|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rodina pusa
26.5.2008 12:28:12   
mlavla

Mene pa zanima če ima katera te pleničke? Pa kako ste jih nabavile..ste šle same na Hrvaško ali ste jih dobile po pošti? (kakšna je poštnina in carina me zanima?)
Hvala.
http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=1&Tekst2ID=287

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rodina pusa
26.5.2008 12:38:03   
kristinaj
ma kaj ni bolj praktično imet pamperske? pa še v te cunje jih zavijat... ubogi revčki....... in prat, kot v starih cajtih....

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 12:41:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 12:56:36   
srki
Ja, nekaj takega kot Racmanke. Samo, a ni pod to potrebno še unih pleničk, al plastične al naravne?

Da bi pa imela plenice, kot smo jih prej imeli, pa ne bi, ker vse takoj premoči, poleg vsega so še majčke spet vse mokre, pa ker verjetno nobena ne pere na roke, ne bi prišle v poštev, vsaj pri meni ne.

Onesnažujemo pa z veliko drugimi stvarmi, ne samo plenicami. Saj včasih tudi ni obstajalo toliko plastičnega sranja, kot sedaj, od kozarcev, do flaš, do posodic.....ki se jih ravno tako meče v smeti.

Verjetno pa je že bolj naravno, to pa ja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2008 13:12:48   
skuštrana
Jaz jih imam.

Nabaviš jih lahko on line(ne vem če pošiljajo v Slo, v Zg v Rodinem gnezdu ali pa v večjih Hr mestih, kadar imajo Rode postavljen svoj štand). Jaz živim na Hr in sem jih nabavla na eni delavnici o bombažnih pleničkah.

Je pa tako, da nimajo vedno na voljo vseh vzorcev, moraš vzeti na kar naletiš.

Meni so super za podnevi, ker so tanjše in manjše kot Racmanke.

Če želiš ti jih lahko zrihtam, javi se na ZS.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 13:42:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2008 14:14:23   
Mandek
Jaz sem zadnjič razmišljala o teh pleničkah, ko se je moja kolegica odločla, da jih bo mela. Jih ma 12 in misli, da bo dovolj. Meni je malo malo,no...
Kar se pa ekologije tiče...tisto, kar pralni praški delajo, je dosti hujše, po moje. Ampak se mi ne da o tem.

Kako pa res to zgleda...se ves tist kakec sploh opere?

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 14:45:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2008 14:51:29   
skuštrana
Ekologija

http://trgovina.pleniceracman.com/si/zakaj-pralne-nbsp-plenice/ekologija-g65.shtml

Zdravje

http://trgovina.pleniceracman.com/si/zakaj-pralne-nbsp-plenice/zdravje-g66.shtml

Uporaba in mnenja uporabnic

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1986542

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2008 15:43:04   
Mandek
Oh, kakšna jeznoritostuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2008 16:18:23   
mlavla
drage moje te teme nisem odprla..za takšno debato..upam, da razumete..sama sem se pač odločila, da bom uporabljala bombažne plenice...ve pa kakor hočete...

drugače pa sem našla zanimive (tiste ki vas zanima) linke o šivanju teh plenice..me kar malo mika,da bi se šivanja lotila sama...

evo pa še link  http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=53960

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?