Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: korito z vodno rezervo za rože 26.5.2008 18:36:57
|
|
|
|
gala
|
Jaz imam meterskega, pa moram vanj skozi luknjo vliti kar okoli 5 litrov vode, da se plovec dvigne. Zalivati pa moraš skozi za to namenjeno odprtino pri plovcu, ne čez zemljo. Veliko veselja z rožami!!!
|
|
|
|
RE: korito z vodno rezervo za rože 26.5.2008 19:06:32
|
|
|
|
pikapolona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: gala Jaz imam meterskega, pa moram vanj skozi luknjo vliti kar okoli 5 litrov vode, da se plovec dvigne. Zalivati pa moraš skozi za to namenjeno odprtino pri plovcu, ne čez zemljo. Veliko veselja z rožami!!! ampak meni je pa na navodilih pisalo da čez zemljo.......moj pa tudi pravi da bi on v luknjo...potem pa na koncu zalivava vsak po svoje...rože pa plavajo
|
|
|
|
RE: korito z vodno rezervo za rože 26.5.2008 19:13:56
|
|
|
|
sunny24
|
Oj. V tisto lukno morš vodo zlivat, ker drugače nima smisla in boge rožice dobesedno plavajo...
|
|
|
|
RE: korito z vodno rezervo za rože 26.5.2008 21:35:45
|
|
|
|
E_jen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Oj. V tisto lukno morš vodo zlivat, ker drugače nima smisla in boge rožice dobesedno plavajo... Zakaj bi pa plavale? Saj je spodaj pod prstjo rešetka skozi katero steče voda na dno korita. Jaz imam ta korita že 4 leta in vedno zalivam v zemljo. Mi je lažje, kot ciljat v tisti tulec. Se plovec vseeno dvigne. Je pa odvisno kakšno korito imaš. V raznih bau trgovinah in mercatorjih imajo z majhno zalogo vode. Jaz imam 140 cm, ki ima zaloge 10 litrov. Tako, da tudi v najhujši vročini zalivam samo 2x na teden.
|
|
|
|
RE: korito z vodno rezervo za rože 26.5.2008 23:16:10
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 IZVIRNO SPOROČILO: gala Jaz imam meterskega, pa moram vanj skozi luknjo vliti kar okoli 5 litrov vode, da se plovec dvigne. Zalivati pa moraš skozi za to namenjeno odprtino pri plovcu, ne čez zemljo. Veliko veselja z rožami!!! ampak meni je pa na navodilih pisalo da čez zemljo.......moj pa tudi pravi da bi on v luknjo...potem pa na koncu zalivava vsak po svoje...rože pa plavajo Tvoj že ve zakaj je luknja.
|
|
|
|
RE: korito z vodno rezervo za rože 27.5.2008 8:20:25
|
|
|
|
Isabellabina
|
Živjo Naj še jaz dodam moje izkušnje z zalivanjem.Ta korita imam namreč že kar nekaj let in vedno sem najprej kakšen mesec zalivala čez zemljo, potem pa v luknjo to pa zato ,ker po enem mesecu korenine že zrastejo toliko ,da dobijo vodo iz spodnjega zbiralnika pred enim mescem pa ti zbiralnik nič ne pomaga ,ker voda ne doseže korenin in je tako, kot če jih nič ne zaliješ. Evo toliko ,imam pa zmeraj krasne rože!
|
|
|
|
RE: korito z vodno rezervo za rože 27.5.2008 9:27:03
|
|
|
|
pikapolona2
|
hvala vsem za nasvete... big mama tvoja razlaga je pa tudi logična...jst sm bolj začetnica s temi rožami...mi je pa korita kupila tašča ker ve da večkrat pozabim zalit.....s to rezervo pa bodo rožce tudi same zase skrbele
|
|
|
|
RE: korito z vodno rezervo za rože 27.5.2008 10:43:25
|
|
|
|
Balonchy
|
Kolk ojrov ste pa odštele za ta korita? Me mika, da bi jih kupili za drugo leto...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?