|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali se na UZ vidi ovulacija?
21.5.2008 18:17:08   
divans1
Zanima me če ginekolog na ultrazvoku vidi, če imaš ovulacijo oz da se bliža?? Men je reku da se vidi neka črta ki pomeni da bo ovulacija. Ma še kira tako izkušnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali se na UZ vidi ovulacija?
21.5.2008 18:43:54   
Anonimen
vidijo se folikli. Tam nekje okrog 11 dneva ciklusa do 15.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2008 19:09:28   
piamaria
tako je biba, se strinjam, se vidi, če jo imaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2008 20:52:26   
šnucika
Se vidi.Sem prejšnji mesec bila na UZ,pa je rekel,da je O že bila in da se pripravlja M.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2008 17:46:07   
sarcy21
Vidi se odebeljena sluznica, endometrij, malo pred O se vidijo folikli ko pa le ta poči pa ne, takrat se vidi le odebeljena sluznica kot sem že omenila

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2008 20:20:00   
aqua77
V času pred menstruacijo (torej od ovulacije do menstruacije) se vidi na ultrazvoku naslednja slika: Jajčnik, ki je ovuliral, torej sveža brazgotinica in tekočina v douglasovem prostoru (za maternico) in pa zadebeljena sluznica..... Nosečnosti se ne vidi, lahko pa pove da ovulacija je ali ni bila, ali je debelina endometrija primerna ipd.

Tole sem našla na forumu upajmo skupaj in je napisala anja, da ne bo katera mislila, da sem jaz tako pametna....user posted image user posted image user posted image  ampak mislim da je odgovor na vprašanje....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2008 21:06:28   
Naja30
Vidi se tudi glede na sluz. Sploh ni treba, da ti dela UZ.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2008 21:45:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

V času pred menstruacijo (torej od ovulacije do menstruacije) se vidi na ultrazvoku naslednja slika: Jajčnik, ki je ovuliral, torej sveža brazgotinica in tekočina v douglasovem prostoru (za maternico) in pa zadebeljena sluznica..... Nosečnosti se ne vidi, lahko pa pove da ovulacija je ali ni bila, ali je debelina endometrija primerna ipd.

Tole sem našla na forumu upajmo skupaj in je napisala anja, da ne bo katera mislila, da sem jaz tako pametna....user posted image user posted image user posted image  ampak mislim da je odgovor na vprašanje....

Joj, Katalina, ne se podcenjevatuser posted image . Smo te brale in vemo, da si zelo sposobna, tudi kar se humorja tičeuser posted image user posted image user posted image - nas držiš pokonciuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 22.5.2008 21:46:08 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2008 8:18:09   
MALO SONCE
Lep pozdrav vsem
Zagotovo se vidi,da se približuje ovulacija, ker se na UZ vidi jajčece ki dozoreva.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2008 12:25:57   
ajat
Ojla
Berem vaše odgovore, ker tudi sama grem na UZ 30. 5. Zadnjo M sem imela pa od 4.-10.5. Tudi ta mesec sva pridno delala user posted image  in tudi mene zanima, če se vidi, da je bila O.

Iz tega sklepam, da če se vidi, da je bila O se vidi ali se ne vidi, če se M približuje ja ali ne?
Vem, da se morebine nosečnosti ne vidi, ampak se pa lahko vidi, da se nekaj dogaja v tej smeri, da ali ne?

Sem malo smotano napisala, ampak upam, da ste kapirale moje vprašanje.

(odgovor članu MALO SONCE)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2008 13:50:54   
*Junona*
Ajat, tudi jaz upam, da se mi bo 11.6. videlo, če je bila oz. če bo ovulacija.
Za pomoč tebi in ostalim naj povem, kako je bilo pri meni nazadnje, ko sem bila pri G:
21.12.2007 sem imela abrazijo, ker sem imela ssuser posted image user posted image user posted image , 11.1.2008 pa sem imela kontrolo pri G in ko mi je delal UZ je rekel: "Ovulacija je bila." Me je pa en dan prej bolel levi jajčnik in sem čutila, da se nekaj dogaja oz. sklepala sem, da gre za O, čeprav nisem bila sigurna, ker sem bila ravno po abraziji.
V glavnem, G lahko vidi, če je ovulacija bila. Ne vem pa, kako dolgo se to vidi na UZ. Pomoje ne cel cikel, ampak samo nekaj dni - saj veste, kaj hočem povedati.

Lp, papauser posted image

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2008 15:56:38   
Hator
Kot so že vse napisale, se vidi. Meni je G ponavadi povedal, koliko foliklov imam, in kdaj pribl. naj bi bila O (torej bodo počili).

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2008 16:01:38   
sonček85
SE VIDI.se strinjam da se vidi in le pogumno naprej.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (78%)

/ (22%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!