|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako reci NE brez občutka krivde?
22.5.2008 23:57:38   
andie
Kaj naj...sem pač zelo dobra oseba.

Čisto verjamem, da si zelo dobra oseba... ampak to ne zato, ker nikol ne rečeš ne.
To ne pomen to, veš?
Js ne zastopim, pa zakaj hudiča rečeš Ja, če pa v resnici misliš Ne???
Pač, dober človek do sebe pomeni, da znaš rečt tut ne. Takrat, ko ti pač tko paše.

Reci Ja, ko ti je in reci Ne, ko ti ni. Boš vrjetn bolj zadovoljna sama s sabo.

vedno tudi ne moreva in nočeva biti na voljo. Včasih imava kakšne plane, pa nama potem vse pade v vodo, ker jaz ne znam reci ne...

.....
Potem maš rajši, da ti propadejo lastni plani, kot pa bi nekomu pač enostavno rekla neuser posted image user posted image

Če ti je težko direkt reč, pa si pripravi kak izgovor, dva, da jih boš mela na zalogi, ko te bo kdo spet kej fehtal, tebi pa ne bo do tega.
A je tak težko reči- Oprosti, za danes pa imam že druge plane ipd...?
Mislim, lej sej meni je vseeno, ampak da pa neki planiraš, potem se ti pa vse skup podre, ker ti vsakemu ugodiš..na koncu pa delaš nekaj, česar nočeš...tistega, kar bi rad delal, ne delaš...zato ker ti ni za rečt-Ne? user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.5.2008 13:55:14   
*kinnie*
Prvič je najtežje reči ne, potem se navadiš in nimaš niti malo slabe vesti...Pa saj ne, da nočeš nikomur pomagati, ampak vsaka stvar ima svoje meje. Mene so tudi kar precej časa izkoriščali, pa sem postavila meje in grem, čeprav je mogoče grdo, usluga za uslugo....

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.5.2008 16:38:36   
sunny24
A veš kako pravijo?

Kar je dobro, se poje.

Ko sem se jst navadla rečt NE, mi je življenje postalo precej lepše. Sej OK, da pomagaš drugim, sam če bo šlo tako naprej, boš deklica za vse in zmiri bolj nesrečna boš, pa vse boš not držala, pol pa boš enkrat enostavno eksplodirala in bo huje, kot če bi vsake tolko rekla enostavno NE. Sej na začetku bo grozen občutek, sam boš vidla pol, kak fajn občutek je spet dobit kontrolo nad svojim življenjem.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.5.2008 10:11:02   
natasarobi
Vaja dela mojstra; žal sem jaz trenutno še vajenc.

Najlažje se navadiš, ko tebi ogromno ljudi reče ne in na takšnih najlažje treniraš.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.5.2008 14:54:33   
carlyle
IZVIRNO SPOROČILO: Teya*D.

No, če otroku pomagata pri matematiki še verjetno ni tako hudo ali je? Za vaju namreč...?

Meni pa se tale pomoč pri matematiki zdi konkretna usluga. Ki je vredna precej, precej več kot par dek kave. Samo pomisli - z zastonj inštrukcijami jim podarja svoj čas (vsaj eno uro, če ne celo dve), tega pa itak nihče ne zna ceniti, saj na to gledajo podobno kot ti.

Jaz sem tudi takole zastonj inštruirala, ker nisem znala reči ne. In ker me je vse skupaj že zelo morilo, mi je prijateljica svetovala, naj naredim mini poskus - naj predlagam, da mi takrat, ko jaz inštruiram njihove otroke, te mame kaj zlikajo ali pospravijo. Če pa one nimajo časa, mi lahko očetje malo poservisirajo avto, ali kaj prebelijo (PAZI: delali bi samo toliko časa kot jaz, niti minute več). No, pa niso imeli časa. Niti eden. In kar naenkrat tudi jaz nisem več imela časa. user posted image user posted image user posted image Pa občutka krivde tudi ne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Podpis izvida
MilaJ

Ali vas moti,,da zaposleni na ljubljanski ginekološki urgenci v novi porodišnici ne nosijo bedže z imenom?

ne (27%)

da (42%)

nisem opazil(a), ali jih imajo, ali pa ne (30%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!