|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se opazi ze kaj ....
25.5.2008 10:44:34   
admira
zivjo mene zanima ena stvar in sicer ta,ce mi katera od vas zna povedat v katerem tednuje nosecnosti se lahko ze opazi trebuh,sem malo mocnejse postave in me zanima se ze pri 7.tednu nosecnosti kaj opazi tebuh ali ne
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se opazi ze kaj ....
25.5.2008 10:48:40   
pikalonca
Mislim, da se pri 7 mesecu še ne pozna. Pri močnejših ženskah se pa opazi še kasneje kot pri suhih. Jaz sem srednje postave in se mi je obakrat začelo poznati nekje pri 10 tednih.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu admira)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2008 10:52:03   
Virtualna
Admira, to je pa vse odvisno od zenske do zenske, nekaterim je trebuh prej opazen, nekaterim malo kasneje. Nikoli se ne moremo ravnati in primerjati med seboj...
Pravis, da si sama malo mocnejse postave, cisto po logiki bo tvoj trebuh prisel do izraza malo kasneje, kot pa kaki "suhici"....
Ti kar lepo uzivaj v svoji user posted image  in se neobremenjuj z velikostjo busija, videla bos ...kar naenkrat te bo "razneslo" okoli pasu in bos prava pravcata user posted image

Veliko srece, Admira  user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu admira)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2008 11:05:13   
admira
a je potem to samo to cez dan imam tebuh ves cas napet,trd,ko pa se zjutrj zbudim ga polovico ni kot cez dan je to mozno

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2008 11:19:54   
Anonimen
Meni se zdi, da se meni najbolj opazi zaradi prsi, pa bom kmalu 8 t user posted image .

(odgovor članu admira)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2008 11:39:03   
želva
Kot je napisala Virtualna, pri vsaki ženski je drugače, enim se pozna prej, drugim kasneje.
Meni se ni nič vidlo do 20t, pa sem bila v pasu vedno suha, sem pač nosila bolj v križu.
Je bilo pa smešno, sem si predstavljala, da bom poleti že trebuh sabo okol nosila in sem si spomladi nabavila tunike, pol nisem pa nič nosila. Nosečniške hlače sem začela nositi šele na začetku 7. meseca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2008 11:56:16   
Majuska
Jaz sem tudi precej okrogla, zato se mi je pričelo poznati precej pozno, po 3. mesecu, se pravi šele nekje po 14. tednu. V bistvu je pa to zelo različno od nosečke do nosečke ... user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2008 12:14:05   
AnciM
Admira seveda ti sedaj še trebuh upade za polovico. Pri teh tednih še ni pravega nosečniškega trebuha, saj je vse skupaj še zelo majhno. Pojavlja se samo napihnjenost zaradi povečanja hormonov. Za napihnjenost pa veš, da čez noč uplahne. To so samo plini v črevesju. Pravi trebušček pa se je meni začel delati tam okoli 4 meseca. Malo si po nosečniškem koledarču na RR preberi do kje je kdaj maternica in kako velik je user posted image v kakem tednu.

(odgovor članu admira)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2008 15:02:32   
Dream
Sem srednje postave, pa se mi je napihnjenost trebuha kar hitro videla. Sedaj, v 20. tednu, pa ne bi mogla več skrivat, ker je že oblika trebuha drugačna. Sem pričakovala, da se bo kasneje videlo, ker sem bolj okrogla, pa sem se zmotila... Očitno moj ne bo tako v križu, ampak bolj spredaj.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2008 16:25:23   
Andromeda
Tako je, pri vsaki ženski je drugače s trebuhom...V prvih tednih se ti zdi, da se že pozna, vendar je zaradi slabše prebave trebuh bolj napihnjen. Jaz sem v 15. tednu, pa se mi skoraj nič še ne pozna, da sem noseča. To opazijo samo tisti, ki vejo, da sem user posted image Sem pa tudi bolj pri suhih...Se pravi, da sama postava nima kaj veliko pliva.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2008 19:27:29   
byanca
Isto kot pri Andromedi. sem v 15t, pa se mi skoraj še nič ne pozna. občasno sem malce napihnjena, pa potem naslednji dan spet nič. 

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2008 20:42:59   
taly82
Tudi jaz sem v 15 t in se mi tudi bore malo pozna... popoldne sicer malce bolj kot dopoldne..user posted image

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2008 21:45:54   
PikicaStonoga
No, jaz sem pri taokroglih, pa sem 19. teden, pa se mi zdej počasi zdi, da mogoče pa je malo ...mal je trebuh napihnjem ampk ni ne vem kaj ...ne bojte se, še prevelik bo zrasel in nas bo oviral ;)

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.5.2008 22:08:28   
Naja30
V začetku gre za napihnjenost. Nosečnost se pozna kasneje. Meni se je okoli 3.meseca, sem pa vsakič nosila bolj vzunaj.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.5.2008 8:05:57   
Tinky
Sem suhe postave, pa se mi je trebuh začel poznati šele krepko po 22. tednu.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.5.2008 12:45:47   
x_srečka_x
Meni se prvič res dolgo ni poznalo pa sem bila precej suha, tudi na koncu sem imela majhen trebušček user posted image
Ko sem bila pa noseča drugič se mi je pa že pri 8.tednih poznalo.

LP

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2008 13:49:03   
wonderland
jaz sem bolj pri okroglih in meni se je v bistvu zacel trebuh poznati zelo zgodaj. Tam nekje v 12 tednu sem mi je zelo poznalo in sem bila kar fajn napihnjena in ga nisem mogla vec skrivati. Prej sem lahko pac hlace malo stisnila in se ni tako vidlo, ko se bila pa noseca je bilo pa to dosti tezje, ker je bil trebuh trd in se nisem mogla vec stlacit v hlace. vecina casa je bila potem velikost mojega trebuha enaka, no, zdaj pa se je spet malo povecal.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.5.2008 14:04:44   
mojsoncek
Meni se je v prvi nosecnosti zacelo poznati sele v zacetku petega meseca, pa sem suha. Sedaj sem v 14. tednu pa se mi tudi se nic ne pozna.
Mozno, da si le napihnjena.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu wonderland)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?