|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tedni
17.2.2005 10:27:50   
CIPRESA
Še enkrat o teh tednih.

Ker sem zdej pa že res zmedena, ker najprej misliš da nekaj veš, pol pa vidiš da nič ne veš, bom vprašala še vas:

PDP je 26.07.2005
prvi dan zadnje M je 19.10.2004

V KATEREM TEDNU SEM????

Jaz sem imela sprintan koledar iz WWW.MAMA.SI - izračunaj datum poroda, in sem si računala tedne po tem koledarju.
Po tem sem v 18 2/7 ALI IMAM PRAV.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tedni
17.2.2005 10:31:48   
zvezdyca
Cao! Jaz imam PDP 27.7. in naj bi bila noseča 17 tednov in en dan, se pravi 18 1/7, se pravi je tvoj izračun tudi pravi, če je moj...

lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tedni
17.2.2005 10:32:20   
pravljica
cipresa, kaj pa je rekla G glede na UZ? saj ti je napisala v materinsko datum...tistega se drži

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tedni
17.2.2005 10:32:25   
zvezdyca
aja, v 18 tednu 1/7, sem narobe napisala...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tedni
17.2.2005 10:37:34   
malika
jaz pa sem zdaj še bolj zmedena. Rok imam 29.7 in sem noseča 16 t in 6 dni. Tako pravi gin. in lippy.

Pa saj je vseeno, glavno da brca in da je luštno :bravo:9nebesa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tedni
17.2.2005 10:40:38   
CIPRESA
Zvezdica enkrat mi je napisala po moje prav, enkrat pa en teden manj kot je po mojem sprintanem koledarju - TOTALNA ZMEDA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tedni
17.2.2005 10:43:16   
zvezdyca
najbrž zato, ker se nosečnost šteje od prvega dneva zadnje M, :duda: pa je ponavadi nekaj dni mlajši, ker pač zanosiš kasneje, takrat ko je ovulacija... ne vem, toliko sem jaz dojela, ampak tudi jaz ne razumem najbolj tega štetja tednov, ampak glavno, da je vse ok...:ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tedni
17.2.2005 10:50:25   
Vekica
Ojla!
Ma zdej, ko gledam, ima vsak en svoj način. ;) Pa vidim, da res ni tako pomembno, kako šteješ. Sej že PDP pove vse, a ne?!
Lepo bodte
Vekica

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tedni
17.2.2005 10:59:50   
frecy
Oj!!

Za štetje tednov sta dva načina: edo je od zadnje menstruacije, eno pa glede na velikost ploda. Zdaj, glede na velikost ploda je bolj natančno glede :duda:starosti.

Jaz imam večje probleme z meseci, ko me kdo vpraša. To z meseci mi res ni jasn. Pa sej sploh ni važn, glavn je PDP. Čeprav tud tega kdaj zgrešijo.

No pa LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tedni
17.2.2005 11:04:28   
saba
jaz štejem tedne glede na velikost ploda in določenega PDP od G.

sicer pa se razlikuje od datuma ZM samo za en dan.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tedni
17.2.2005 11:08:23   
CIPRESA
Jaz pa najlažje povem v mesecih in gledam na PDP, če ga imam 26.07., potem sem v 4. mesecu ki jih bom dopolnila 26.02. Od takrat naprej bom v petem mesecu.
sicer pa mi je mami rekla da včasih sploh niso gledali na tedne, da jih sploh niso računale in ko sem jo vprašala v katerem tednu sem jaz začela brcati in moj brat (sva dvojčka in sva se oba gužvala notri), me je kar mal pisano pogledala "KAKO TO MISLIŠ TEDNIH".
Tko da se mi zdi da danes res za vsako stvar preveč kompliciramo.
:zmeden2:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   tedni
17.2.2005 11:13:07   
saba
RES JE CIPRESA, pa vse hočemo vedet, moj G. je rekel da smo zdaj nosečke ratale zelo zahtevne, da včasih tega ni bilo, no sicer ni bilo niti UZ.

pa sem mu rekla: tako je ker je šla tehnologija naprej in ženske smo toliko bolj izobražene kot včasih, ko so bile samo doma in gospodinjile ali pa po njivah se potila

pol pa me je pogledal in se nasmehnil.

kaj ni res?:zmeden2:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!