|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet vprašanje o EA
26.5.2008 8:40:29   
A_A
Zdravo!

Evo, toliko že povedanega o EA, pa še vedno....

Kako je z EA v LJ, nekaj so govorili, da bodo zaposlili novega anesteziologa, kako je s tem? Je kaj več možnosti, da dobiš EA?

Kaj pa v KR? Ali kaj veste, kako je pri njih, je tam možnost, da dobiš EA ali je tudi bolj ruleta kot v LJ?

Vnaprej hvala za vaše informacije.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet vprašanje o EA
26.5.2008 8:58:38   
arsha
Za EA so 'specializirani' v Postojni, za Ultivo v Kranju, za nič oz za navadne opiatne analgetike pa v LJ. Morda se bo v nasl. tisočletju kaj spremenilo ;)

Pejd v Postojno, saj ni daleč, pa še ful prijazni so in se ti posvetijo, vse razložijo.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2008 9:13:43   
maja24
A_A pejt na Jesenice tam je navoljo 24h,res pa je da moraš na predavanje ki pa je vsak torek ob 13h v bolnici Jesenice

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 9:15:56   
Lunca1
v Kranju zdaj tudi že lahko dobiš EA in ni več ruleta, je že bolj sigurno user posted image , drugače pa jaz sem še vedno za Jesenice, sigurno in zastonj user posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2008 9:17:09   
Anonimen
tudi v kranju je 24 ur dosegljiva in isto moraš prej na posvet k anastezistu.je pa res da se v kranju plača ea
na jesenicah pa je zastojn.

(odgovor članu A_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2008 9:33:29   
miya
a mogoče katera ve kdaj so posveti za ea v kranju?a se moraš prej naročiti ali
imajo mogoče določene kateri dan v tednu?user posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 12:43:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2008 12:49:43   
maja24
Na Jesenicah je zastonj,se splača,pa sej LJ ni daleč.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2008 12:50:40   
pikica_30
V KR greš na posvet k anesteziologu katerikoli dan med tednom med 8-10 uro. Ni se treba naročiti. Prideš in na recepciji poveš, da si prišla na posvet za EA. Potem pa greš k anesteziologu in se malo pogovorita in oba podpišeta en obrazec, ki ga imaš potem na dan poroda s seboj. Moraš pa tudi dati kri, da naredijo teste za strjevanje krvi in če so ti ok, imaš potem lahko EA. Za EA se pa odločiš pri porodu, podpisan obrazec še nič ne pomeni.

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2008 17:54:56   
pety78
Kaj pa v primeru, ko ne moreš na posvet? Sem v 33. tednu, že malo odprta, pa moram mirovati. Predvidevam, da vožnja do Kranja tudi odpade.user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 22:05:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.5.2008 9:57:13   
*tajda*
pety jst sem jo v kr dobila brez posveta,sem se v porodni spomnila da bi jo rada imelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
27.5.2008 10:19:14   
Anonimen
tudi jaz sem bila na posvetu za ea v kranju.ampak nevem kdo mi da napotnico za
kri oz.koliko prej lahko dam kri ?a mogoče katera ve?

Neposredna povezava do sporočila: 13
27.5.2008 10:21:42   
*tajda*
Jst sem jo dala kar v porodni,sicer sem čakala 45 minut naizvide in takrat sem res preklela da se nisem šla že prej zmenit.
Anonimna pomoje jo lahko daš ka mesec pred rokom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.5.2008 10:34:27   
Anonimen
ok ampak,če nimaš nobene napotice si potem samoplačnik.ker meni je dons v KR g.Rozman
reku,da če prideš ponoči v porodnišnico ti itak nemorejo vzeti krvi.
a ti TAJDA si bila zadovoljna z EA?
a te je kaj bolelo , ko so ti vstavli epiduralni kateter?

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.5.2008 10:45:50   
*tajda*
vglavnem nevem kako je stem samoplačništvom ker jst sem dobila ea v dopoldanskem času.Mi je pa kakteter vstvil dr.Rozman in upam da naslednjičspe naletim na njega ker je super.Bolelo me ni nič,prej mi je omrtvičil predel kjer mi je zabodel kateter,potem je bila pa tak milina,nobenega popadka nisem več čutila.Tako da imam porod v zelo lepem spomninu,brez bolečin.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2008 12:20:09   
pikica_30
anonimna glede napotnice za kri: lahko ti jo da tvoj osebni G, če mu rečeš, ampak baje lahko kakšni G zatežijo, da je za plačat. lahko pa tudi greš v KR in ti jo tam vzamejo brezplačno kadarkoli do poroda od enega 38t naprej.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.5.2008 20:40:31   
clara23
joj punce..tudi jaz vse bolj razmišljam o porodu z EA..in tudi v Kranjuuser posted image . Sem iz Medvod, tako da sem ravno med Lj in Kranjem..rok imam pa 25.8.user posted image A teh 175eur plačaš pred porodom ali po porodu? A to ti jo dajo takoj ko hočeš ali obstaja kakšna meja koliko se moraš prej odpreti?

Neposredna povezava do sporočila: 18
27.5.2008 22:09:58   
pikica_30
Mislim, da moraš biti odprta 4 cm. Plačaš pa po porodu.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 7:39:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 20
28.5.2008 10:15:05   
*tajda*
175 eurov sem plačala po porodu,odprta  sem bila pa 3 cm ko so mi jo dali,takrat je bil takpogoj da moraš biti odprt vsaj 3cm.

Neposredna povezava do sporočila: 21
28.5.2008 10:26:46   
čipka
Punce kako je pa s Postonjsko porodnišnico? Kdaj moraš it ja na predavanja za epiduralno? Sem v 28 tednu, pa bi rada čimprej šla, da pol ne bom na vrat na nos hodila.  Hvala za odgovore.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.5.2008 14:25:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Punce kako je pa s Postonjsko porodnišnico? Kdaj moraš it ja na predavanja za epiduralno? Sem v 28 tednu, pa bi rada čimprej šla, da pol ne bom na vrat na nos hodila.  Hvala za odgovore.

Predavanje je eno. Kadar koli greš, če se ne motim so vsak petek. Pokliči in vprašaj. Lani je blo ob petkih. Tam ti dajo en papir, če se odločiš za EA ga podpišeš in prineseš s sabo, ko boš rojevala. user posted image  To je to!
Pa srečno! EA ti priporočam. user posted image

(odgovor članu čipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
29.5.2008 14:19:19   
Leiah
čipka jaz ti tudi priporocam EA, ker gre vse po vstavitvi katetra hitreje user posted image  in kar je najpomembneje obcutno manjse bolecine!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?