|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hemeroidi
21.5.2008 17:50:07   
Anonimen
Ali je imela mogoče katera probleme s hemoroidi v nosečnosti? Jaz sem na polovici in sem danes začutila bulico...Je dovolj, da grem v lekarno ali moram prav k svojemu dr.? Hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hemeroidi
21.5.2008 17:50:58   
Anonimen
Hemoroidi, pardon.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2008 18:46:14   
gaya24
ne rabiš k zdravniku, js sem se kar s tea tree od justa mazala, drugač pa v lekarni dobiš take obliže, ko se dajo gor in kr pomaga.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2008 18:49:41   
KRNEKDO
vrjetno bo dovolj, če greš v lekarno in poveš kaj te matra. Sam ne pozabi povedati, da si noseča saj ne smeš uporabljati vseh krem, ki jih sicer lahko.
( nosečnice naj nebi uporabljale kreme z anestetiki).

Pa poskusi ugotovit katera hrana te še dodatno zapira in se je izogibaj če se da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2008 19:17:43   
piamaria
v lekarni kupi Faktu, moj najboljši prijatelj pol leta po prvem poroduuser posted image

(odgovor članu KRNEKDO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 19:20:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2008 20:40:31   
Majuska
Poleg tega je odvisno, ali imaš zunanje ali notranje. Omenjena krema Faktu je zelo v redu, samo nisem prepričana ali se jo dobi brez recepta.

Drugače pa pomaga laneno seme, treba je piti veliko tekočine ali jesti "mehko" hrano (kosmiče v jogurtu, gres...) da je iztrebljanje čim lažje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?