|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sadne kašice
25.5.2008 8:54:02   
mala pikica
Radi bi začeli uvajati GH, pa me zanima, če ste sadje kdaj kuhale ali ste dajale kar svežo in stisnjeno seveda. Imam nekaj receptov, kjer se sadje skuha, nekateri pa vem, da dajejo kar sveže.

Hvala vsem....

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sadne kašice
25.5.2008 9:06:26   
lali82
Začela sem s svežim jabolkom, korenčkom in banano. Nikoli nisem kuhala pa je bilo vse v redu.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2008 9:55:59   
suzanamai
Začela sem s kuhanim jabolčkom in korenčkom, po 14 dneh pa sva šli na sveže sadje in zelenjavo, naribano na steklenem strgalniku. Če ga rabiš piši na zs.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lali82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2008 12:42:29   
ZmajTolovaj
naribano na steklenem strgalniku

A je kaka finta, da je steklen? Sem enkrat že zasledila, zato.
Jaz sem jabolko tud skuhala, ker je imela po surovem vneto ritko. Čez nekaj časa sem spet poskusila s surovim, pa je bilo OK.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2008 19:13:26   
ROmama
Jaz mu tudi dajem sveže sadje in ni imel nobenih problemov, star pa je skoraj 6 mesecev. 

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2008 20:28:48   
vesel
IZVIRNO SPOROČILO: lali82

Začela sem s svežim jabolkom, korenčkom in banano. Nikoli nisem kuhala pa je bilo vse v redu.

Enako!! 

druzina je zame vse!!

(odgovor članu lali82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2008 10:15:09   
annie
Začela s skuhanim jabolkom, hruško...po cca. 1m jabolko samo naribala, hruško pa še vedno malce prekuham, zelenjavo pa mu že od vsega začetka kuham.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2008 15:49:32   
Naja30
Zmaj Tolovaj, pri steklenem ribežnu ostanejo vitamini v sadju, z navadnim se pa baje porazgubijo. Pa tudi sadje, npr. jabolka, naribana s steklenim ribežnom so bolj sočna in bolj dobra ostanejo. In ne porjavijo. Dobra zadeva, se splača nabavit.

Jaz sem moji ponujala sadje kuhano in sveže. Večkrat sveže.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?