|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
18.2.2005 7:01:24   
Čiračara
Dobro jutro vsem!

Od zanositve pa do nekje do 9 tedna so bile moje prsi res grozno boleče in občutljive. Nekaj dni pa opažam, da so se te bolečine občutno zmanjšale.Zelo občutno. Mislite, da je to normalno? Zanimajo me vaše izkušnje......

Hvala za odgovore:rozica::rozica:9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje
18.2.2005 7:04:46   
dory
Mene so tudi na zacetku ful bolele..pol se je pa to poleglo...nekje okrog 25.tedna se je bolecina spet pojavila,takrat skupaj z mlezivom:zmeden:...no ja pa na koncu zarad tega ni blo ne vem kaj velik mleka :(

Tko,da naj te nic ne skrbi...vse je normalno :)...vsaka se na nosecnost odziva drugace...sej smo si tudi vse razlicne ane :)

pobozaj busija :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje
18.2.2005 7:42:34   
Tejčika
Mene so bolele do 7 tedna, zdaj pa me sploh več ne.
Pa me tudi skrbi zakaj je temu tako.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje
18.2.2005 7:49:03   
rozi81
Mene so tut bolele ke do 10t pol pa nič več hvala bogu. Zdej v 21t so me pa začele tako srbet da ne vem kaj naj naredim, glih kar bom šmergl papir u roke uzela.:)-

A je to normalno da tako srbijo, ima katera izkušnje s tem?

Lp S:nosecka: in :duda:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje
18.2.2005 7:50:03   
dory
Ja ja srbenje tudi...jaz sem se kar z bepanthenom mazala pa probala nc praskat...vcas je blo hudo,ampak je tud to minilo :)...hvalabogu :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje
18.2.2005 7:52:38   
rozi81
O hvala pol je normalno. Jst se mažm s karitejevim maslom je ful mastn pa je pol mal bolš. Trebuh me je nehu srbet zaenkrat.

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje
18.2.2005 7:54:13   
dory
Jaz sem se s karitejevim maslom mazala v nosecnosti...dobro vem,da ni to samo od tega,ampak tudi od moje proznosti koze,tko da hvalabogu ni blo nobene strije :):bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje
18.2.2005 8:01:21   
rozi81
Jst tut srčno upam da mi bo pomagal al pa vsaj oblažil zadevo. Sicer pa za tako ceno kar mora pomagat!:)-:)-:)-

Teja ali mogoče veš kdaj se lahko začnejo pojavljati te grozne strije?:zmeden:

LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vprašanje
18.2.2005 8:05:44   
dory
Pomoje cist odvisno...prvo kot prvo je proznost tvoje koze..ce ni prozna si verjetno obsojena nanje ne glede na drage kreme...drugo kot drugo je spet odvisno kako se redis in kako pospeseno raste trebuscek...meni je trebuh zacel rasti sele v 25.tednu...a zarad tezav se ni nikol pokazal v vsej svoji velicini:(...zredila sem se najvec zadnjih 14 dni ( za velikonocne )...pa pomoje mam dost prozno kozo...hehe bomo vidl kaj bo pri ta drugem mulcu :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vprašanje
18.2.2005 8:12:09   
rozi81
Najbolj me je strah da jih bom dobila po trebuhu in prsih. strije drugače že imam na bokih oz. malo nižje:grrr: samo so mi rekli da ni nujno da jih bom tudi drugje dobila med nosečnostjo tako da srčno;) upam ker to je pa res grdo.:hudicek:

Morm povedat še to dons mam G in kumi čakam da mi pove kaj mamo. Mislm da zdej je pa že dost velika pikica da mi pove kaj mamo. Že na treh pregledih nazaj sm spraševala pa mi ni znala povedat. :)-

hi hi

LP S

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vprašanje
18.2.2005 8:15:18   
dory
Uau super...le sporoci nam pol :)

Drgac pa ja...ni nujno,da se ti bodo se drugje delale..ampak hej,glavno,da je s tabo in malim pikcem vse ok ane :)

pobozaj busija .)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vprašanje
18.2.2005 8:21:15   
rozi81
Bom sporočila takoj ko pridm! :bravo::bravo::bravo:

Zdej grem pa mal peglat če ne mi ne bo nikol ratal tistga kupa uničt! Ne da se mi!!!:((

LP S

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?