Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: učni načrt biologija osemletka 22.5.2008 16:31:08
|
|
|
|
Biba74
|
Napaka, napaka . Rabim cilje za temo "Zakrneli organi". Še enkrat prosim in hvala, če mi jih kdo napiše!!!!
|
|
|
|
RE: učni načrt biologija osemletka 22.5.2008 16:41:03
|
|
|
|
dulcinea
|
Na strani od ministrstva za šolstvo imaš vse učne načrte.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: učni načrt biologija osemletka 22.5.2008 17:52:08
|
|
|
|
tins
|
<http://www.mss.gov.si/fileadmin/mss.gov.si/pageuploads/podrocje/razvoj_solstva/evalvacija/pdf/biologija.pdf>
|
|
|
|
RE: učni načrt biologija osemletka 23.5.2008 13:01:22
|
|
|
|
Biba74
|
dulcinea in tins najlepša hvala, ampak to sem tudi sama že našla. Vendar je tam za biologijo objavljena le "Priloga k sedaj veljavnemu učnemu načrtu" -kot splošna navodila brez ciljev. Jaz pa nujno rabim cilje za omenjeno temo. Sem iskala tudi v knjižnici, kjer imajo skoraj vse, ampak teh starih učnih načrtov pa tudi nimajo. Še kdo s kakšno idejo ali svojim izvodom UN ali mogoče starimi pripravami, ki mi je pripravljen prepisati te cilje????
|
|
|
|
RE: učni načrt biologija osemletka 23.5.2008 14:37:59
|
|
|
|
dulcinea
|
Saj so objavljeni tudi učni načrti za osemletko še. Se mi zdi, da sem jih glih zadnjič videla.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: učni načrt biologija osemletka 23.5.2008 14:39:59
|
|
|
|
Biba74
|
Ja, sej so objvaljeni in pri vseh, razen pri biologiji, so zraven tudi cilji. Šmrc!
|
|
|
|
RE: učni načrt biologija osemletka 23.5.2008 16:52:16
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz ti drugače ne morem pomagati. Sem namreč učiteljica razrednega pouka. O biologiji veliko nimam pojma. Ali si mogoče povprašala na učiteljski?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?