše,...vsekakor se splača it pogledat, ampak brez prevelikih pričakovanj.

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2005 10:21:42   
ZARA
poisci trgovino KIK discont,tam dobis imajo ogromno izbire za male detke,pa zelo poceni in kvalitetno...

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2005 10:31:53   
dory
Jaz vse za svojga :duda: kupujem v avstriji...pa sem definitivno cenejs prsla skoz,kot ce bi kupovala tukej...je pa res da je zdej H&M tud tuki,sam za fantke zelo slaba izbira...tko,da moram se vedno v Celovec :)

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2005 10:36:42   
lutka
Tudi jaz za moja dva vse kupujem v Avstriji.Tako kot je omenila ZARA,se splača kupovat v KIK-u.Imajo poceni stvar pa še kvaliteta je vredu:bravo::bravo:.
Kupujem pa še v C&A,kjer imaj dostikrat akcije.Pred mesecem dni so imeli tri bodyje s kratkimi rokavi za cca 1500sit.
lp

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2005 11:32:00   
tinica
V H&M-u prinas je ceneje kot pa v Avstriji. Če preračunaš eure v tolarje, potem opaziš razliko, pri določenih artiklih je tudi do 500 sit razlike. Jaz sem npr. za robčke v Interspar-u dala za paket (72) 1.50 eura (360 sit). Sem pa včeraj gledala za plenice pa so veliko dražji kot pa pri nas.
V Avstriji se ti splača kupovati otroško opremo, oblačila in seveda igrače.

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2005 12:32:45   
polona2
Seveda se splača,v H&M-u oblekice, tudi izbira v Avstriji je večja, V Ikei otroška oprema, v Toysrusu igrače pa kakšne praktične stvari, lp!

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2005 13:59:35   
ZARA
aja se to sm pozabila...jst sem pred novim letom kupovala v Merkurju (Villach) Nivea robcke in sem dala za velik paket 6 x 70 robckov 9.90 EUR!!
Se pravi cca 2400 sit!
Pri nas so ene mislm da okol 800 sit al se vec...

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2005 21:45:13   
lea6
Je ta KIK diskont kje v smeri Lipnica - Grac?

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?