|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj...
26.5.2008 15:24:03   
Anonimen
se vidi nosecnostni hormin v krvi?menstuacija mi zamuja 5 dni krvni test je bil pa danes negativen in na  ultrazvoku se ni nic se videlo?g.me je narocila cez 14 dni na ponoven pregled
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj...
26.5.2008 15:25:43   
Anonimen
se to znake imam vse spikanje malo mi je slabo in prsa me bolijo je pa to ce je druga nosecnost

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2008 15:26:17   
kristinaj
čudno, da si bila že na uz, ker ponavadi pred 2m nosečnosti sploh nimaš pregleda ???!!!! haloooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 15:28:13   
Naja30
Nosečnost se vidi nekje od 6t dalje (odvisno, kdaj je prišlo do spočetja). Nos. hormon bi se pa že moral videt v krvi.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2008 15:39:23   
Anonimen
na uz sem bila zato ker sem bila urgentno sprejeta zaradi vrtenja in omedlevice

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2008 23:08:50   
thaila
pri meni je stanje enako..ne vem pocakaj se kak teden in naredi test, lahko se nimas dovoj  nos hormona...drzim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2008 8:08:19   
Anonimen
Meni so PDP prestavili za 2 tedna glede na zadnjo menstruacijo in se mi recimo tako hitro tudi na krvnem testu še ne bi videla nosečnost. Tako da kar lepo počakat, drugega žal ne preostane...

(odgovor članu thaila)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2008 9:30:46   
srki
Kot ti je odgovorila anonimna in tudi pri meni je bilo tako. Zadnjo M sem imela 17.11.07, test pa sem šla delat šele po novem letu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2008 16:30:37   
Hator
na krvi bi se ti moralo že videti, vsaj malo ßhcg
na uz se pa vidi lahko tudi šele kasneje

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?