|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Keglove vaje
25.5.2008 17:54:34   
GoYa
Ali ste imele po porodu kaj težav z mišicami medeničnega dna? Ko grem na wc, še vedno ne morem zaustaviti curka. Sem pa skoraj 3 tedne po porodu. Keglove vaje delam vsak dan. Je pa res, da jih zadnja dva meseca pred porodom nisem smela delati.
Po prvem porodu nisem imela težav s tem, sedaj me pa to ful muči in nervira, ker so mišice tako švoh. Se bo stanje sploh izboljšalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Keglove vaje
25.5.2008 21:33:37   
ona
¨Po moje z veliko vaje bi se ti moralo stanje popravit!Kar vztrajaj!user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2008 22:15:32   
Naja30
Drugega kot vztrajat nimaš.
Jaz sem 2x rodila in po nobenem porodu nisem imela problemov s temi mišicami. Keglove vaje sem delala že v nosečnosti in to kar pogosto, prav tako takoj po porodu. Če jih nisi smela delat v nosečnosti, je verjetno zarad tega zdaj tako stanje pri tebi. Poskušaj jih res pogosto delat in vsakič bolj zadrževat mišice.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 8:31:05   
ozziebo
Počasi bo bolje, jaz sem imela več kot en mesec težave, čeprav sem delala Keglove vaje praktično do poroda. Potem je trajalo nekaj časa, da sem spet dobila pravi občutek, je pa zoprno, ker traja toliko časa.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?