|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krf ali Rodos???
23.5.2008 8:04:35   
orhideja75
kaj predlagate? kaj je bolje? pa preko katere agencije je najbolje potovati, da res "dobiš" tisto, kar obljubljajo? 

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krf ali Rodos???
28.5.2008 21:40:50   
Tende
Rodos, je bolj grški, Krf se je meni zdel premalo...

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2008 23:13:40   
Kaliope
oh, sigurno bi izbrala Rodos ...

(odgovor članu Tende)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2008 8:28:18   
kepa*
oh, tudi jaz bi izbrala Rodos. Krf se mi bolj zdi destinacija maturantov in drugih žurerjev. No, Rodos je pa baje precej drag.

Letos pa bo!

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2008 14:20:22   
ThinkPink
Rodos - če potuješ sama oz. z partnerjem

Krf - če potuješ z otroci.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2008 15:44:53   
greece
Rodos je enkraten, žal na Krfu še nisem bil in težko ocenim, ampak od vseh grških otokov na katerih sem bil dosedaj je Rodos edini kamor bi se še vrnil.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2008 8:56:59   
majcci
Na Rodosu še nisem bila, sem bila pa na Krfu dvakrat in bi še šla. Krf je zelo zelen otok in ni tako grški kot ostali.
Obakrat sem bila z agencijo Relax - obakrat v manjšem hotelu, kar pa mi osebno bolj ustreza kot pa večji hoteli. Obakrat sem tudi tja potovala z ladjo - v eno smer je vožnja 24 ur.
Prvič sem bila s starši in smo si sposodili avto, ter tako raziskovali otok,drugič pa sva bila s partnerjem in sva si sposodila skuter, ter prevozila otok po dolgem in počes.
Je pa za bivanje v hotelu boljši južni del.
Za kopanje pa imaš več lepih plaž, do katerih pa se moraš peljati - odvisno kje bivaš.
Za Relax vem, da ima organizirane izlete po otoku.
Prav tako ima organiziran prevoz iz npr. Maribora, do Benetek, kjer greš na ladjo, prtljago pa lahkjo pustiš na avtobusu in vzameš zraven na ladjo samo najnujnejše (vsak tako je bilo 3 leta nazaj).

(odgovor članu greece)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2008 9:41:33   
viv_
Jaz tudi za Rodos ne morem nič rečt, ker na Rodosu še nismo bili. Bili pa smo na Krfu.

Kot je napisala že majcci, je zelo zelen otok, res lep. Glavno mesto Krf je zelo simpatično mestece. Plaže so lepe, ampak je potreben prevoz... Mi smo si pogledali še samostan v Paleokastritsi, Ahilion - poletno rezidenco princese Sissy. Na Krfu je tudi precej velik Aquapark.

Skratka zelo luškan otoček...

Bili smo v lastni režiji, z ladjo iz Benetk. Imeli smo tudi svoj avto. Spali smo v kampu.  Naprej smo pot nadaljevali na Lefkas...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2008 20:45:02   
matt
Zadnji dve leti sem obiskala ravno ta dva otoka, obakrat v glavnem mestu, meni je bil pa bolj všeč Krf... ker je bolj zelen, bolj zanimiv- gore, plaže... celega smo prevozili s skuterji... res pa je, da bi brez skuterjev bila prava beda, saj v glavnem mestu ni bilo prave plaže - 1 ogabna pa še za plačat..bilo pa je odlično izhodišče za izlete... NA Rodosu pa sva preživela medeni teden, tko da ga nisva povsem raziskala, ni bilo časa user posted image , sva pa šla na tisti organiziran izlet po otoku in je prav tako lepo...
Letos pa dilema Zakintos ali Lefkas??? bomo vidli kaj bo še prosto v last minute...user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2008 10:53:32   
orhideja75
kdaj je pa bolje it? maja ali septembra? mislim zaradi vremena in temperature morja. kaj pa cenovno?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?