|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potisk za na majice
21.5.2008 20:45:43   
pikecpokec
Živjo!
A mogoče veste kje se dobijo neki papirji, na katere natisneš motiv in ga potem prelikaš na majico? Sej ne vem če je sploh tak postopek. Mi lahko opišete prosim?

Hvala

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potisk za na majice
21.5.2008 20:48:28   
Jančika_
Ja, tako nekako gre - naprintaš na ta papir in nalikaš. Videla sem jih v Intersparu in v Bib Bangu. Moraš pa pazit, da naprintaš zrcalno sliko, drugače ti lahko na majici recimo ANAJuser posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2008 20:50:05   
Jančika_
Drugače ti pa to tudi ponekod v fotokopirnicah naredijo (tista na Mariborski v Celju nasproti Lidla recimo). Prineseš motiv na ključu ali CDju, pa majico, pa ti naredijo v par minutah za male denarje.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2008 8:55:39   
honey
Jaz sem kupila to folijo v Mladinski knjigi, prodajajo pa jo po listih. Res pa je, da sem printala za sineta Mojstra Mihata in Drejca. Nato sem segrela likalnik na najmočnejšo stopnjo in zalikala na majico. Moraš pa kar kakšno minuto ali raje 2 drsat po foliji, da se to res lepo odlima in zalima na mikico. Drugače pa ni kakšna huda umetnost. Bomo še prakticirali user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2008 16:45:38   
branex
V lj je nek sp. ki dela te stvari.Pošlješ mu predlog(fotka napis karkoli) ali pa sestaviš skupaj z njim
kar hočeš imeti na majčki in on ti to odtisne gor.Lahko pa mu tudi po mailu pošlješ.
zgleda v redu sem jih par dal naredit.tule je kontakt: 051 852 820 . al pa mail:flower.bs@gmail.com.
ima pa tudi transfer papir, se mi zdi da pride okoli 20€ 10 komadov.
upam da bo pomagal

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.