Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
se splača po nakup v avstrijo 18.2.2005 10:16:10
|
|
|
|
malika
|
Cene so npr. v H&M iste tukaj pri nas in v A., pleničke so tam dražje-ampak boljše,...vsekakor se splača it pogledat, ampak brez prevelikih pričakovanj.
|
|
|
|
se splača po nakup v avstrijo 18.2.2005 10:21:42
|
|
|
|
ZARA
|
poisci trgovino KIK discont,tam dobis imajo ogromno izbire za male detke,pa zelo poceni in kvalitetno...
|
|
|
|
se splača po nakup v avstrijo 18.2.2005 10:31:53
|
|
|
|
dory
|
Jaz vse za svojga :duda: kupujem v avstriji...pa sem definitivno cenejs prsla skoz,kot ce bi kupovala tukej...je pa res da je zdej H&M tud tuki,sam za fantke zelo slaba izbira...tko,da moram se vedno v Celovec :)
|
|
|
|
se splača po nakup v avstrijo 18.2.2005 10:36:42
|
|
|
|
lutka
|
Tudi jaz za moja dva vse kupujem v Avstriji.Tako kot je omenila ZARA,se splača kupovat v KIK-u.Imajo poceni stvar pa še kvaliteta je vredu:bravo::bravo:. Kupujem pa še v C&A,kjer imaj dostikrat akcije.Pred mesecem dni so imeli tri bodyje s kratkimi rokavi za cca 1500sit. lp
|
|
|
|
se splača po nakup v avstrijo 18.2.2005 11:32:00
|
|
|
|
tinica
|
V H&M-u prinas je ceneje kot pa v Avstriji. Če preračunaš eure v tolarje, potem opaziš razliko, pri določenih artiklih je tudi do 500 sit razlike. Jaz sem npr. za robčke v Interspar-u dala za paket (72) 1.50 eura (360 sit). Sem pa včeraj gledala za plenice pa so veliko dražji kot pa pri nas. V Avstriji se ti splača kupovati otroško opremo, oblačila in seveda igrače.
|
|
|
|
se splača po nakup v avstrijo 18.2.2005 12:32:45
|
|
|
|
polona2
|
Seveda se splača,v H&M-u oblekice, tudi izbira v Avstriji je večja, V Ikei otroška oprema, v Toysrusu igrače pa kakšne praktične stvari, lp!
|
|
|
|
se splača po nakup v avstrijo 18.2.2005 13:59:35
|
|
|
|
ZARA
|
aja se to sm pozabila...jst sem pred novim letom kupovala v Merkurju (Villach) Nivea robcke in sem dala za velik paket 6 x 70 robckov 9.90 EUR!! Se pravi cca 2400 sit! Pri nas so ene mislm da okol 800 sit al se vec...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?