Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 22.5.2008 21:49:41
|
|
|
|
vesel
|
Če imaš konztacepcijske tbl,jih jej še 14 dni,drugače pa greš do G.in poveš situacijo in ti da neke tbl.
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 23.5.2008 12:40:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, meni G predpiše Primolut Nor. Deluje o.k., če pravočasno vzameš.
|
|
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 23.5.2008 13:56:49
|
|
|
|
*Junona*
|
Če imaš KT, potem tako kot ti je vesel napisala.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 23.5.2008 13:57:08 >
|
|
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 23.5.2008 15:07:09
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Če imaš KT, potem tako kot ti je vesel napisala. Ampak če boš prestavila M je velika verjetnost,, da boš imela krče, pa ko boš dobila M te bo verjetno fino bolelo - govorim iz lastnih izkušenj. To sem naredila samo enkrat in nikoli več. Zdaj sem jo imela že 2 leti na morju, pa kar gre s tamponi- pač si ga zamenjaš ko prideš iz vode. Ti ne priporočam. Mogoče katera sploh ni ničesar čutila- mene je pa skoraj pobralo
|
|
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 23.5.2008 15:25:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Če imaš KT, potem tako kot ti je vesel napisala. Ampak če boš prestavila M je velika verjetnost,, da boš imela krče, pa ko boš dobila M te bo verjetno fino bolelo - govorim iz lastnih izkušenj. To sem naredila samo enkrat in nikoli več. Zdaj sem jo imela že 2 leti na morju, pa kar gre s tamponi- pač si ga zamenjaš ko prideš iz vode. Ti ne priporočam. Mogoče katera sploh ni ničesar čutila- mene je pa skoraj pobralo nisem imela teh problemov
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 23.5.2008 15:27:12
|
|
|
|
LunaLuna
|
Za 14 dni je kar veliko, ne? Tudi če imaš KT ni priporočljivo za toliko časa. Vsaj meni je tako svetovala G, ko sem jih še imela. Če pa nimaš KT pa tudi ne vem, ali je možno za toliko dni. Meni se zdi, da samo za kakšne 3-4 dni. Ne vem. Bo katera druga povedala.
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 23.5.2008 15:54:34
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: LunaLuna Za 14 dni je kar veliko, ne? Tudi če imaš KT ni priporočljivo za toliko časa. Vsaj meni je tako svetovala G, ko sem jih še imela. Če pa nimaš KT pa tudi ne vem, ali je možno za toliko dni. Meni se zdi, da samo za kakšne 3-4 dni. Ne vem. Bo katera druga povedala. pušenjak je napisal, da lahko jemlješ KT 3 mesece skupaj da si prestaviš M. Tako da je teh tvojih 14 dni še najmanjši problem. Tudi sama sem si kdaj pa kdaj prestavila M s KT tudi za 14 dni in ni bilo nikdar nič narobe. nič kaj bolj bolečih menstruacij nisem mela. Tak da brez skrbi
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?