|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šesti čut
17.2.2005 11:53:54   
Kris
Punce,

mogoče se vam bo to zdelo zelo smešno ali pa čudno.

Bila sem pri enem človeku, ska terim sem že enkrat govorila po telefonu. Je pa človek, ki je priznan kot bioenergetik in ima moč odkriti bolezen ali napovedati kak dogodek.

Ker si otrok zelo želim, sem ga tudi vprašala po otrocih - mojih seveda. Če jih bom imela in kdaj?

Povedal mi je, da bom rodila sinčka (zanosila pa naj bi februarja 2006). Ne vem, bomo videli če bo to res.

Vse ostalo je pa zadel.

Kaj menite? Je imela morda katera take ali podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   šesti čut
17.2.2005 11:56:14   
Udb
Jaz sem bila lani pri bioenergetiku - poleti! In prva stvar - preden sem samo usta odprla - me je vprašal: "Ti si pa želiš imet otroka!!!!"

Ti povem me je skor na rit vrglo! Je rekel, da bom kmalu zanosila - v roku pol leta. In sem po pol leta reS!!

TAKo da jaz verjamem!!

JE pa res, da je veliko takih, ki hočejo samo dnar vleči!!

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   šesti čut
17.2.2005 11:58:30   
Kris
Upam, da ima prav - če ne pa upam, da se bo :duda: zgodilo še pred februarjem 06.

Iskrene čestitike ob :nosecka: :sloncek: :sloncek:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   šesti čut
17.2.2005 12:03:47   
TANTRA
Tudi jaz poznam takega jasnovidca in vse kar je rekel se je zgodilo. Očitno bo moja nosečnost - če že ni zelo kmalu....

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   šesti čut
17.2.2005 12:04:55   
anja 26
Pozdravček!

Jaz sem preslejena v lj in tukaj ne poznam kaj dosti, pred leti sem bila pri bioenergetiku v Trstu in mi je res pomagal za druge stvari, katere so me takrat mučile.
Zanima me kam pa vi hodite, oz. da je bližje zame.
Če je res tako bi kar rada šla k njemu.

Upam, da nisem preveč vsiljiva, rada bi samo en jasen oz. upen pozitiven odgovor.

Anja 26:rozica:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   šesti čut
17.2.2005 12:36:30   
borovnička
ja te vedeževalci in jasnovidci... eni res znajo in ti krasno napovejo (hvala ne vem komu, da ne povejo kaj slabega oz. vsega kar "vidijo"). Tud jest sem že bla 2x.

Prvič sem bla pri jasnovidki Maruči:sloncek:. Verjetno jo poznate. To je krasna ženska.:bravo: Zelo direktna, ampak zelo "topla", če me razumete kaj mislim. Meni je takrat kar veliko povedala in moram rečt, da se mi je do sedaj še čisto vse zgodilo. Všeč pa mi je, ker ne pove podrobnosti in ne govori o številkah in datumih.

No, lansko leto sem pa bla pri eni taki bolj čudni in mi je še danes žal:(, da sem bla pri njej. Edino pozitivno kar mi je povedala je, da mi je moj dragi vdan. :zmeden:

Drugače pa mam eno kolegico, ki je diplomirala iz teh raznih ved vedeževalskih in ona mi tud včasih kaj pove.;)

Po eni strani fajn, da veš, po drugi pa spet samo na to misliš.

Kot vsaka stvar ima tudi ta svoje + in svoje -

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   šesti čut
17.2.2005 12:40:30   
TANTRA
Obrni se na tega jasnovidca:
Poznam dobrega bionergetika - g. Drame, ki ima trgovino s kristali Piramida v Zrečah.
Odprta je od 8.30-12 in 14-17. Za obisk se lahko dogovoriš na tel. 03-5762-182.
Toplo priporočam!

