Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Ni težava v tem, da bi se polulal. Nekaj se začne premetavat, pa stokat, pa jokat, ampak ni buden. On se ne zbudi in reče: "Ati mene lulat". Sprašujeva ga, kaj je narobe in ga vprašava, če ga lulat, potem pa reče, da ga ne tišči lulat, da ga trebušček boli. Nakar ga ati nese na wc, se polula in dalje spi. Radi bi dosegli to, da bi se zbudil in sam povedal in vedel, da ga lulat. Zdaj pa kr neki bluzi, pa ga ni mogoče zbudit. Joj, a ni pri odraaslih isto? Jaz se včasih ful zanič počutim, pa me nekaj preganja, pa mi gre na živce, potem se končno zavem, da me lulat tišči, potem pa zbiram vso energijo, da bi vstala, ker bolj zoprnega od zbuditi se sredi noči in vstati sploh v življenju ni (nekateri težko preklapljamo), potem ko me že tolk tišči, da res ne morem več, medtem sem že dve uri čist zanič spala, končno vstanem in grem lulat. Meni pomaga, da zvečer ne pijem. Samo če sem zelo žejna, pač pijem, potem me zih na wc tišči. Torej ga daj lulat zvečer, pa ne mu dat pit, oz. zgolj minimum. Jaz ga ne bi nosila, ker odnest se mora sam, pa pogruntat mora sam, saj če ga tolk ne moti, mu ni tolk hudo. Ko bo dovolj hudo, bo itak sam vstal. pustita ga, a vaju moti, ali kaj? Ma ne vem, pojma nimam, vsekakor pa ne zvečer pit.
|