|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nadležne dlake
25.5.2008 21:50:03   
koma
Živijo! Mene pa zanima, če ima katera probleme z dlakami na obrazu. Mene full motijo dlake, ki mi poganjajo na obrazu in sicer na področju brade. Provam si jih redno pulit s pinceto, ma kar tolčejo še vedno na plan. Drugače sem bolj poraščen tip - mam tudi rahle brkice, da ne govorim o področju nog, stegen in intimnem predelu. Ima katera podobne probleme? Kako se lahko rešiš brade? Ko sem na morju me tudi full motijo dlake, ki jih je videt izpod kopalk - da ne bo pomote, si jih redno vsak dan na morju brijem, toda še vedno je videt črne pike. To stalno britje mi gre na živce. Kako se ve borite proti temu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nadležne dlake
25.5.2008 22:04:27   
Naja30
Kozmetičarko obišči in ti bo populila.

(odgovor članu koma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2008 22:08:21   
koma
Sem enkrat že bila, pa je rekla, da moram prav na lasersko. To pa full stane in ni 100%. Upam, da imate še kako idejo zame.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2008 22:29:14   
daša
Tudi jaz sem kar fajnporaščena. Sem se 20 let borila na vse možne načine proti dlakam (klica, aparat, kreme). Najboljša rešitev je kozmetičarka (vosek). Pri meni deluje 14 dni, potem pa počasi začnejo poganjat. ampak za na morje je super. Nič ne bodeš, nobenih pikic okoli bikini, ker je treba kar naprej popravljat. Obišči še kakšno drugo kozmetičarko, mogoče misli drugače, kot ta, pri kateri si bila.

(odgovor članu koma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2008 8:00:10   
jakaracman
Predlagam lassersko z novim laserjem.Jaz sem si dala podpajske in je ful dobr.Je pa tako, da denarja itak ne daš na enkrat amap plačaš eno seanso, pa čez deset tednov drugo  in tako naprej.Boli ne , čutiš, uspeh je , moraš pa čez par let ponovit ampak recimo samo eno seanso.Aja za podpajske je potrebno priti 4x.Meni so se že po 1x ful razredčile.Aja podpajske so podpazduheuser posted image

(odgovor članu daša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2008 10:08:13   
romy
jakaracman - koliko pa si plačala za to lasersko odstranjevanje dlak?

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2008 10:09:44   
jakaracman
90 eur na tretma.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2008 20:17:56   
rainbow
še ena taka se javljamuser posted image

za dlake na obrazu sem zadnjič videla reklamo za Tweezeruser posted image  ki natančno pobrije dlake. Čeprav brk si ne upam pulit, da mi ne bi še močnejši zrastli, ker pol bom že na pol deduser posted image user posted image user posted image user posted image

za podpazduho imam depilacijsko, poleti tudi na tri dni, pozimi počivajouser posted image
noge, pozimi so mi dlake dobra termoregulacijauser posted image , zdaj pa si jih res moram it povoskat in si naštudirat termin, da bom potem še enkrat pred morjem šla.

ampak vsaj moje močne lase mi vsi zavidajouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2008 21:11:19   
petrcamg
jakaracman, kateri laser so pa uporabili- sem zasledila, da eni uporabljaja IPL , drugi pa ELOS? Ali katera pozna razliko?  

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2008 21:28:41   
jakaracman
Ta je bil Elos.Razlike pa ne vem.Meni je kul in jaz bi za obraz definitivno to reskirala, sem si dala podpazduhe bolj iz fore naredit.Noge pa si voskam in po 10 letih, kar to počnem praktično nimam več dlak.Aja pa primeren čas za depilacijo z laserjem je september, saj tretmaje opraviš čez zimo, koža namreč ne sme biti izpostavljena soncu ne pred tretmajem ne pol.

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Koliko ss ste imele?
metuljcek27

1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!