|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pokrajine - referendum
23.5.2008 10:50:08   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Včeraj na TV sem slišala.

Aja. Upam, da bodo tiste voluharje, ki se še vedno vlačijo po občinah kljub temu, da so se občine že pred leti razdelile. kader pa še kar visi. Ne moreš verjet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.5.2008 13:24:42   
Rubin.
user posted image

Evo da boste vedeli kam spadateuser posted image .

Sicer pa bo referendum prišel tri milijone €, da se zjočeš, koliko denarja bo šlo v nič.

Jaz sem tudi proti, kakšna Mariborska, jaz sem Štajerska.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 23.5.2008 13:25:45 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.5.2008 13:33:57   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: srki

No, kaj je s trgovkami? Še vedno delajo ob nedeljah in praznikih.

Referendum o odprtju trgovin ob nedeljah je sforsirala desnica in tudi ta referendum o pokrajinah je sforsirala desnica, ki si na tak način nabira točke pred volitvami.
finta pa je v tem (kar malo ljudi sploh ve), da gre v obeh primerih za posvetovalni referendum, ki ni zavezujoč!!! Gre torej za referendum, na katerem se samo zbira mnenje folka, za vlado pa ni zavezujoč, da ga upošteva. Za take reči bi se moral razpisati zakonodajni referendum.

Torej, neglede na to kako boste glasovali, vlada bo naredila po svoje. Ker ta vlada itak vse naredi po svoje in je je*** nobenega pet posto. Malo me to na nekaj spominjauser posted image

Meni osebno je popolnoma mimo to, na koliko pokrajin mislijo razkosati to ljubo Slovenijo. mislim, da bi bilo 8 pokrajin več kot dobolj (Primorska, Notranjska, Gorenjska, Dolenjske, Štajerska, Prekmurje, Osrednjeslovenska in Koroška - to nekako soupada tudi z narečnimi skupinami). Več pokrajin pomeni samo več birokratov, ki bodo na ta račun fino služiliuser posted image . Ampak enim je pač to v blazno velike interesu.

Aha, hvala za pojasnilo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.5.2008 18:06:49   
Anonimen
Dajte mi nekaj povedat, ali je Ormož na Štajerskem ali v Prlekiji?

Ljutomersko-ormoske gorice. Dobro vino imajo :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
23.5.2008 21:20:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

500 novih bodo zaposlili.

Jaz bom tudi zaslužila, ker bom glasovalne listke štelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?