|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čutenje "kepice" v trebuhu?
23.5.2008 13:49:32   
tweety83
Čao punce,
evo spet mene v novih bojih itd. Sicer redno prebiram ta forum, sam malo redkeje se javljam. Sedaj pa imam en problem - pa me zanima kaj ve menite preden grem tečnarit ginekologu.
Seveda načrtujemo in delamo na user posted image . user posted image  pričakujem tam nekje 07.06. in lahko rečem da sva ta mesec kar aktivna. In sedaj problem - full že pet dni čutim trebuh - kot da bi imela neko kepico v njemu - kot da se nekaj dogaja tam spodaj, pa malo me vsake toliko jajčniki špikajo, pa na momente mi je mal slabo - predvsem zjutraj. Počutim se pa tak slabo kot že dolgo ne.
Samo zanima me če je katera že to doživela in kaj bi to lahko bilo?! Testa pa ne bom delala preden mi user posted image  ne bo zamujala.

Sam mnenje rabim....
Ta psiha je total uničujoča in komaj čakam dopust in morje da se odklopim od vsega.

lep vikend

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 23.5.2008 16:00:50 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj "čudnega"?!
23.5.2008 13:52:42   
Inigo
jat tega nism čutila... user posted image pomoje čutiš samo želijo... torej psihiraš in si želiš, da bi bila v tebi kepica. mogoče pa vseeno je. počakaj, da izostane M in bomo videli.

jst ti resnično želim, da ni psiha... user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2008 13:55:02   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jst ti resnično želim, da ni psiha... user posted image

Js tudi upam da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2008 13:58:15   
tweety83
Hvala punce!user posted image
Super ste!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2008 14:49:39   
kristinaj
jaz nisem nič čutila, sploh nisem vedela, ker se nisem s tem obremenjevala do prve slabosti, ko sem takoj posumila za kaj gre... to je bilo v drugo, v prvo sem krivila pokvarjene kalamare za slabost :=))))

jaz upam, da bo plusek in ne samo namišljena nosečnost, ki sledi močni želji po imeti user posted image ....

srečno

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2008 15:56:28   
tinč407
pomoje maš ovulacijo glede na tvoje datume, ki si jih napisala user posted image
tako da veselo na delo user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2008 16:03:21   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

pomoje maš ovulacijo glede na tvoje datume, ki si jih napisala user posted image
tako da veselo na delo user posted image

točno tako user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?