|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   protest...USPEL!
26.5.2008 20:08:44   
tojeto1
No, vsaj delno. Uspel bo, ko bodo vsi naši srčkiuser posted image  dobili mesto v vrtcih.
Hočem povedati to, da bo ta teden oz. eventuelno drug teden v oddaji PREVERJENO in TEDNIK prispevek o prezasedenosti vrtcev.
S skupnimi močmi user posted image smo naredili korak naprejuser posted image user posted image user posted image . Naj javnost zve, skozi kaj moramo iti starši in naši otrociuser posted image - javna sramota, kaj se dogajauser posted image .
Očitno v Sloveniji dosežeš stvari le, če gre v javnost in mediji pritisnejo na odgovorneuser posted image user posted image user posted image . Ma, važno, da bodo stvari čim prej urediliuser posted image .

Pa še to: Imejte radi svoje otroke, ker so oni naše največje bogastvouser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: protest...USPEL!
26.5.2008 20:27:58   
deja27
saj res,nenormalno je sedaj z temi vrtci,ne morejo vzeti otroke,ker so prezasedeni,vsi pa tulijo,da rodnost v sloveniji pada,se sploh ne čudim zakaj-banda.user posted image user posted image

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2008 21:13:06   
emaa
tojeto kaj boš v preverjeno in tedniku?

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 21:13:20   
frutka_
Super, upam da bodo prispevki padli na plodna tla!user posted image

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 21:19:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2008 21:41:15   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Super, pa še Kamniško sramoto naj omenijo!

Pa Vrhniško tudi .... mi s tremi otroci nismo dobili vrtca user posted image ..... kakšna prednost neki, če imaš več otrok ... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2008 11:29:15   
tojeto1
Ja, bom na TVuser posted image .
Ma sj mi je blo ful bed se tko medijsko izpostvljat, sam kaj češ, če pa drgač pri nas ne gre. Važn da bodo zrihtal uni user posted image user posted image !!

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2008 13:56:52   
emaa
tojeto kje boš na tednik al preverjeno, jaz bom na tedniku in punce v tedniku bo kolikor jaz vem tudi o drugih občinah, ne bo samo lj na tapeti. 

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2008 14:18:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

tojeto kje boš na tednik al preverjeno, jaz bom na tedniku in punce v tedniku bo kolikor jaz vem tudi o drugih občinah, ne bo samo lj na tapeti. 

Ja, v Tedniku bo predstavljeno par občin v okolici Ljublajne, pa seveda Ljubljanska občina tudi, pa par županov bo govorilo iz teh občin, iz vseh pa ne. Bo prispevek dolg le 8 minut, tako da bo od vsake občine bolj malo...

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2008 20:41:51   
akktivna
Čestitam vsem, ki ste spregovorile pred kamerami! Se zahvaljujem tudi zase, ostaja vsaj malo upanja, da bo kaj urejeno. Pa prav face ste tiste, ki zbirate podpise in še na druge načine ne pustite, da bi otroci ostali brez varstva. Super ste naredile!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2008 22:35:23   
ZmajTolovaj
Punce, SUPER ste bile, sem gledala oboje. Bravo za odločnost in pogum! 

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu akktivna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2008 22:40:01   
Anonimen
Jaz sem videla samo Tednik. KAksni cortki so bili. user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2008 23:04:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Jaz sem videla samo Tednik. KAksni cortki so bili. user posted image

Anede! user posted image Mi je bolj bilo srce, ko sem se gledala, kot pa ko so nas snemali. user posted image Juretu je bilo pa itak vse zanimivo. Ga je mogu mož stran peljat, ker on bi mikrofon imel, pa prednjo lečo pri kameri bi tud s prstki prijel... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2008 9:42:23   
tojeto1
emamair: A ti si tista mama, ki ima dvojčka. Ojej, groza, ker jih nimaš kam dati v varstvo. Pa kolk dela imaš z njima. Je bilo prav smešno videt, k so se drli en čez druzga, pa k si jih hranila.
No, jst sem tista, ki plačujem 480 eur za privat varstvo. Pa k sem dala prošnje v vse vrtce in smo bili povsod zavrnjeni - ža lansko leto. Za letos pa tudi v tistem vrtcu, k je bratec. So me pa ravnokar klicali iz vrtca - da so imeli sestanek in da je moj otrok sprejet v željeni vrtec -JUHUHU. Sploh vam ne znam povedat kolk sem vesela - sem se kr jokala od sreče. Sicer so rekli, da to ni zaradi oddaje, ampak jaz več ne verjamem nikomuruser posted image . Po moje gre ful za mučke in so se malo usrali... No, važn, da imamo vrtec.
Upam, da boste vse ostale tudi dobile. Držim pesti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2008 11:53:16   
emaa
Ja, jaz sem tista z dvojčki, ma v domžalah tud prednosti nimaš, če maš dvojčke, jih bom kar županu peljala mirkat, ne vem kaj si predstavljajo. Naša dva imat azdnje pol leta travme, če pride kak moški s kako opremo (ala serviser, kamerman), in je bila cela panika, na koncu pa je David itak že novinarki v naročju sedel.
Super, da si dobila vrtec, meni občina na maile sploh odgovarja ne.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.5.2008 18:12:55   
spps
Bravo punce,sem sama tud gledala Tednikuser posted image user posted image user posted image user posted image kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2008 10:33:25   
srki
Super. Drugače pa, tojeto, po mojem je bilo to ravno zaradi oddaje.

V mojem kraju jamrajo, kako ni otrok, potem so naredili še en oddelek, sedaj pa spet ni placa za vse otroke. Od svaka sestra ima že od rojstva prošnjo v vrtcu, pa ni dobila mesta. Smo ji kar predlagale, naj pokaže datume prošenj vseh ostalih, ker jaz jim tudi nič več ne verjamem.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.6.2008 8:40:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nass so sprejeli 110 otrok, 160 je zavrnjenih, naša tudi, sicer mi ni panike, ker ne rabimo vrtec pod mus, samo koliko od 160 zavrnjenih pa ga rabi nujno, ker nimajo drugega varstva?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?