|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijska krvavitev
17.2.2005 11:57:42   
Anonimen
Pozdravljene!

Pred nekaj dnevi sem spraševala kaj to pomeni, da sem po 10 dnevih od M spet začela krvavet.Sem mislila, da je spet M.
Sem vprašala še G na zdravniških nasvetih in je rekel, da gre najverjetneje za ovulacijsko krvavitev, ki naj bi v dveh dneh prenehala.In je res.Drugi dan je bilo še čisto malo.
Me pa zanima zakaj je sploh do krvavitve prišlo in če se bo to ponavljalo?Ker se je namreč to prvič zgodilo, pa sem že nekajkrat prej nehala jemati KT:zmeden:.
Se bo to zdaj ponavljalo?Kakšna pa je razlika med ovulacijsko krvavitvijo in vgnezditveno?

Če imate izkušnje mi prosim dajte kakšno mnenje.

Hvala:rozica:

Srček
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ovulacijska krvavitev
17.2.2005 12:43:21   
borovnička
Srček, jest ti bom tukaj bolj težko pomagala. Lahko ti pa samo povem svoje "izkušnje".

Sama imam zadnje 2 meseca neke čudne izcedke. Poleg rednega spremljevalca belega toka se je zdaj pojavil tak rjavo rdeči izcedek, ki pride pa ga par dni ni, potem pa spet pride. Ponavadi po :sloncek::sloncek::sloncek:. Nimam pojma kaj bi to bilo. Malo pa me skrbi.

Vem, da ti nisem nič pomagala:(, ampak samo pojamrala. No, imaš eno "sotrpinko" več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ovulacijska krvavitev
17.2.2005 12:48:01   
majana
teoretično je tako:
Ovulacijska krvavitev nastane takrat, ko se jajčece sprosti iz jajčnika. pri tem "preteče" tudi nekaj krvi, ki pride ven.
Ob vgnezditvi pa pride do krvavitve, ker se malo detece :duda: zagrize v sluznico maternice, ki je močno prekrvavljena. Tudi takrat priteče kri, vendar je je več kot pri ovulaciji. zato nekatere ženske opazijo le vgnezditveno, ne pa tudi ovulacijske krvavitve. Pravim NEKATERE.

Ob opazovanju drugih znakov je možno določiti, alije to ovulacijska ali vgnezditvena.
Tako je o tem teoretično.
sama ne poznam ne enega ne drugega.

lp
majana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ovulacijska krvavitev
17.2.2005 13:06:00   
Anonimen
Hvala obema.Saj tudi sama v teoriji vem kaj je ovulacijska krvavitev in kaj je vgnezditvena krvavitev.
Bolj me zanima zakaj se je pri meni to zgodilo, pa čeprav že sedaj vem, da mi tudi ve pravzaprav ne morete odgovoriti na to vprašanje.
Prvi dan je bila krvavitev kot pri M, kar močna in bila je samo sveža kri, naslednji dan pa jo je bilo še čisto malo(kot da bi se samo še ostanek krvi sčistil, opazno samo na toaletnem papirju ko sem šla na wc) in do večera konec.
Ne morem pa verjeti, da je bila vgnezditvena, ker to bi pa bilo vse skupaj že res malo prehitro.Sem šele nehala jemati Kt, ampak za ovulacijsko pa je tudi že bilo malce prehitro:zmeden2:.
Ja, zmedena sem 1000 na uro, tu imate prav.
Če je katera že imela ovulacijsko krvavitev ali vgnezditveno, kako je to zgledalo?
Če bi slučajno to bila vgnezditvena(kar res močno dvomim ker paziva) kdaj bi test pokazal ali ovrgel nosečnost?

Hvala,Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ovulacijska krvavitev
17.2.2005 13:15:53   
larisa
Srček vgnezditvena krvavitev po 10 dneh od prejšnje M sigurno ne more bit!!! Če so ciklusi krajši od 20 dni naj nebi prišlo do poplne ovulacije in tako težko do zanositve, tu pa gre za 10 dni!!!! Če si nehala jest KT je popolnoma normalno da imaš vmesne krvavitve ki niso vgnezditvene, ovulacijske ali menstrualne ampak le posledica prenehanja uporabe KT in s tem porušenega sistema v delovanju hormonov!!
Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?