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   šesti čut
17.2.2005 12:46:34   
Gea1
Kaj pa za Veselka Tomiča ste že slišale. Dela v Celju in je bil zadnjič po TV. Baje je tudi med papeževemi zdravilci.
Če ima katera izkušnje z njim, naj pove, ker razmišljam, da bi se odpravila k njemu.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
17.2.2005 12:50:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kris)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   šesti čut
17.2.2005 13:45:14   
Špelka
Čao, Udb, najprej iskrene čestitke za veselo novost, pa veliko sreče.

Pol pa še prošnja: nam lahko zaupaš ime tvojega čarovnika? :bravo:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   šesti čut
17.2.2005 13:49:42   
KIRA
sorry, če se bo zdaj tole malo čudno slišalo, nimam namena koga užalit...

mene je kar na cesti en ogovoril. sploh ne vem zakaj. pa je ves čas trdil da sem že rodila in da imam deklico. pol sem rekla da ne. pa je reku: pol pa fantka. pa še niti noseča nisem bla, to je blo pred cca 3 leti!

po mojem: larifari.
najbrž je iskal stranke ali pa kake naivneže ki v to verjamejo.

punce žal mi je, ampak to ni težko uganit, da si otročka želiš, to se vidi. samo opazovat je treba znat malo bolj.

LP:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   šesti čut
17.2.2005 13:54:52   
Kris
Ojla,

saj ne rečem, da je treba verjeti. Presenečena sem bila, da je vse zadel - za nazaj. Za prihodnost, kar je povedal bomo videli.

Še nekaj je zelo nenavadnega - zato mu toliko bolj zaupam - enkrat že kar nekaj let nazaj sem govorila z njim prek telefona - in zdaj po dolgem času: povedal mi je vse popolnoma enako.

Strank ima zelo veliko (od vsepovsod) - ne more si kar tako zapomniti. Nisem lahkoverna - težko me je prepričati. Po premisleku sem se odločila, da mu verjamem. po tem ko sem vse zanalizirala.
je pa res, da človek nikoli ne ve in ni treba vsakomur vse verjeti.

Bomo videli, kaj bo z njegovimi napovedmi.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   šesti čut
17.2.2005 14:03:16   
Gea1
Kdo pa je to Kris, če smem vprašati?

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   šesti čut
17.2.2005 14:19:54   
Kris
Gea,

to je gospod, ki živi v Zagrebu ali nekje na morju (nisem čisto prepričana - pa tudi veliko potuje) Skratka, jaz sem ga klicala v Zagreb in ga tam tudi obiskala - pred kratkim.

Je gospod, ki je že kar v letih. Zgleda pa kot dedek mraz -resnično. Na začetku sem se ga malo prestrašila.

Zelo je prijeten. Po pogovoru z njim se sem počutila prerojeno.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   šesti čut
17.2.2005 20:13:16   
baguSka
Men je tud enkrat en možakar nenamenona gledu v kavo (so me prjatlce prepričale) in mi je čist totalno vse v detajle zadel, pa sm ga prvič vidla! Nism mogla verjet, da je preko moje kave vse zadel celo za mojo mami..:zmeden:

Pred kratkim pa je bla moja tašča pr eni k gleda v karte in ji je rekla, da bova z mojim mela dojenčka in eno firmo k bo full laufala. Zdej bomo pa vidl..:zmeden:

Sama pa nimam rada takih stvari, mogoče glih zato, ker vem da zadanejo in me enostavno ne zanima kaj se mi bo zgodil. Nej bo spontano!;)

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   šesti čut
18.2.2005 7:02:24   
Kris
Lucija,

oprosti nisem videla vprašanja. Na spletu sem samo v dopoldanskem času - med službenim časom.
Malo delam, malo klepetam.

Sedaj pa te teme ni več. Upam, da bova tudi midve imele priložnost malo poklepetati.

Lucija - uživaj :sloncek::sloncek::sloncek:

Želim ti veliko uspehov in naj ti bo z :rozica: postlano.

Kris

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   šesti čut
18.2.2005 7:07:15   
biba77
Kris, na drugi strani tega foruma je omenjena tema. :)

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.